• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Eşyaları Vakıflara Bağışlayalım

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.779
182
688
İzmir
Kasın Koordinasyon Merkezi'ne verilen kullanılmış eşyaların onarımı yapılıp fakir ailelere veriliyor..

İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı

Son düzenleme:
Çalıştığım,devlet dairesininde de böyle bir yan kuruluş var.Oraya kimi zamanlar
kendimden,kimi zamanlar eş,dostlardan topladıklarımızı götürüyoruz.Bir vakittiniz olsa,yada birkaç saatinizi oradaki arkadaşların yanında geçirseniz,bundan adım gibi eminim kaç gün kendinize gelemezsiniz.Ne dramlar,ne yaşantıları alt üst olmuş insanlar var.Aslında toplum olarak çok duyarlı olduğumuzu biliyorum.Hayat şartları insanları nelere sürüklüyor.
Canavarcığım,senide bu duyarlığından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.Ve linkleri incelemeye devam ediyorum,Sevgili arkadaşım.

Kasın Koordinasyon Merkezi'ne verilen kullanılmış eşyaların onarımı yapılıp fakir ailelere veriliyor..

Acil İhtiyaç Projesi

İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı
Sevgili arkadaşım.. ben birkaçyıldır arkadaşlarımdan ihtiyaç fazlası her türlü eşyalarını alıyorum ve yetiştirme yurdundan 18 yaşı dolupta çıkarılan öğrencilerime ev açıyorum.şu anda daha önce orada anlaşan çocuklarımızı evlendirdim.bir aile üç kardeşti.kardeşin biri evlenince dört kardeş oldular.diğer evlendirdiğim çocuklarım ise onlarda çok mutlular ve çocuk bekliyorlar.fakat henüz çoğunun devlet işi henüz gelmediği için geçici işlerde çalışıyorlar ve zor durumdalar.tabiki benim yardımsever arkadaşlarım zor anlarında destek oluyorlar ama nereye kadar.allahtan çocuğum yokta ilgilenebiliyorum.sizede bu güzel düşüncelerinizden dolayı teşekkür ediyorum.kolaylıklar diliyorum...

canavar ve diğer duyarlı arkadaşlarım allahım öncelikle hepinize ve sizin gibi iyi yürekli arkadaşlarımıza sağlık sıhhat versin ki böylesi güzel hayırlı yardımlarınızı esirgemeyip, ortaya koyduğunuz yüreği ihtiyacı olan insanlara her daim sunabilesiniz canavar verdiğin linklerin takipcisi olacağım inanın bir damlayla göl yaratabilecek güce sahibiz ama bazen hayat şartları çolumuz çocuğumuz sorumluluklarımız yüreğimizi böylesi konulardan uzak tutuyor bunun için en güzel yolda vakti olan arkadaşlarımızın bu takım yardımlarda fikir alışverişi yapıp paylaşabileceklerimize ön ayak olmaları ve bizlere düşende bu arkadaşlara elimizden geldiğince destek olmamızdır.

Güzel yürekli canavarım şu maddi sorunlarımı biraz aşıp,ayağa dimdik kalktığım an bildirdiğin konulara eğileceğim.iyiki varsın ve bizi haberdar ettin.kocaman sevgi dolu yüreğinden dolayı seni çok seviyorum.Şeniz

kartanesi 55 yaptıın çok gsl bi davranışmış gerçekten..ilk defa böyle bi yardım duyuyorum..18 yaşını doldurup yurrttan çıkanlar sudan çımış balık gibi olur heralde dimi?ilk kes hayatla bu kadar yüs yüse göğüs göğüse..allah senden razı olsun ablacım..
bende çok param olunca komple bi apartman alıp ihtiyacı olan üniv. öğrencilerine kira parası falan almadan vermeyi düşünüyorum..bi hayal belki ama belli mi olur gün olur devran döner para benide bulursa böyle bişe düşünüyorum yani ..

Sevgili arkadaşım.. ben birkaçyıldır arkadaşlarımdan ihtiyaç fazlası her türlü eşyalarını alıyorum ve yetiştirme yurdundan 18 yaşı dolupta çıkarılan öğrencilerime ev açıyorum.şu anda daha önce orada anlaşan çocuklarımızı evlendirdim.bir aile üç kardeşti.kardeşin biri evlenince dört kardeş oldular.diğer evlendirdiğim çocuklarım ise onlarda çok mutlular ve çocuk bekliyorlar.fakat henüz çoğunun devlet işi henüz gelmediği için geçici işlerde çalışıyorlar ve zor durumdalar.tabiki benim yardımsever arkadaşlarım zor anlarında destek oluyorlar ama nereye kadar.allahtan çocuğum yokta ilgilenebiliyorum.sizede bu güzel düşüncelerinizden dolayı teşekkür ediyorum.kolaylıklar diliyorum...

harika bir davranış.. benim eşimde yurttan cıkmış ve 8 ay sokakta kalmış.. sizin gibi iyiler çokyok şu hayatta..Allah sizden razı olsun inşallah:46::46::46::46::46:

ankarada varmı böyle bildiğiniz yardım kuruluşları? ama gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak kişiler y ada kurumlar..

her yıl kullanmadıgım esyalarımı toplar cocuk esırgeme kurumuna ve sosyal hızmetlere verırırımm..vermeden once etrafımdakılerden de toplar gotururumm..cok gıyılmemıs cok yenı esyalarımız var ona bıle ıhtıyacı olan ınsanlar var...belkı bır dua ederlerde bızde dualarından faydalanırız onların :))

ankarada varmı böyle bildiğiniz yardım kuruluşları? ama gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak kişiler y ada kurumlar..

cocuk esırgeme ve sosyal hızmetler var canımm gönul rahatlıgıyla verebılırsın emın ol ıhtıyac sahıplerıne gıdıyor

cocuk esırgeme ve sosyal hızmetler var canımm gönul rahatlıgıyla verebılırsın emın ol ıhtıyac sahıplerıne gıdıyor

bende ankaradayım ve epeydir bir sürü kullanmadığım eşyaları ne yapıcağımı düşünmekteyim. adres verirseniz en kısa zamanda elimdekileri ulaştırabilirim :)

kızlar ilk sayfada arkadaşımızın vermiş olduğu linki inceledim.gelinlik yardımı bile yapıyorlarmış.bence bu çok güzel.

Back
X