Kullanmadiginiz ev esyalari

Sibelayazezher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
45
3
1
34
Arkadaslar benm evmde dogrunduzgun esyam yok alacak durumumda yok yardim yapmak isteyen olursa mesaj atabilir yapsanizda yapmasanizda tskler

1 ay önce olsaydı keşke, beyaz eşyaya kadar yardım ederim.

Şehrinizdeki belediye ile iletişime geçtiniz mi? Mesela ben evi komple belediyeye verdim, kendilerine zamanında başvurmuş kişilere gönderiyorlar. Belediye ile iletişime geçin lütfen.

Gittimde hic ilgilenmiyorlar valla iki cocukla o sicakta dolastim ama hicbiyerden sonuc bulamadim baslarindan def ediyolar esimde issiz zaten 4 5 sene once insaattan dustu kolndan magdur oldu tamamen zorda kaldk yinede tsk ederim dusunmen yeter cok saggol

Eşiniz de çalışamıyorsa kesinlikle yardım almanız lazım. Kaymakamlığa ya da valiliğe de gidebilirsiniz. Çalmadık kapı bırakmayın, çünkü sosyal devlet olarak geçer ülkemiz; bir yer illaki yardım etmekle hükümlü.

Belge de götürün yanınızda, eşin çalışmama durumu vs gibi.

Esim insaattan dustugu gibi isyeri sahipleri ona imza attirmslar yani is kazasi oldugunu ispat edemiyoruz esimde gunluk islere gidiyor bir kere iskurdan ise gitti o istr kaynak isiyms gozleri cok kotu oldu oda ckmak zornda kaldi iskurun sigortasi varms normal sigorta degil sadece hastane ici. Faydalandk 4 ay oldu ckali gidiyorum sigortan gozukuyor diyolar yardim yapmiyolar

Ama sigortalida degiliz bence cok skstm kaldm nereye gittiysem acik bi kapi bulamadim yeni evlendgm de sadece yatak odam vardi tasina tasina oda kirildi attk simdi elbise dolabim yatagim hic biri yok koltuklarmn yanlari yok perde hersey baskasnn anlicagin bende ister ostemez uzuluyorum belki burdan yardm bulurum diye denedim kismet artk

3 senedir esim is kazsi icin yardm almaya calisiyo sgk dan ama 3 senedr halledemediler halada bekliyoruz senin de basini sisirdim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…