kullanmadığınız modası geçmiş eski eşyalarınızı çöpe atmayın.uygun fiyata ben alırım..

vesile_45_45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
64
9
40
ceyizinizden kalma ya da annenizin eskilerden kalma porselenleriniz pirinç, gümüş kaplama objelerinizi, ayna çerçecesinden taragından,fincan takımları, eski takılar,çerçeve,saat,telefon,çakı, el feneri, sandık,ahşap ev eşyası vb. aklınıza ne geliyorsa evde kullanmadığınız modası geçmiş ürünleriniz uygun fiyata alıyorum..

yeni olmayacak eski olacak hurdalık gibi düşünün yani annenizin çeyizinden kalma şeyler.yani çöpe atacağınız eşylar yani kimsenin almayacağı şeyler..teyipi 2. el eşya alanlar var onlar iyi paraya satın alırlar zaten..

image.jpg

ben bunların değerini bilmiyorum..sadece işe yaramayan eski eşyaları özellikle eski çeyizleri uygun fiyata toptan almayı düşünüyordum..

altını çizerek söylüyorum işinize yaramayacak çöpe atacak olduğunuz eşyalar hurdalık gibi düşünün gayet eski özellikle cam şişe kavanoz ya da seramik porselen bunun gibi demir pirinç vb. de olabilir.

ben bunların değerini bilmiyorum..sadece işe yaramayan eski eşyaları özellikle eski çeyizleri uygun fiyata toptan almayı düşünüyordum..
madem toplu almak istiyorsunuz o zaman siz net karar verince fiyatta anlaşırız..arkadaşların ellerinde olanlarada bir bakın..ben hep burdayım sonra yine görüşelim...

altını çizerek söylüyorum işinize yaramayacak çöpe atacak olduğunuz eşyalar hurdalık gibi düşünün gayet eski özellikle cam şişe kavanoz ya da seramik porselen bunun gibi demir pirinç vb. de olabilir.
yok çöpe atılacak durumda değiller cnm..vitrinimin en güzel köşesinde duruyorlar.. :KK66:

ceyizinizden kalma ya da annenizin eskilerden kalma porselenleriniz pirinç, gümüş kaplama objelerinizi, ayna çerçecesinden taragından,fincan takımları, eski takılar,çerçeve,saat,telefon,çakı, el feneri, sandık,ahşap ev eşyası vb. aklınıza ne geliyorsa evde kullanmadığınız modası geçmiş ürünleriniz uygun fiyata alıyorum..
Merhabalar, bizde bu tarz eski baharatlıklar fincan takımları vs var. kimisinin kenarlarında küçük aşınmalar,çatlaklar oluşmuş. Eğer istediğiniz bu tarz şeylerse daha da ararım fazlası çıkar mutlaka.
20150612_165556.jpg

X