- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Canim evet havlulardan toz bezi yapabilirsin, ben de öyle yapiyorum. :) Koltugun kirlendi mi?? Üzerine örtü sersen? Ben benimkinin üzerinde sürekli örtüyle birakiyorum, misafir gelince kaldiriyorum sadece. Acik renk yerine daha koyu bir renk sec o zaman kirleniyorsa, ne dersin? Bir de cocuk olunca iyice zor olur temizlemesi. Bir de ikea tarzi bu gösterdigin koltuk modelinin bir süre kullandiktan sonra kiris kiris oldugunu duymustum ama...Gerci sen senin koltugun üzerine kaplatacaksin..
Cok yardimci oldum sanki
Olsun, yazmis bulundum.
nevresimlerden patchwork yapabilirsiniz evinize gelen misafirlere örtü olarak verirsiniz olmaz mı ?????
hmm olabilir aslında ya da mutfak takımı yapabilirim :)) siz diyince aklıma geldi patchwork mutfak takımı runnerı, masa örtüsü vs olmaz mı ki?
neden olmasın bende evime annemlerin sandıkda kalan pitikare kumaşlardan perde diktim çok da güzel oldu patchwork masa örtüsü olur
perde de güzel fikirmiş ben bi bakayım neleri ayıkladım birbiriyle uyumlu nelerim var. iki tane english home nevresim takımım var, çarşafları düz nevresim ve yastıkları çiçekli onlardan güzel kombin olur aslında.
işte akıllı kadınlar her zaman çıkıyor kk'dahiç bir konumu açtığıma pişman etmediniz beni her defasında güzel fikirler geldi teşekkürler bayanlar
english home nevresimlerinden çok daha güzel olur onlar çicekli desenli ayy yapıcan buraya resmini koyarmısınız...........
Koltuları degil mi bence harika olur bayılırım yeşil renge evinizide ayrıca bayılldım harika
konuyu tekrar gündeme getirmek adına:) merak ediyorum köşe koltuğunuza kılıf yaptırdınız mı? bende aynı şeyi düşünür oldum yaptırsam mı diye.. karrasızım.nasıl bir kumaş kullandınız yaptırdınızsa eğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?