• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmaya çalışıyor galiba

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.629
En iyi cevaplar
1
53.977
798
32
kızlar merhaba biz eşimin görevi nedeni ile doğudayız ve burada hiç arkadaşım yada tanıdığımız yok. Hemen konuya gireyim:dondurma: . Eşimin evlenmeden önce birlikte kaldığı arkadaşı da bizden sonra evlendi. Daha öncede görüşüyorduk kızlar . Düğün gecesi komşuyuz birde yakın arkadaş diye eve kadar getirdik . Yukarı çıkın dediler çıktık kızın ablası filanda vardı. Kız korkuyorum dedi bende korkma filan dedim biz eve geldik . Aradan 1 saat filan geçti kız bana msj atmış ki yapamıyorum filan diye. o günden sonra özel hayatlarını öğrenmiş olduk .Neyse kızla güzel msjlaşıyoruz görüşüyoruz. Bunlar balayından döneceklerdi bir sürü hediye getirmiş bize. Sonra cuma günü geldiler bende çorba yapıyordum biraz fazla yaptım ki onlara da vereyim yoldan geliyorlar diye. Cumartesi bize çaya gelin dedi yok yoldan geldiniz dedim . Neyse sonra kabul ettim ısrar etti çok. Cumartesi oldu bize yemeğe gelin dedi yok filan dedik neyse yine tmm dedik . Erken gelin yemeği birlikte yaparız dedi bende biraz bozuldum yemeğe çağırıyorsan yap yani ben başkasının mutfağında yemek yapmaktan hoşlanmıyorum . Bu arada eşime diyorum ki bu işte bir gariplik var çünkü ben balayından döndüm 2 düğün yaptım 2 gün sonra işe başlıyorum evde bir sürü işim var daha misafir davet etmem neden çağırıyor ki dedim . Neyse gittik giderken ona kek yaptım götürdüm çorba filan yapmış ama aç döndük eve kızlar olmamıştı tabakları daha önce yıkamamış etiketleri üzerindeydi eşimin yemeğinden kıl çıktı filan . Dün bana msj atmış bir konu için konuştuk sonra ben dedim ki eşin göreve gidince annene mi gideceksin oda gitmek istemiyorum ama biz yeni evliyiz 40 gün geçmedi gelin evde yanlız kalmaz yoksa 3 harfliler musallat olur dedi. Bende tövbe tövbe ne alaka öyle düşünme dedim. Korkuyormuş bende ya kardeşin gelsin yada sen git o zaman yabancı yer değil dedim. Bugün bana bir konu için msj atmış güldük konuştuk . Eşi göreve gidecek diye üzgünmüş filan . Sonra bana dedi ki pazar günü iş arkadaşlarım geliyor sende gelir misin . Bende tmm eşime söylerim gelirim dedim. Eşime söyledim oda dedi ki erkekler geliyor mu öyle ise gitme dedi. Bende tam yazacakken o bana yazmış ki cumartesiden gel . Çünkü tek başıma kalkamam yemeklerden yazmış. Bende dedim ki birşey sorucam kaç kişi geliyor eşime söyledim erkekler varsa gidemezsin dedi dedim . Ardına da ay kızma bana ama ben kalamam sende yazdım. Oda bana Tuğçe erkeğin benim evimde ne işi var ? Neyse sorun değil ben hallederim yazmış. Bende sordum sadece iş arkadaşların ekipçe geliyordur o şekilde gelebilirler ben bilemem ki bunu canım kusura bakma ben yanlış ifade ettim kendimi dedim kızlar ben hatalı mıyım ya allah aşkınıza kızlar bu kadar ayrıntılı yazmamın sebebi aramızdaki ilişkiyi biraz olsun anlamanızdı . Onun dışında ben msjları okurken trafikteydim cumartesi gece yatıya kal demesinin sebebi evde korkuyor olması zannettim sonradan anladım ki yemek meselesi. Çok canım sıkıldı cidden ya:bicak:

Senin eşin erkekli yere göndermiyor sen çekiniyorsun ama o öyle değil eşi görevdeyken erkek arkadaşlarını eve çağırıyor imajı çizmişsin . Biri bana eşim görevdeyken sorsa böyle aynı tepkiyi belki fazlasını alır. Orda asker polis eşleri yalnızsınız birbirinize destek olsanız ne olur yani. Sana özelini açıyorsa samimi buluyor demekki.

İlk evlendiğimde banada arkadaşlarım yardım ederdi,çok şükür sizin gibi düşünmüyorlardı. Yardım etmeyin, gitmeyin bu sizin tercihiniz ama kullaniyor. mu?derseniz bence hayır... Ama şu noktada hak veririm arkadaş biraz gamsız gibi...

İlk evlendiğimde banada arkadaşlarım yardım ederdi,çok şükür sizin gibi düşünmüyorlardı. Yardım etmeyin, gitmeyin bu sizin tercihiniz ama kullaniyor. mu?derseniz bence hayır... Ama şu noktada hak veririm arkadaş biraz gamsız gibi...
bak onun ailesi akrabaları herkes burada o zaten buralı bende yeni evliyim ondan 1 ay önce evlendim bana yardıma gelir misin dese tmm . Ama ilk o şekilde başlamadı konuşma yardıma ihtiyacım var yapamıyorum vs dese yardımcı olurum tabiki

Senin eşin erkekli yere göndermiyor sen çekiniyorsun ama o öyle değil eşi görevdeyken erkek arkadaşlarını eve çağırıyor imajı çizmişsin . Biri bana eşim görevdeyken sorsa böyle aynı tepkiyi belki fazlasını alır. Orda asker polis eşleri yalnızsınız birbirinize destek olsanız ne olur yani. Sana özelini açıyorsa samimi buluyor demekki.
ben nereden bilebilirim insanlarla samimiyetini vs canım kültürlerimiz filan farklı sormam gerekiyordu . onun dışında o zaten buralı ailesi filan burada yanlız değil. zaten ilk başta şaşırmıştım bu kızın ailesi burada kendi memleketinde gelin oldu filan benle ne alaka annesi var filan diye

ben nereden bilebilirim insanlarla samimiyetini vs canım kültürlerimiz filan farklı sormam gerekiyordu . onun dışında o zaten buralı ailesi filan burada yanlız değil. zaten ilk başta şaşırmıştım bu kızın ailesi burada kendi memleketinde gelin oldu filan benle ne alaka annesi var filan diye
Bence sen yardıma falan gitme. Annesi aynı memlekette ama yardım etmiyor demekki . Bazen aşırı eleştirinin altında kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Kıl çıkmış etiketi varmış yapamamışlar . Olabilir insanlık hali yahu.

Bence sen yardıma falan gitme. Annesi aynı memlekette ama yardım etmiyor demekki . Bazen aşırı eleştirinin altında kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Kıl çıkmış etiketi varmış yapamamışlar . Olabilir insanlık hali yahu.
kıskanacak bir durumum yok hayatımda kimseyide kıskanmış değilim düşünceniz için teşekkür ediyorum

Önce yok diyip sonra tamam demişsin ya.
Konuda hep öyle yazıyor ben mi yanlış okudum
şöyle oldu o gelin dedi bende dedim ki canım siz yorgunsunuz siz bize gelin oda yok ben size geldim sıra sizde dedi o zaman demiştim yok gelmem diye

Kızın erken gelin yemegi birlikte yapalim demesine sinir olmuşsun da,daha kız yeni evli ne olacak bir iki yardim etsen burda sinir olacak ne varki yok kıl çıkmış yok şöyle olmuş valla nefret ederim milletin sofrasina oturupta arkasindan dedikodu yapan insanlardan ben seni hatalı gördüm

Kız seni samimi bulmuş,belki bilmiyor yardım edersin diye düşünmüş. Bunda hiç takılacak can sıkılacak bir durum yok. Kendini yalnız hissediyor olabilir.
Bide evli bir kadına erkek varsa gelmem demen hoş değil. Ben onun yerinde olsam bu kadar sessiz kalmayabilirdim.

Kızın erken gelin yemegi birlikte yapalim demesine sinir olmuşsun da,daha kız yeni evli ne olacak bir iki yardim etsen burda sinir olacak ne varki yok kıl çıkmış yok şöyle olmuş valla nefret ederim milletin sofrasina oturupta arkasindan dedikodu yapan insanlardan ben seni hatalı gördüm

Aynen ya :)

Bazı insanlar çok fazla sıcakkanlıdır ve hemen karşısında ki kişinin samimiyetine inanır, güvenirler.
Anlattığınız arkadaş bana bu yapıda biri gibi geldi.
Art niyetli biri olsa, yol yorgunluğu ile sizi ısrarla çağırmak yerine, size gelir hizmet beklerdi.
Kız yeni evli, tabakların etiketini sökmeye fırsat bulamamıştır, acemidir bunlar öğrenebilenecek şeyler.
40 yıllık mutfak deneyimi olan insanın da yemeğinden kıl çıkabilir, havadan uçar vs.
Beni kullanıyor mu diye düşünmek yerine, anlayıp yardımcı olmanız daha doğru bence.

bana düzgünce söylese yardım istese ederim kıvırarak söylüyor o yüzden

bana düzgünce söylese yardım istese ederim kıvırarak söylüyor o yüzden
Cekinmistir ne var bunda ayıp edecegini düşünmüştür pat diye oyle soylese.neyse ben senin düşünce yapıni begenmedim insallah degistirirsin.artı erkek olan yere gelmem diye sormadan etmeden sanki erkek gelicekmis gibi bi tepki kem kum ay vallahi ben sana cok kötü gıcık oldum insallah kiz senle gorusmeyi keser :)

Son düzenleme:
Benim yakin bir arkadasim olsa gider yardim ederim. Kullaniyor mu diye dusunmem. Hos bir sure sonra rahatlikla. "Bu ne be ben taridini veriyim kendin yap hep ben mi yapicam yemegini" samimiyeti de olur mutlaka aramizda. Kimse gocunmaz. Kalma durumu benimde hosuma gitmiyor o ayri.

Cekinmistir ne var bunda ayıp edecegini düşünmüştür pat diye oyle soylese.neyse ben senin düşünce yapıni begenmedim insallah degistirirsin.artı erkek olan yere gelmem kem kum ay vallahi ben sana cok kötü gıcık oldum insallah kiz senle gorusmeyi keser :)
bende senin yaşadığın şehirde yaşıyorum şuan sen herkese güveniyor musun bu şehirde bi düşün bakalım . kız benimle görüşmeyi keser inşallah benden kurtulur:KK16:

Back
X