Kullanmayacağım şeyleri geri gönderiyorum ayıp mı sizce

Benim annemin evinde odam mobilyalarim duruyor, kitaplarim, bazi kiyafetlerim, cantalarim, eşimin esofmanlari, geceliklerimiz, eşimin bazi esyalari, süs eşyalarim, oyuncak bebeklerim...
Saymaya üşenecegim bir ton şey duruyor aa bi de kedimin yedek mama kabi da annemlerde 😁😁😁😁

Ben masamdan kitaplığıma hem de kargo ile herşeyimi getirmiştim

Ben o evde yalamayacaksam benim hiçbir şeyin kalmamalı

Tabii ben 8 saat uzaktayım aynı şehirde olsam da alırdım zira eşim aynı şehirde okuduğu kitapları dahi aldık

Bana eski tencere tava falan vermıstı.Aynen geri gönderdim bende. Dogum yapınca gıyersın dıye 56 beden babaanne gecelıgı verdı. 36 bedenım
ay şuna kahkaha attım çok özür dilerim ama :KK70::KK70:

konu sahibi diğer arkadaşların bahsettiği nedenlerden ötürü size tam kızasım geliyor,sonra şu yorumlarınızı okuyunca kıyamıyorum da, çok güldüm vallahi Allah da sizi güldürsün ne diyeyim :KK48::KK48:

Ama eşim soracak nerde diye. Mesela bi fabrikada çalıştı. Ayakkabısını kıyafetlerını saklıyor. Neymıs bı gun boya yaparsa gıyermıs. 5ayda ev doldu tastı

Benim eşimde çok atmak istemezdi. Attım eski yırtık ne varsa. Ama yerine yenisini de aldım. Mesela iki tane alt pijama alıp eskilerin tamamını attım. O zaman çok batmıyor gözlerine.

Sorsun, bu evin düzenini ben sağlıyorum, attım diyin.

Bir şey demek istemiyorum incitmeyeyim diye ama bir kızın alması, yapması gereken her şeyi de o kadın yaptı. O zaman her şeyimi onlar yaptı diye anlatıyordun aileni kötülüyordun. Annenden babandan nefret ediyordun. Belki durumu evindeki kıyıda köşede olanları verecek kadarına yetti bilemeyiz. 🤷🏼‍♀️ Çok şükürsüz ve nankörsün.
aaa bunu bilmiyordum,gerçekten mi ? o_O :KK12:

ay şuna kahkaha attım çok özür dilerim ama :KK70::KK70:

konu sahibi diğer arkadaşların bahsettiği nedenlerden ötürü size tam kızasım geliyor,sonra şu yorumlarınızı okuyunca kıyamıyorum da, çok güldüm vallahi Allah da sizi güldürsün ne diyeyim :KK48::KK48:
Inanilmaz komik seyler yazmis ben de baktim da
Insan kizamiyor be 😁😁
Asiri poncik uye

Bi cinnet herşeyi çözer 🥴
Ses sistemini satardım ben olsam
Parasıyla da dış kapının önüne koca bi dolap alırdım ıvır zıvır oraya koyardım getirse bile eve sokmazdım oraya koyardım
Koltuk sığmayacağına göre getiremez heralde :KK53:

Bir kaç yıl sonra ev çöplüğe döner. Gönderin hiç ayıp değil. Kv ye de bir ara söyleyin bence. Hiç uğraşıp gönderme ben evimde eski eşya istemiyorum. Aldığını kullanmıyor atıyor bir kenara zaten diye. Hayır sizin eşyalarınız yenidir eski koltuğun ne işi var sizde. Ne tuhaf insanlar var

evet değil mi? hani saf olduğu yani kötü niyetle yazmadığı belli oluyor, bir de komik yazıyor ve bunu da bilerek yapmıyor,ondan çok gülüyorum bu üyenin yorumlarına :KK48:
Ben de birkaç ay önce senin gibi düşünüyordum Otretacım, konular arasındaki tutarsızlıklar, bencilce hareketleri farkedince çok tatlı gelmemeye başladı. 🙄 Aksine üzücü oldu..

Ben masamdan kitaplığıma hem de kargo ile herşeyimi getirmiştim

Ben o evde yalamayacaksam benim hiçbir şeyin kalmamalı

Tabii ben 8 saat uzaktayım aynı şehirde olsam da alırdım zira eşim aynı şehirde okuduğu kitapları dahi aldık

Ben de farkli sehirdeyim ailemden. Evimiz buyuk degil hem eşimin hem benim butun mobilyalarimizi almaya kalksak evimize yeni bisey alamazdik, hayatta sigmazdi. 🤭
Hem ailemin evine gidince benim odamda kaliyoruz, hem de giderken yanimizda yük taşimiyoruz oraya gidince ordaki eşyalari kullaniyoruz giyiyoruz.

evet değil mi? hani saf olduğu yani kötü niyetle yazmadığı belli oluyor, bir de komik yazıyor ve bunu da bilerek yapmıyor,ondan çok gülüyorum bu üyenin yorumlarına :KK48:
Otrera'cım eşinin ailesine keşke olmasalar diyecek kadar "saf" bir üyeden bahsediyoruz.

Ben de farkli sehirdeyim ailemden. Evimiz buyuk degil hem eşimin hem benim butun mobilyalarimizi almaya kalksak evimize yeni bisey alamazdik, hayatta sigmazdi. 🤭
Hem ailemin evine gidince benim odamda kaliyoruz, hem de giderken yanimizda yük taşimiyoruz oraya gidince ordaki eşyalari kullaniyoruz giyiyoruz.

Tabii mobilya vs değil de kullanılacak eşya

Ben eşyama bağlıyım

Burada hep yazarım ortaokulda giydiğim sweet i dahi giyerim
😀😀😀

Mobilya evindir ama annem çalışma masamı kullanmazdı mesela

Evde ihtiyaç olmayan bir eşyayı iade etmek tabi ki de ayıp değil. Ama daha anlaşılır bir şekilde istemediğinizi söylemelisiniz.
Bence biraz da gündeminizi değiştirin.

Otrera'cım eşinin ailesine keşke olmasalar diyecek kadar "saf" bir üyeden bahsediyoruz.
Ikimiz de annelerimizle adaletli görüşelim bir seninkine bir benimkine deyip gündüz adam evde yokken eşinden gizli annesi ve kızkardeşini eve alması.
Çocuk yapmak için kayinvalidesinin iyice yaşlanmasını beklemesi.
Yatalak babaannenin ölmemesini sırf kv rahata ermesin diye istemesi.
Daha yazabilirim aslında.

Bir kaç yıl sonra ev çöplüğe döner. Gönderin hiç ayıp değil. Kv ye de bir ara söyleyin bence. Hiç uğraşıp gönderme ben evimde eski eşya istemiyorum. Aldığını kullanmıyor atıyor bir kenara zaten diye. Hayır sizin eşyalarınız yenidir eski koltuğun ne işi var sizde. Ne tuhaf insanlar var
Yeni tabıki. Salonda 2 büyük koltuk var. Misafir orda yatıyor. En fazla 1 gece kardeşim kalıyor. Onların üst katta tek oda var. Baya yıllar önce aldıkları koltuk var. Model falan baya eski. Annen kardesın gelır kalır goturun dıyorlar. Ama annem falan kalsa 1 gece kalıyor, salonda yatıyor

Back
X