- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
İşine yaramayan şeyleri verıyor. Verdıgı tencereler falan kullanılmış eskiyi bayaİhtiyacınız olduğunu düşündüğü için mi yoksa evindeki fazlalıkları atmamak icin sizde mi stokluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşine yaramayan şeyleri verıyor. Verdıgı tencereler falan kullanılmış eskiyi bayaİhtiyacınız olduğunu düşündüğü için mi yoksa evindeki fazlalıkları atmamak icin sizde mi stokluyor?
Benim annemin evinde odam mobilyalarim duruyor, kitaplarim, bazi kiyafetlerim, cantalarim, eşimin esofmanlari, geceliklerimiz, eşimin bazi esyalari, süs eşyalarim, oyuncak bebeklerim...
Saymaya üşenecegim bir ton şey duruyor aa bi de kedimin yedek mama kabi da annemlerde![]()
ay şuna kahkaha attım çok özür dilerim amaBana eski tencere tava falan vermıstı.Aynen geri gönderdim bende. Dogum yapınca gıyersın dıye 56 beden babaanne gecelıgı verdı. 36 bedenım
Ama eşim soracak nerde diye. Mesela bi fabrikada çalıştı. Ayakkabısını kıyafetlerını saklıyor. Neymıs bı gun boya yaparsa gıyermıs. 5ayda ev doldu tastı
aaa bunu bilmiyordum,gerçekten mi ?Bir şey demek istemiyorum incitmeyeyim diye ama bir kızın alması, yapması gereken her şeyi de o kadın yaptı. O zaman her şeyimi onlar yaptı diye anlatıyordun aileni kötülüyordun. Annenden babandan nefret ediyordun. Belki durumu evindeki kıyıda köşede olanları verecek kadarına yetti bilemeyiz.Çok şükürsüz ve nankörsün.
Inanilmaz komik seyler yazmis ben de baktim daay şuna kahkaha attım çok özür dilerim ama
konu sahibi diğer arkadaşların bahsettiği nedenlerden ötürü size tam kızasım geliyor,sonra şu yorumlarınızı okuyunca kıyamıyorum da, çok güldüm vallahi Allah da sizi güldürsün ne diyeyim![]()
evet değil mi? hani saf olduğu yani kötü niyetle yazmadığı belli oluyor, bir de komik yazıyor ve bunu da bilerek yapmıyor,ondan çok gülüyorum bu üyenin yorumlarınaInanilmaz komik seyler yazmis ben de baktim da
Insan kizamiyor be
Asiri poncik uye
Ponçiklikten ölecek dark o dereceInanilmaz komik seyler yazmis ben de baktim da
Insan kizamiyor be
Asiri poncik uye
Filtre kısmına nickini yazarsanız bulabilirsiniz eski konularını. Gerçekten yardım alması şart. Takıntıları hiç bitmiyor.Ben konularini hiç bilmiyorum daha once yazmissam da hatirlamiyorum. Olabilir belki de oyledir.
Ben de birkaç ay önce senin gibi düşünüyordum Otretacım, konular arasındaki tutarsızlıklar, bencilce hareketleri farkedince çok tatlı gelmemeye başladı.evet değil mi? hani saf olduğu yani kötü niyetle yazmadığı belli oluyor, bir de komik yazıyor ve bunu da bilerek yapmıyor,ondan çok gülüyorum bu üyenin yorumlarına![]()
Ben masamdan kitaplığıma hem de kargo ile herşeyimi getirmiştim
Ben o evde yalamayacaksam benim hiçbir şeyin kalmamalı
Tabii ben 8 saat uzaktayım aynı şehirde olsam da alırdım zira eşim aynı şehirde okuduğu kitapları dahi aldık
Filtre kısmına nickini yazarsanız bulabilirsiniz eski konularını. Gerçekten yardım alması şart. Takıntıları hiç bitmiyor.
Otrera'cım eşinin ailesine keşke olmasalar diyecek kadar "saf" bir üyeden bahsediyoruz.evet değil mi? hani saf olduğu yani kötü niyetle yazmadığı belli oluyor, bir de komik yazıyor ve bunu da bilerek yapmıyor,ondan çok gülüyorum bu üyenin yorumlarına![]()
Ben de farkli sehirdeyim ailemden. Evimiz buyuk degil hem eşimin hem benim butun mobilyalarimizi almaya kalksak evimize yeni bisey alamazdik, hayatta sigmazdi.
Hem ailemin evine gidince benim odamda kaliyoruz, hem de giderken yanimizda yük taşimiyoruz oraya gidince ordaki eşyalari kullaniyoruz giyiyoruz.
Ikimiz de annelerimizle adaletli görüşelim bir seninkine bir benimkine deyip gündüz adam evde yokken eşinden gizli annesi ve kızkardeşini eve alması.Otrera'cım eşinin ailesine keşke olmasalar diyecek kadar "saf" bir üyeden bahsediyoruz.
Yeni tabıki. Salonda 2 büyük koltuk var. Misafir orda yatıyor. En fazla 1 gece kardeşim kalıyor. Onların üst katta tek oda var. Baya yıllar önce aldıkları koltuk var. Model falan baya eski. Annen kardesın gelır kalır goturun dıyorlar. Ama annem falan kalsa 1 gece kalıyor, salonda yatıyorBir kaç yıl sonra ev çöplüğe döner. Gönderin hiç ayıp değil. Kv ye de bir ara söyleyin bence. Hiç uğraşıp gönderme ben evimde eski eşya istemiyorum. Aldığını kullanmıyor atıyor bir kenara zaten diye. Hayır sizin eşyalarınız yenidir eski koltuğun ne işi var sizde. Ne tuhaf insanlar var