- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
e yok artık.. bu gerçekten kötü niyete giriyor ama...
olur mu öyle şey ya, saçma. psikiyatriste gidip tedavi olursanız memuriyetiniz yanmaz konu sahibi,kesin bilgi.okuyun yazdığımı.
niye banlandı ki ?
Konunun ilk mesajında kvnin diktiği şeylerle dalga geçiyordu, tepki alınca o kısmı sildi. Konu silmek de yasak tabii. O kısım geri geldiğine göre ondan gitti.Ne olduki üyeye banlandı.Kimseyle polemiğe de girmedi ama
Şey yapsan evinde Bodrum'da kiler varsa oraya biriktirsen eşini kırma bence çünkü adamların kafa böyle şeylere çalışmaz bu yüzden aranız bozulmasın daha ilk aylardasınızEşimin gözü önunde atcam. Ve annesıne dıycem atıyorum artık dıye. Napayım. 5aydır böyle sıkıldım
Bak bunu yeni gördüm ben de ne gerek var kırmaya eşini diyorumKonu o değil ki
Hiç uğraşmadan verir kurtulursun
Ama konu sahibinin sorun çıkarması lazım
Çünkü gitme gelme sorununu halletti
Olmayan bebeğe kimin bakacağı kavgası yapıldı
Evdeki tuhaf halılar gönderildi
Yeni konu lazım eş ailesine sarmaya
Kaostan besleniyor çünkü
Yazık insanlara ölene kadar huzur yok dünyada
Bikaç gün mü?
Sen inandın mı şimdi buna?
Hic ayip değil asla taviz verme bence.Eşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Renkli renkli kıyafetler dikmiş annesi. Yarın gel trafik lambası olarak işe başla dedim, dalga geçtim resmen. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?
Yok ayıp degil kullanmadıkları eşyalarmış zatenEşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Renkli renkli kıyafetler dikmiş annesi. Yarın gel trafik lambası olarak işe başla dedim, dalga geçtim resmen. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?
aynen oBu arkadaş sensizasla mı? Hani eşinin ailesi evini yolluklarla kaplamıştı
Ne demek üstüme geldiler ? Koltuğu bi tara.. tövbe ya. Uyuz oluyorum bu ailelereDün koltuk konusunda aşırı ısrar ettiler. Hayır yer yok ıstemıyorum dıyorum. Üstüme geldıler. Eşime kalsa getırcekti
Neden ayıp olsun ki.Eşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Renkli renkli kıyafetler dikmiş annesi. Yarın gel trafik lambası olarak işe başla dedim, dalga geçtim resmen. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?
niye size yolluyorlar koskocaman koltuğu bile çok tuhafEşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Renkli renkli kıyafetler dikmiş annesi. Yarın gel trafik lambası olarak işe başla dedim, dalga geçtim resmen. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?