Kullanmayacağım şeyleri geri gönderiyorum ayıp mı sizce

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Eşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Renkli renkli kıyafetler dikmiş annesi. Yarın gel trafik lambası olarak işe başla dedim, dalga geçtim resmen. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?

Ay ne ayıbı yolla yolla

Ev ferahlayacak diye senin evi batırmışlar nefret ederim çok eşyalı evlerden

Ay ne ayıbı yolla yolla

Dün aşırı üstüme geldiler, yukarıdaki koltugu götür diye. Eşime tembih ettim getirme dedim. Evet yani minder falan konusuyorlar dı. Ben ya atıyorum ya gönderıyorum da sıkıldım her hafta

Ay ne ayıbı yolla yolla

Bi de kocaman minder var. Geri göndereyim dedım. Eşim pahalı o dedi. Babaannesinin minderi. Kendılerı hıc kullanmıyor

Bilmiyorum da eşim göndermiyor sorun burda
Niye gondermiyor ki? Kullanmayacagi seylerin sizin evde isi ne?
İlk evlendigimizde kv bana yun yorgan gondermisti,2 tane. Musalla tasina sarilip yatsan daha yumusak. Dedim ben bunlari kullanmam. Geri verelim yazik ziyan olmasin. Yok dedi kv,biz de evlenecek bir cifte hediye ettik durumlari yoktu diye. Sevabi kaynanama

Biz evimize yeni yerleşirken benim kaynanam da sacma sapan eski kullanilmiş kilim, kaç yil onceden kaldigi belirsiz fincanlar, bardaklar, nevresim ne bulsa yollamiş benden habersiz eşimle.
Başkasina vermeye utanacagim kalitesizlikte şeyler hani başkasina verilcek gibi degil.

Geri yollamadim direkt çöpe attim hepsini eşime de gösterdim. Gelirse çöpe gider dedim boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…