- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Renkli renkli kıyafetler dikmiş annesi. Yarın gel trafik lambası olarak işe başla dedim, dalga geçtim resmen. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?
Dün aşırı üstüme geldiler, yukarıdaki koltugu götür diye. Eşime tembih ettim getirme dedim. Evet yani minder falan konusuyorlar dı. Ben ya atıyorum ya gönderıyorum da sıkıldım her haftaAy ne ayıbı yolla yolla
Ev ferahlayacak diye senin evi batırmışlar nefret ederim çok eşyalı evlerden
Ama eşim soracak nerde diye. Mesela bi fabrikada çalıştı. Ayakkabısını kıyafetlerını saklıyor. Neymıs bı gun boya yaparsa gıyermıs. 5ayda ev doldu tastıAyıp değil.
İhtiyaç sahibine verirseniz hatta sevap olur
Dün aşırı üstüme geldiler, yukarıdaki koltugu götür diye. Eşime tembih ettim getirme dedim. Evet yani minder falan konusuyorlar dı. Ben ya atıyorum ya gönderıyorum da sıkıldım her hafta
Tamam da rengiyle gectım sadece. Eşim giymez hayatta. Ama illa evde olacak o esyalarAnasının diktiği kıyafetle dalga geçmeniz çok ayıp. Kullanmıyorsanız söyleyin ihtiyacı olanlara versinler.
AhskajdajsajdYarın gel trafik lambası olarak işe başla dedim,
Bana sormadan getırıyor.Istemiyorum diye bağır
Verirseniz çöpe koyarım de
Offf bu ne yaaa
Bilmiyorum da eşim göndermiyor sorun burdaAhskajdajsajd
Cok iyiymis ya
Bence normal,belki kendisi kullaniyordur kvniz. Geri gonderin kullansin,yoksa da atsin.
Rengi şekli dokusu fark etmez. Ayıp.Tamam da rengiyle gectım sadece. Eşim giymez hayatta. Ama illa evde olacak o esyalar
Bi de kocaman minder var. Geri göndereyim dedım. Eşim pahalı o dedi. Babaannesinin minderi. Kendılerı hıc kullanmıyorAy ne ayıbı yolla yolla
Ev ferahlayacak diye senin evi batırmışlar nefret ederim çok eşyalı evlerden
Ama göndermesem ev gereksız seyler le dolacak. Atsam mı o zamanE zaten ayıp olsun diye gönderiyorsunuz ki
Bunu siz dahil artık hepimiz biliyoruz
Nesini soruyorsunuz gerçekten?
Niye gondermiyor ki? Kullanmayacagi seylerin sizin evde isi ne?Bilmiyorum da eşim göndermiyor sorun burda
İhtiyacı olanlara verinAma göndermesem ev gereksız seyler le dolacak. Atsam mı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?