- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Puskurte puskurte operim seni patrooooooonnnnnnn....ama o 5 bitttiiii.. sonra kalkamadım..... epey hem de....
sonra yeniden başladım..
yeni başladığım 5 e ulaşmadı daha
püskürtmeli gülüşşşş
kiz ben onun badisi olmadigini bileydim ondan gonul rizasi falan beklemeden kacirir yar ederdim kendime. Ikimizde evlendikten sonra ogrendim eflalimin bekar oldugunu
Ikindiye 3 dk kaldi hadi bakalim nazmazdan once biticekmiIrResistibLe_ bol şans
Ikindi beşlisi
- Yatak odasini topla supur
- Kizlarin odasini topla supur
- Mutfak topla supur
- Ara ile odayi supur
- Ikindiyi kil
Canım benim oğlum aşırı hareketli. Arkamı döndüğüm an bir dolabın masanın üstüne çıkıyor. Anca onunla uğraşıyorum. 14 aylık ama atom karınca mübarek.
Baksana akşama kadar böyleyiz
yerim onuBaksana akşama kadar böyleyiz
Allah bağışlasın yavrunu. Kızımda görmedim böyle şeyler. Sağlıklı olsun da napalım, öncelik onlarda.Ayyy kuzu durmuyo. Benim sıpa da öyle 3.5 yaşında hala aynı bi dk yerinde durmaz.
Aynindan bitane de bende var canim ya 16 aylik benimkiCanım benim oğlum aşırı hareketli. Arkamı döndüğüm an bir dolabın masanın üstüne çıkıyor. Anca onunla uğraşıyorum. 14 aylık ama atom karınca mübarek.
Kizummmm unutmusum coooooooook ozurrrrrrr dilerimmmmmm. Bildurim topiginde de unutmusum galiba bi bakiver oraya da gule vererek open ikonnnnBiiii ben yokum zaten
Yerim len ben onuuuuuuBaksana akşama kadar böyleyiz
Allah bağışlasın canım. Daha düşme korkusu yok. Kendini biraz güvene alsa rahatlayacağım ama çıkıyor düşüyor.Aynindan bitane de bende var canim ya 16 aylik benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?