Hoş geldin öncelikle.... kalabalık mıMisafir geldi hemide yatili
Duydummm gördümmmmsenin badin duymasin ha..
cogu zaman brn de oyle hissederim. Cok kotu bi duygu
ayyy.. benimkinin fotokopisi bu ayol
Kac kurtar kendiniMisafir geldi hemide yatili
Bende seni vermemmmmm onlar eski defterler:) telefonda voltran olusturan kaynanan elti gorumce bermuda seytan ucgeninin derdi neymisDuydummm gördümmmmvintagecupcakes vermem seni ellere oyyy kuzummm....
Kizummmm unutmusum coooooooook ozurrrrrrr dilerimmmmmm. Bildurim topiginde de unutmusum galiba bi bakiver oraya da gule vererek open ikonnnn
Sagol canim.Gule gule kullan canimmm. Senin ilk cocukmuydu 2. Mi kusura bakma unuttum
Hayallerimi gerceklestirmissin valla. Ben cesaret edemedim. Cok istiyorum.ikinciyi bakalim ne zaman yureklenicemSagol canim.
Birkac gun sonra 18 aylik olacak bir oglum var. 2.yolda. Az kaldi.
Amannn eltimin kıskançlıkları kv denin ara da kalması görümce de benden yana senelerdir aynı şeyler bıktım vallaBende seni vermemmmmm onlar eski defterler:) telefonda voltran olusturan kaynanan elti gorumce bermuda seytan ucgeninin derdi neymis
Aman bosver kiskanan kiskansin oldugu yerde kudursun gormezden gel.Amannn eltimin kıskançlıkları kv denin ara da kalması görümce de benden yana senelerdir aynı şeyler bıktım valla
Amannnn her yerde cıkıyor işte yaa kv de ya görümce ya eltiii benim kv görümce iyi de elti biraz fesad....Aman bosver kiskanan kiskansin oldugu yerde kudursun gormezden gel.
Cok sukur benim eltim cocukluk arkadasim cok iyi anlasiriz. Su siralar gorumceden dertliyim sadece. Bosanma surecindeler 3 aydir yarin davalari var. Her gun arar ya da gelir bitbitbitbit konusur durur. Bizimki suclu taraf bir de. O anlatir seviyorum oluyorum der. Ben seviyosan o halti yemeseydin derim. O pismanim der. Ben abla ben o konuda at gizlugu takiyorum pisman olsan da farketmez derim. Ayni muhabbet 3 aydir donuyor uzgun diye yeteeer bee sus artik diye cemkiremiyorum da bakalim yarin dava bi sonuclansin da bosancaklar mi bisanamayacaklar mi gorucez. Bosansa dert bosanmasa dert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?