senin badin duymasin ha..kiz ben onun badisi olmadigini bileydim ondan gonul rizasi falan beklemeden kacirir yar ederdim kendime. Ikimizde evlendikten sonra ogrendim eflalimin bekar oldugunuordu kader aglarini
cogu zaman brn de oyle hissederim. Cok kotu bi duygu
ayyy.. benimkinin fotokopisi bu ayolBaksana akşama kadar böyleyiz
Canım kaç yaşında? Senin de biraz kendini iyi hissetmen ve nefes alabilmen için iyi olurdu aslında. Devlet okullarının anaokulları cüzi fiyatta ama eşin istemiyorsa razı etmeye bak derim.Artik başımın ağrısından duramıyorum çocuk bana sarıyor tek cocuk ve yaşıtı arkadasi yok surekli sacm sacma seyler istiyor yok yada hayir diyince ağlıyor vurmuyorum yada bağırmıyorum çünkü daha kötü olacak ama sinirlerim yiprandi
Esim kesinlikle kresi istemiyor hep maddi durumu bahane ediyordu ama dün istemiyorum dedi parasinda da değilim ama istemiyorum diyor
Ehem ehem benimkine göz dikersin heeekiz ben onun badisi olmadigini bileydim ondan gonul rizasi falan beklemeden kacirir yar ederdim kendime. Ikimizde evlendikten sonra ogrendim eflalimin bekar oldugunuordu kader aglarini
Bu konuda ikna edemiyorum malesef 4 yasina girecekCanım kaç yaşında? Senin de biraz kendini iyi hissetmen ve nefes alabilmen için iyi olurdu aslında. Devlet okullarının anaokulları cüzi fiyatta ama eşin istemiyorsa razı etmeye bak derim.
Ama napiyim eski askim:) artik badim var onunla guzel bir gelecek bizi bekliyor ama insan mazinin ustune de sunger çekemiyorsenin badin duymasin ha..
cogu zaman brn de oyle hissederim. Cok kotu bi duygu
ayyy.. benimkinin fotokopisi bu ayol
dağılın uleyn.... mahalle bekçisi,, yok yok topik sahibesi geldiAma napiyim eski askim:) artik badim var onunla guzel bir gelecek bizi bekliyor ama insan mazinin ustune de sunger çekemiyor)))
Ben en sonunda camasir kurutma makinasi aldim. Yatak odasi camasir odasi olmaktan kurtuldu cok sukur. Orayi toplamaya calisiyorum. Dun sabah 4 te kalkip utu yaptim biraz. Utulenecekleri bitirme cabasindayim. Bir yandanda mutfagi cocuga gore organize etmeye calisiyorum. Birazdan 5limi yazicam.
Ayni benim oglum gibi :)Canım benim oğlum aşırı hareketli. Arkamı döndüğüm an bir dolabın masanın üstüne çıkıyor. Anca onunla uğraşıyorum. 14 aylık ama atom karınca mübarek.
Cocukla onu basbasa birak. Anlar halinden belki. Ben biraktim bir gun. Cocuga bakmak ise gitmekten zrmus dediArtik başımın ağrısından duramıyorum çocuk bana sarıyor tek cocuk ve yaşıtı arkadasi yok surekli sacm sacma seyler istiyor yok yada hayir diyince ağlıyor vurmuyorum yada bağırmıyorum çünkü daha kötü olacak ama sinirlerim yiprandi
Esim kesinlikle kresi istemiyor hep maddi durumu bahane ediyordu ama dün istemiyorum dedi parasinda da değilim ama istemiyorum diyor
Badim güle güle kullan. Hangi modeli tercih ettin. Ben de almayı düşümüyorum da.Ben en sonunda camasir kurutma makinasi aldim. Yatak odasi camasir odasi olmaktan kurtuldu cok sukur. Orayi toplamaya calisiyorum. Dun sabah 4 te kalkip utu yaptim biraz. Utulenecekleri bitirme cabasindayim. Bir yandanda mutfagi cocuga gore organize etmeye calisiyorum. Birazdan 5limi yazicam.
Tek başına birakma imkanim yok kiCocukla onu basbasa birak. Anlar halinden belki. Ben biraktim bir gun. Cocuga bakmak ise gitmekten zrmus dedi
Sagol. Arcelik grunding aldim camasir makinamin ustune monte olsun diye ozellikle dikkat ettim. B sinifi aldim. Her eve lazim. Cok kolaylik.Badim güle güle kullan. Hangi modeli tercih ettin. Ben de almayı düşümüyorum da.
Saglik olsunTek başına birakma imkanim yok ki
Gule gule kullan canimmm. Senin ilk cocukmuydu 2. Mi kusura bakma unuttumBen en sonunda camasir kurutma makinasi aldim. Yatak odasi camasir odasi olmaktan kurtuldu cok sukur. Orayi toplamaya calisiyorum. Dun sabah 4 te kalkip utu yaptim biraz. Utulenecekleri bitirme cabasindayim. Bir yandanda mutfagi cocuga gore organize etmeye calisiyorum. Birazdan 5limi yazicam.
Once sordugumun cevabini su msjdan almis bulunuyorun :)Cocukla onu basbasa birak. Anlar halinden belki. Ben biraktim bir gun. Cocuga bakmak ise gitmekten zrmus dedi
İyi canım çok şükür....Cok gecmis olsun canim. Nasil simdi iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?