kiz ben onun badisi olmadigini bileydim ondan gonul rizasi falan beklemeden kacirir yar ederdim kendime. Ikimizde evlendikten sonra ogrendim eflalimin bekar oldugunu ordu kader aglarini
senin badin duymasin ha..

Kendi kendime konuşuyorum gibi hissediyorum P pinartn oyle sessiz sessiz begenip kacma kiz yaz bişeyler
cogu zaman brn de oyle hissederim. Cok kotu bi duygu

Baksana akşama kadar böyleyiz
ayyy.. benimkinin fotokopisi bu ayol

Canım kaç yaşında? Senin de biraz kendini iyi hissetmen ve nefes alabilmen için iyi olurdu aslında. Devlet okullarının anaokulları cüzi fiyatta ama eşin istemiyorsa razı etmeye bak derim.

Ben en sonunda camasir kurutma makinasi aldim. Yatak odasi camasir odasi olmaktan kurtuldu cok sukur. Orayi toplamaya calisiyorum. Dun sabah 4 te kalkip utu yaptim biraz. Utulenecekleri bitirme cabasindayim. Bir yandanda mutfagi cocuga gore organize etmeye calisiyorum. Birazdan 5limi yazicam.

Cocukla onu basbasa birak. Anlar halinden belki. Ben biraktim bir gun. Cocuga bakmak ise gitmekten zrmus dedi

Badim güle güle kullan. Hangi modeli tercih ettin. Ben de almayı düşümüyorum da.

Gule gule kullan canimmm. Senin ilk cocukmuydu 2. Mi kusura bakma unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…