canım ne oldu son durum nedir

Olur kanxxx nasıl dersen varım ben.

malesef pis bir huyum var
Bir kitabım bitmeden diğerine başlıyorum.
Suç ve ceza okuyorum bi yandan 150 sayfa kadar okudum. Bırakmicam devam.edicem tabi.
Neyse ben kitap kahve.keyfi sine.. oğlus bıraktığı kadar cüsssdd

bendemi başlasam işe düzelirmiyim ki ve namaz konusunda inşallah devam edeceğim

bende sadeleşecektim güya ama al benden de o kadar WC koşarak gidip geliyoruz resmen ya bune soğuk ve soğukdan nefret ediyorum

bendemi başlasam işe düzelirmiyim ki ve namaz konusunda inşallah devam edeceğim

bende sadeleşecektim güya ama al benden de o kadar WC koşarak gidip geliyoruz resmen ya bune soğuk ve soğukdan nefret ediyorum

Koşarak gidip gelme he iyi güldürdün beni.. çünküsü biizdee öyleyiz. Oğlanı wc ye götürürken koşuyoruz.
Abdest alırken sıcak suyu açıyorum kollarım ayağım kurudu. Krem sür ise yaramıyor
Yaz daha mı iyi dicem adana sıcağı düşünüyorum. Hmmm karar veremiyorum. Hayır kavurucu sıcağı alisigiz bu soğuklar bizi çok etkiliyor. Vücut kabul edemiyor kii

ben diyom sen koş ben gelip Işığı açarım sana anca gidiyorum adana ayyy çok sıcak ora eylülde ordaydım Allahdan yağmur yağdı da fenalık geçirmekden kurtulduk

ben diyom sen koş ben gelip Işığı açarım sana anca gidiyorum adana ayyy çok sıcak ora eylülde ordaydım Allahdan yağmur yağdı da fenalık geçirmekden kurtulduk

Canım biz ekim sonuna kadar kısa kollu askılı ile gezdik evin içinde.. İnan sıcağı iyi sıcak.. aynen öyle oğlum koş koş diyorum onden gidiyor ışığı açıyorum. O çişini yaparken ben yerimde koşuyor gibi yapıyorum ısınmak için..
Ya da baktım yemek yaparken üşüyorum bir iki tur evin içinde koşuyorum. İsinim diye

Kitap okuyomusun ne okuyosun.. Ay yeni kitap almak istiyorum.
Ben de başladım tekrar kitap okumaya. Geçen hafta satranç diye ilginç bir cep kitabı okudum. Kafkanın dönüşüm kitabına başladım ama tasvirlerden iğrendim bıraktım. Şimdi hayvan çiftliği diye bir kitap var elimde. Kalın şeyler okuyacak vakit yok. Çerez niyetine olanlardan başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…