canım ne oldu son durum nedirUyh kizlar basimizda dert vardi bugun gerci hala var da onunla ugrastik girmedim hic. Esimin 19 yasindaki kuzeni 18 yasindaki kiz arakadasiyla kacmis dun geceden beri haber alamiyoruz. Karakoldu arkadaslarini arama sorup sorusturma derken gün bitti hala bi haber yok. Insallah baslarina bisey gelmez.
Bende kitap okuyorum şuanGünaydın canım hayırlı cumalar
Sen evi topla ben kitap okuma maratonu yapayım hadi :) evi topladım çünkü
Kankim....
Sen zaten yaparsin da olsun.. gene de seni seciyorum. Her cuma 100 rekat bildirimi yapiyorum ya. Isaretleye osaretleye guzel gidiyor. Hatta onumuzdeki persembeninkiler bile hazir sadece 42 kaldi...
Seninle de 150 sf bildirimi yapabilir miyim? Onu da isaretleyecegim. Elimdeki kitap 10 gun oldu daha bitmedi
bendemi başlasam işe düzelirmiyim kiPek sevgili degerli topik sakinleri.
Artik kepenk kapatici olarak degil açıcı olarak is başındayim...
Size yazacagim o kadar sey var ki... Hazir uyku mahmutlugu varken uzerimde (Mahmur yerine mahmut yazdi telefon o da iyiymis) iki tanesini yazayim.
Cikan sonuc (bunlari DENGE ye yazmam lazim)
- Senelerdir kaza namazi kilarim aklima geldikce ama o kadar gecmis var ki bir turlu bitecek gibi gozukmezdi gozume. Bir kac ay once isaretleme yontemine basladim ve neredeyse her gun kildim azar azar. Hatta destek olun diye buraya haftalik 100 nafile diye yandas aradigimi da yazdim. Bugun baktim 10. Ayi bitirmek uzereyim.
Onceden kilarken yemek yapilacak, cocukla oynanacak, zaten kaza namazi yok diyen kafamin icindeki ses formasyon degistirdi. Simdi bir iki tane daha kil daha cok gunu karala diyor. Bir oturusta vakit namazlari bile zor gelirken artik vaktin 2 3 kati kadar kaza kilabiliyorum.
Kilmadigim zaman icimde bir tedirginlik bir an once abdest alsam da halletsem diye ilk bos animi kolluyorum.
Sanirim her cok azdan olur lafini ve aliskanlik kazanma surecini uygulama ile ogrenmis oldum.
- CokDigeri erken kalkma ile ilgili. Ise baslayali bir kac hafta oldu ama her sabah erken kalkma olayi ilginc bir sekilde hayatima girdi. Ortunmeye karar verdiğimde de boyle olmustu. Dogru zamanin gelmesini bekleyerek omur tuketiyoruz. Dogru zaman aslinda tam da o an. Adapte sureci muhtesem. Bizler harika bir mekanizmayiz. Sabahin kör karanliginsmda otomatik uyanip saatin calmasini bekliyorum. Dusunebiliyor musunuz ben!! Isin özü pes etmemek. Simdiki halimden gecmisteki halime sesleniyorum. Merak etme basaracaksin. Ne olursa olsun devam et. Isin olmasa da uyan. Oturacak olsan da uyan. Aksami edemem bayilacagim desen de uyan
Cok boluk porcuk yazdim.. bir ara kafam sakinken bunlari edebi hale getireyim..(kim bilir kac ay sonra... daha pinara mutfak ipucu yazacagim, daha aresere yazacagim, daha eflale bir seyler yollayacagim hahaha)
bende sadeleşecektim güya amaP pinartn hey sadeleşmek dedin vurdun beni can evimden .. İnan bi ara sadelesicem şöyle yapicam böyle yapicam dedim bahanelerim bir araya geldi bıraktım. Soğuk anacim havaa. Klimali odadan çıkası gelmiyor. Çıksa bile yemek bulaşık sadece.
Oğlan durmuyor anne anne içeri gel yanıma gel oyyy şuan uyuyir. Vee.çok sevgili kilocuklarima eksi katmak adına leslie yapıyorum. 45.dk niyetlendm bakalım. Hatta şuan yürüyorum yani. Oyy nerelere giden altta iki kat.üstte. üç kat.
Kafana.da bere.. Bi eldiven yok. Şuan da parmaklarım donuyooor
Yani kısacası pınar. İzindeyim sade yaşam ✔çok eşya haayirr
bendemi başlasam işe düzelirmiyim kive namaz konusunda inşallah devam edeceğim
bende sadeleşecektim güya amaal benden de o kadar WC koşarak gidip geliyoruz resmen ya bune soğuk ve soğukdan nefret ediyorum
günaydın kızlar
nasılsınız.
Günaydın canım hayırlı cumalar
Sen evi topla ben kitap okuma maratonu yapayım hadi :) evi topladım çünkü
ben diyom sen koş ben gelip Işığı açarım sana anca gidiyorum adana ayyy çok sıcak ora eylülde ordaydım Allahdan yağmur yağdı da fenalık geçirmekden kurtuldukKoşarak gidip gelme he iyi güldürdün beni.. çünküsü biizdee öyleyiz. Oğlanı wc ye götürürken koşuyoruz.
Abdest alırken sıcak suyu açıyorum kollarım ayağım kurudu. Krem sür ise yaramıyor
Yaz daha mı iyi dicem adana sıcağı düşünüyorum. Hmmm karar veremiyorum. Hayır kavurucu sıcağı alisigiz bu soğuklar bizi çok etkiliyor. Vücut kabul edemiyor kii
ben diyom sen koş ben gelip Işığı açarım sana anca gidiyorum adana ayyy çok sıcak ora eylülde ordaydım Allahdan yağmur yağdı da fenalık geçirmekden kurtulduk
şaka değil mi?Canimmm ben iyiyim ama ayağım donuyoooo. Gidip buzlu suya mi koysam ayağımı napsam. Belki öyle şok eder ısınır belkim hiiii. Sen nasılsın
şaka değil mi?patik yok mu giysen belki ısınırsın
Bekliyorum seni badimPazar gunu sahalara donus yapiyorum badim kusura bakma
Tespitin doğru bence de,bizim burda hava buz gibi -28 falanlarda dışarda donuyor eve girdigimde yanmaya basliyorO gün abdest alırken soğuk suyla aldım. Sanki donmasi geçmiş gibiydi. Var tatlım giydim klima da açık.. yok isinmiyor ayagimmmmmmm
Ayyy ben -3 lere dayanamıyorum o dereceyi hissetmek beni mahfeder kesin.Tespitin doğru bence de,bizim burda hava buz gibi -28 falanlarda dışarda donuyor eve girdigimde yanmaya basliyor
Ben de başladım tekrar kitap okumaya. Geçen hafta satranç diye ilginç bir cep kitabı okudum. Kafkanın dönüşüm kitabına başladım ama tasvirlerden iğrendim bıraktım. Şimdi hayvan çiftliği diye bir kitap var elimde. Kalın şeyler okuyacak vakit yok. Çerez niyetine olanlardan başladım.Kitap okuyomusun ne okuyosun.. Ay yeni kitap almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?