Takıntılı eş daha zorBenim eşim kilo takıntılı. Ben de alışık değilim o yüzden olabildiğince eski halime dönmek istiyorum.
chentiq chentiq chentiq103. Sayfadayim 1 haftadir . Kitap 230 sayfa..
Bugun bitirme hususunda kendime hodri meydan diyorum. Beni destekleyiniz lutfeeennn
Gunun 5 lisi
1. Kitap bitirilecek
2. Haftalik eöi ler belirlenip yazılacak
3. Film izlenecek
4. Yarin icin temizlik plani olusturulacak 4 maraton yapilacak
5. Cep telo temizlenecek
Geçmiş olsun canımOkuldan aradılar kızın ateşi varmış
Tabi okudum 20 sayfa heralde :) Ferudun Özdemir "Allah var problem yok " ben kitap sihirbazı diye bir siteden yeni kitaplar aldım canım. Ferudun Özdemir iki kitabı. Hatice Kübra Tongarın bir kitabı. Yabancı bir yazarın selehaddin eyyubi yi anlatan serisinden iki kitabı. Birde mucizeler dükkanı, bir kitabı vardı seriyi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.Kitap okuyomusun ne okuyosun.. Ay yeni kitap almak istiyorum.
Ne ciddimisin peki marasta mi yasiyorsunAazambak86 ben de marasliyim
Geçmiş olsun canım
Tabi okudum 20 sayfa heralde :) Ferudun Özdemir "Allah var problem yok " ben kitap sihirbazı diye bir siteden yeni kitaplar aldım canım. Ferudun Özdemir iki kitabı. Hatice Kübra Tongarın bir kitabı. Yabancı bir yazarın selehaddin eyyubi yi anlatan serisinden iki kitabı. Birde mucizeler dükkanı, bir kitabı vardı seriyi tamamlamayı düşünüyorum inşallah.
Maraton cagrisi yapıyorum.
20.00 ila 21.30
Aksam yemegini yedik cocuklar cazgirlik yapinca salona kactim. Simdi gene mutfaga gitmeliyim... basladigim isi bitirip kahve faslina gecevilirim.Ayyy iş mii yani ev işi mi ... ben kitap yarışi yapsam chentiq. Bu soğuk da kaldırma beni yerimden. Coook isim war evet amaaa.çıkasım yok odadannnn
Varim en cok isi ben yapacagim meydan okuyorumMaraton cagrisi yapıyorum.
20.00 ila 21.30
Elbistan mi?Akraba çikarmisiz şimdizambak86 hayir ankarada yasiyorum marasliyiz ilcesinden
Son 30 dk'ya yetiştim ,pulaşiklari mutfagi halledeyim bari,markete gittim, tatli yaptim üseniyordum mutfak icin ama bir gazla halledeyim bariMaraton cagrisi yapıyorum.
20.00 ila 21.30
Aksam yemegini yedik cocuklar cazgirlik yapinca salona kactim. Simdi gene mutfaga gitmeliyim... basladigim isi bitirip kahve faslina gecevilirim.
Kitap marstonu da yapavilirsin bugunki 5 li mi gormedin mi kitap film ne ararsan vsr
Elbistan m
Elbistan mi?Akraba çikarmisiz şimdi
elbistanmı kızlar benim ilk okul öğretmenim vardı elbistanlı vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun adı durmuştu ne çok severdim yaEvet elbistan
Allah rahmet eylesinelbistanmı kızlar benim ilk okul öğretmenim vardı elbistanlı vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun adı durmuştu ne çok severdim ya(((sonra amcasının oğlu vardı emekli bi öğretmen aynı okuldaydık soyadı aynıydı ondan öğrenmiştim çok ama çok üzülmüştüm son bikez görmek isterdim ayyy beni nerelere götürdünüz kızlar
AminAllah rahmet eylesin
Benimde 3 haftadir 30.sayfada oldugum kitap var. Eskiden haftada 1kitap okurdum. Simdi yilda 1 okumuyorum.103. Sayfadayim 1 haftadir . Kitap 230 sayfa..
Bugun bitirme hususunda kendime hodri meydan diyorum. Beni destekleyiniz lutfeeennn
Gunun 5 lisi
1. Kitap bitirilecek
2. Haftalik eöi ler belirlenip yazılacak
3. Film izlenecek
4. Yarin icin temizlik plani olusturulacak 4 maraton yapilacak
5. Cep telo temizlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?