Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl?Okuldan aradılar kızın ateşi varmış
Sıcak olan odada atılacaklar varsa ordan başlayabilirsin.bendemi başlasam işe düzelirmiyim kive namaz konusunda inşallah devam edeceğim
bende sadeleşecektim güya amaal benden de o kadar WC koşarak gidip geliyoruz resmen ya bune soğuk ve soğukdan nefret ediyorum
namaz hususu nasil gidiyor. Bir teklifle gelebilirim bugun. Yeni acilimlar yasiyorumGünaydınnnn hayırlı cumalar kızlar
Biri beni kaldırsın 10.30-11.30 ev toplama maratonu yapalım
namaza eklemedim kitap lostesine ekleyim miBende kitap okuyorum şuanboş ver evi dermişimmmmmm patron duymasın
bildirimde bulunmazsan takimdan atilirsin canim. Kilo verme yarismasina katilmissin ya...Selamlar
Bugunki 5 lim
-odalar toplanacak
-mutfak toplanacak
-Utu yapilacak
-Bulasik yikanacak
-Süpürge tutulacak
var SOBASıcak olan odada atılacaklar varsa ordan başlayabilirsin.
kilo yarışmasına bende girecem ama cesaret edemiyorum ya centiqim şu güzel nutuklarından varmı kilo içinnamaz hususu nasil gidiyor. Bir teklifle gelebilirim bugun. Yeni acilimlar yasiyorum
namaza eklemedim kitap lostesine ekleyim mi
bildirimde bulunmazsan takimdan atilirsin canim. Kilo verme yarismasina katilmissin ya...
Istek parca mi.... pecete yollayim mi aplaakilo yarışmasına bende girecem ama cesaret edemiyorum ya centiqim şu güzel nutuklarından varmı kilo için
Istek parca mi.... pecete yollayim mi aplaa
Ben senden bir sey istemiştim aninda yapmistin. Dur bir seyler yazayim..ama çok güzel motive edisyon ne yapım
kendimi bildim bileli hep kilo ile savaşım var başlıyorum ama devamı gelmiyor işte klasik şeyler ama yıpratıyor beni işteBen senden bir sey istemiştim aninda yapmistin. Dur bir seyler yazayim..
Konu neydi..kilobir kac ipucu daha versene soyle olsun boyle olsun diye.. is yerinde ilhami 3ngelleyen bir suru faktor var... kopya cekeyim
güzeliz dimiHerkese merhaba net biraz yavas yazmaya üşendim yaww... Bir kilo muhabbetidir gidiyo. Yaw birakin kalsin kilolariniz siz onlarla tabi bende :) kilolarla guzeliz biz yaaa amaaanzaten zayiflik yakişmiyor ne oyle surat dusuyor et yok but yok :))
Günde bir kere yazacaksın canım.Birde sorum olacak beşi bir yerde ekliyoruz ya hergun bunu yapmak mecburî mi??
Benim eşim kilo takıntılı. Ben de alışık değilim o yüzden olabildiğince eski halime dönmek istiyorum.güzeliz dimi
Mecbur olursan öyle bir dayaniyorsun kiAyyy ben -3 lere dayanamıyorum o dereceyi hissetmek beni mahfeder kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?