- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Afiyet olsun canımMaraton sonucum
Yemek yapildi
puding yapildi
Kabak tatlisi yapıldı
Gocmen tursusu yapıldı
Yogurt mayalandi
Kefir mayalandı
Ve bu yaptiklarimin cogunu yedik
Var olmuşum haberim yokkkk16.00 maratonuna var misin o halde..
Eflalimden sonra bana istah geldi..
Nerde benim klozet fircam dis fircamm camasir suyummmmmm
Bu domol iyi bişey mi bu ara çok karşima çikiyor ve nerede bulunuyorMaraton sonucummm
Buzdolabının kapak rafları temizlendi
Çamaşırlar asıldı
Mutfak halısı yıkandı
Halı kalkınca derz arası gözüme çarptı
Derz araları temizlendi
Fırın içine domol sıkılıp bekletildi
Mutfak yerleri silindi
Camın önleri silindi
Çorba yapıldı
Fırın temizlendi
Tepsileri ve telleri yıkandı....
Şimdi kahve keyfi yapıyorum
20 dk sonra yürüyüş bandıma yürüş yapıcam
Ohhh afiyet olsun ellerine sağlık....Maraton sonucum
Yemek yapildi
puding yapildi
Kabak tatlisi yapıldı
Gocmen tursusu yapıldı
Yogurt mayalandi
Kefir mayalandı
Ve bu yaptiklarimin cogunu yedik
Rossmannn marketlerde var canım Alman markası bir çok ürünü cok güzel ben fırın ve evye temizleyicisini kullandım fırın temizleyicisi mükemmel sıkıp bekletiyorsun bütün yağları akıtıyor tek kötü yanı durulması çok zorBu domol iyi bişey mi bu ara çok karşima çikiyor ve nerede bulunuyor
evin dağınık diye öylesin yani benim ev dağılınca çökerim resmenKizlar bana birşey söyleyin de kendime geleyim evim berbat durumda ve birsey yapmak istemiyorum
sen ara ara bana böyle msj atsana gızzCanım çok geçmiş olsun kızına
Hoşgeldin aramıza. Evin dağınıkken ruhun daha çok sıkılmıyor mu? İçin darlanmıyor mu? Ev karışık onu düşünmekten kafan daha çok karışık. Hadi kalk şimdi wc ye klozete çamaşır suyu dök fırçala beklesin , o arada mutfağa gir hemen tezgah üstünü topla, yemeğin yoksa koy bir çorba pilav onlar pişerken oturma odasına geç dağınıklığı topla süpür sil toz al camını aç temiz hava girsin. Şimdi geç yatak odana dağınıksa topla süpür sil tozunu al aç camını havalandır. Eve süpürge tut, sil toz al. Wc yi yıka.
Ruhun arındı hissettin mi
bende bundan önceki evini sevmiyorsun evini de hiiiiç toplayamıyordum taşındım bütçeme göre bulduğum ev basıldı biliyormusun eski evin aynısı biraz büyüğü yani kaderden kaçamıyoruz gülüm o yüzden sevmeye çalışBirsey beni tutuyor gibi icimden gelmiyor bu ev beni öldürüyor nefes alamıyorum
Rossmann market burda yok sanirim ama migrosta olur mu acaba bir bakayimRossmannn marketlerde var canım Alman markası bir çok ürünü cok güzel ben fırın ve evye temizleyicisini kullandım fırın temizleyicisi mükemmel sıkıp bekletiyorsun bütün yağları akıtıyor tek kötü yanı durulması çok zor
Ben maratonda ütü yaptim. Ama daha bitmedi. Aksam 8de devam ederiz uyarsa sanada.Ne zaman utu maratonu yapiyoruz o zaman benim de var
Sana sadece maşallah diyorum. Mevlam gonlune gore versin. Bu evin hanımı benim bu ev benim kalem sozun gerçekten beni bi silkeledi. Bende yasadigim bazi seylerden dolayi bayagi sarsilmistim. Simdi cok şukur rabbimeAh canım anlatsam roman olur denen bir hayatım var. Evliligim berbat, aile apartmanı, küflü duvarlar, bir sürü eksik eşya ama çok çok şükür bu evin hanımı benim bu ev benim kalem. O engel olan şey aslında biriken işlerin düşüncesi. Sen dediğim gibi bir başla yapamazsan gel bana kız
Bunu cok bilmiyolar ama hemen anlatayim biz bunu cok seviyoruzAfiyet olsun canım
Ben de kefir mayalamak istiyorum fakat cesaret edemedim bir türlü
Göcmen turşusuda ne ola ki?
@eflalim ve @elifcino paylasiyodu bi ara sende paylasabilirsin hatta aklima geldikce bende paylasayim bugun ki menumu biliyosunuz zaten ekstra salata yogurt
Evet kesinlikle yapalim ben varimKızlar akşam ütü maratonu yapalım mı fotolu olsun ama normalde cumartesi pazar hiç evde durmayız kız hasta olduğu için evdeyim
Onun yerine kabartma tozuyla digal temizleyici yap sur 5 dk bekle sadece durula tek bir leke kalmiyor hem ucuz hemde saglikliRossmannn marketlerde var canım Alman markası bir çok ürünü cok güzel ben fırın ve evye temizleyicisini kullandım fırın temizleyicisi mükemmel sıkıp bekletiyorsun bütün yağları akıtıyor tek kötü yanı durulması çok zor
Fotoğraflı yaoalim fiyolar sende katilsanaBen maratonda ütü yaptim. Ama daha bitmedi. Aksam 8de devam ederiz uyarsa sanada.
#Ya kizlar bişey sorucam bu tlf da nasil foto yüklüyosunuz topige,bilgisayarda yüklüyordum ama tlf da nasil oluyor bilemedim
ben yok diyorum... ama isteyen aksama su yemegim var desin.. diyen diyor zaten sunu yedik diye..
Var olmuşum haberim yokkkk
hemenKızlar akşam ütü maratonu yapalım mı fotolu olsun ama normalde cumartesi pazar hiç evde durmayız kız hasta olduğu için evdeyim
ya ben de aldim ne zamanda elim gitmiyor. Aciklamasina gozum korktu... sicakken yap dio iki turlu yapilisi var. Durulamasi nasi. Bana el atsama imdatRossmannn marketlerde var canım Alman markası bir çok ürünü cok güzel ben fırın ve evye temizleyicisini kullandım fırın temizleyicisi mükemmel sıkıp bekletiyorsun bütün yağları akıtıyor tek kötü yanı durulması çok zor
benim mottolara silkelenmedin. @eflalim topigin mottocuau olur musun bidenemSana sadece maşallah diyorum. Mevlam gonlune gore versin. Bu evin hanımı benim bu ev benim kalem sozun gerçekten beni bi silkeledi. Bende yasadigim bazi seylerden dolayi bayagi sarsilmistim. Simdi cok şukur rabbime
Onu yapiyorum dosya seç çikiyor tikliyorum hicbirsey çikmiyor
Bunu cok bilmiyolar ama hemen anlatayim biz bunu cok seviyoruz
Limon sarimsak nane tane sumak kurutulmus aci biber dag erigi gibi seyleri auya koyup kaynatiyorsun bi olcu yok kafana gore kaynatiyosun sirke falan da ekleyebilirsin sonra suzup iciyosun ya da tabaga koyup yrmegin yaninda kasiklayadabilirsin denemeni tavsiye ederim ozellikle aci seviyorsan yao bence
@eflalim ve @elifcino paylasiyodu bi ara sende paylasabilirsin hatta aklima geldikce bende paylasayim bugun ki menumu biliyosunuz zaten ekstra salata yogurt
Evet kesinlikle yapalim ben varim
Onun yerine kabartma tozuyla digal temizleyici yap sur 5 dk bekle sadece durula tek bir leke kalmiyor hem ucuz hemde saglikli
Fotoğraflı yaoalim fiyolar sende katilsana
#
Su mesaj yazdiktan sonra cevaplaya basiyosun ya hani pembe olan onun yaninda sagda dosya yukle yaziyor ina basip yukluyosun eger boyutu uymuyor derse atmak istedigin seyin ekran fotgrafini cek onu yukle isye bu kadar
Sebep?olan var olmayan var diye mi?ben yok diyorum... ama isteyen aksama su yemegim var desin.. diyen diyor zaten sunu yedik diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?