Maraton sonucum
Yemek yapildi
puding yapildi
Kabak tatlisi yapıldı
Gocmen tursusu yapıldı
Yogurt mayalandi
Kefir mayalandı

Ve bu yaptiklarimin cogunu yedik
Afiyet olsun canım
Ben de kefir mayalamak istiyorum fakat cesaret edemedim bir türlü
Göcmen turşusuda ne ola ki?

Maraton sonucummm
Buzdolabının kapak rafları temizlendi
Çamaşırlar asıldı
Mutfak halısı yıkandı
Halı kalkınca derz arası gözüme çarptı
Derz araları temizlendi
Fırın içine domol sıkılıp bekletildi
Mutfak yerleri silindi
Camın önleri silindi
Çorba yapıldı
Fırın temizlendi
Tepsileri ve telleri yıkandı....
Şimdi kahve keyfi yapıyorum
20 dk sonra yürüyüş bandıma yürüş yapıcam

Bu domol iyi bişey mi bu ara çok karşima çikiyor ve nerede bulunuyor

Bu domol iyi bişey mi bu ara çok karşima çikiyor ve nerede bulunuyor
Rossmannn marketlerde var canım Alman markası bir çok ürünü cok güzel ben fırın ve evye temizleyicisini kullandım fırın temizleyicisi mükemmel sıkıp bekletiyorsun bütün yağları akıtıyor tek kötü yanı durulması çok zor

Kizlar bana birşey söyleyin de kendime geleyim evim berbat durumda ve birsey yapmak istemiyorum
evin dağınık diye öylesin yani benim ev dağılınca çökerim resmen

sen ara ara bana böyle msj atsana gızz

Birsey beni tutuyor gibi icimden gelmiyor bu ev beni öldürüyor nefes alamıyorum
bende bundan önceki evini sevmiyorsun evini de hiiiiç toplayamıyordum taşındım bütçeme göre bulduğum ev basıldı biliyormusun eski evin aynısı biraz büyüğü yani kaderden kaçamıyoruz gülüm o yüzden sevmeye çalış

Rossmann market burda yok sanirim ama migrosta olur mu acaba bir bakayim

Sana sadece maşallah diyorum. Mevlam gonlune gore versin. Bu evin hanımı benim bu ev benim kalem sozun gerçekten beni bi silkeledi. Bende yasadigim bazi seylerden dolayi bayagi sarsilmistim. Simdi cok şukur rabbime

Afiyet olsun canım
Ben de kefir mayalamak istiyorum fakat cesaret edemedim bir türlü
Göcmen turşusuda ne ola ki?
Bunu cok bilmiyolar ama hemen anlatayim biz bunu cok seviyoruz
Limon sarimsak nane tane sumak kurutulmus aci biber dag erigi gibi seyleri auya koyup kaynatiyorsun bi olcu yok kafana gore kaynatiyosun sirke falan da ekleyebilirsin sonra suzup iciyosun ya da tabaga koyup yrmegin yaninda kasiklayadabilirsin denemeni tavsiye ederim ozellikle aci seviyorsan yao bence
Yav kizlar ne diyorum
Acaba menü de mi paylaşsak?
Ne dersin chentiq
@eflalim ve @elifcino paylasiyodu bi ara sende paylasabilirsin hatta aklima geldikce bende paylasayim bugun ki menumu biliyosunuz zaten ekstra salata yogurt
Kızlar akşam ütü maratonu yapalım mı fotolu olsun ama normalde cumartesi pazar hiç evde durmayız kız hasta olduğu için evdeyim
Evet kesinlikle yapalim ben varim
Onun yerine kabartma tozuyla digal temizleyici yap sur 5 dk bekle sadece durula tek bir leke kalmiyor hem ucuz hemde saglikli
Ben maratonda ütü yaptim. Ama daha bitmedi. Aksam 8de devam ederiz uyarsa sanada.
Fotoğraflı yaoalim fiyolar sende katilsana
Ya kizlar bişey sorucam bu tlf da nasil foto yüklüyosunuz topige,bilgisayarda yüklüyordum ama tlf da nasil oluyor bilemedim
#
Su mesaj yazdiktan sonra cevaplaya basiyosun ya hani pembe olan onun yaninda sagda dosya yukle yaziyor ina basip yukluyosun eger boyutu uymuyor derse atmak istedigin seyin ekran fotgrafini cek onu yukle isye bu kadar

Yav kizlar ne diyorum
Acaba menü de mi paylaşsak?
Ne dersin chentiq
ben yok diyorum... ama isteyen aksama su yemegim var desin.. diyen diyor zaten sunu yedik diye..

Var olmuşum haberim yokkkk

Ay maratonda oldum bittim ama yeni mesaj yazicam ballansirarak....

Kızlar akşam ütü maratonu yapalım mı fotolu olsun ama normalde cumartesi pazar hiç evde durmayız kız hasta olduğu için evdeyim
hemen kubdef e bagliyorum sizi

ya ben de aldim ne zamanda elim gitmiyor. Aciklamasina gozum korktu... sicakken yap dio iki turlu yapilisi var. Durulamasi nasi. Bana el atsama imdat

Sana sadece maşallah diyorum. Mevlam gonlune gore versin. Bu evin hanımı benim bu ev benim kalem sozun gerçekten beni bi silkeledi. Bende yasadigim bazi seylerden dolayi bayagi sarsilmistim. Simdi cok şukur rabbime
benim mottolara silkelenmedin. @eflalim topigin mottocuau olur musun bidenem

Onu yapiyorum dosya seç çikiyor tikliyorum hicbirsey çikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…