Ka
zambak86 canım badim döndüm ben artık birbirimizi motive edebiliriz.
Mutfak toplu mu mutfak
Hoşgeldin badicim,aksamdan bal dök yala bıraktım ama bugün için aynı şeyi diyemem şimdi evi topluyorum çamaşir aticam makineye ütülükleri ayarladim işim bitsin ütü yapicam inşallah ,bu ara çok tembel degilim kız!daha da iyi olucam inşallah

Nasil oluyor ya hem -2 diyosun hem gezmelik diyosun

Maratin sunucum
etraf toplandı
Mutfak toplandi
Camasir ve bulasik makinasi calistirildi
Sabah attugim camasirlar asildi
Butun odalar supuruldu
Yerlerin yarisi silindi
Banyo temizlendi
Ama oyle boyle degil baya temizlendi
En cok orda uğraştım tek maddede gecmek istemedim :)
Toz alindi
Oyuncaklar duzenlendi
Banyo dolaplari duzenlendi
Copler çıkarıldı
Geriye sadece yarim kalan yer silme
Yemek yapma
Portmanto duzenleme kaldi

Kiz uyumusken yemegide aradan cikarayim
Yani 2. Maratina da kalkayim

Aa dolaplarimiz ayni vintageyle de camasir makinamiz ayniydi :)

Ay gercekten evim daginikken beni buhranlar basiyor kendimi bi baski icinde hissediyorum kalkip topladam rahatlicam.ama bi turlu kendime kalk emrini veremiyorum o zaman yapana kadar sanki agri çekiyormuşumgibi oluyor cunku sürekli kalksam toplasam iyi olur falan diyorim kendi kendime. Ama bazende hemen topluyorum canim o kadarda daginik degilim :) :)

ohhh... camur at izi kalsin patron tv izlemiyor bikerem. Buna ne dicen...

harika.. o zaman kitap yandasi da olduk...

Kizlar bana birşey söyleyin de kendime geleyim evim berbat durumda ve birsey yapmak istemiyorum
ben söyleyeyim. Oncelikle adini degistir de gel. Nickini cook seviyor olabilirsin.. ona bir sey demem. Sana ne benim nickimden de diyebilirsin o da kabul. Ama bana bir sey soyleyin demissin ben de soyledim. İster al tepene koy ister cigne..

Geberik... bastan yanlis cok negatif.. kisaltma yapasim geliyor sana GeGe diye.. hem de harika ama sebebini demicem
Yime de gecmisteki her mesaji okumadigini bildigim icin gozden kacmasin diye doyemiyorum. Etikette koyamiyorum hem uzun hem altcizgin var.

Gelin... ifade yok. Anlamsiz.. baskasinin ailesine katilmadan once bir hicmissin evlenince kimligin olmis gibi.. gelin...

Kendine hak ettigin degeri verdigin an evine de hakettigin degeri vereceksin. Sonra , sonraki asamalarda bilgiclik taslarim. Nasil temizleyecegin asamasinda
hosgeldin canim. Nasil istahli anlatmissin. Evi korklayip gelecdm... gene maraton sonucumu unutacam ama napiiiiimmm. Her yere supurup silip cam acasim var

Nick onerin varsa konuma gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…