Günaydın badim, nasılsın? İzne ayrıldın mı?Günaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın badim, nasılsın? İzne ayrıldın mı?Günaydin
Uyumamak için iyi fikirDaha uyumadım ve kahvaltıya misafir çağırdım gelirse bugünü kurtardım demektir
Evet bakalım artık hayden saat dokuz da görüşmek üzüerUyumamak için iyi fikir![]()
Tamam görüşürüz inşallah.Evet bakalım artık hayden saat dokuz da görüşmek üzüer
Ohhh maşallah sana evet çok güzel benim misafir geliyor bugün uyumak yok artık bildirim yapamaya bilirimSabah etken kalkmak güzel bir şey ya...
Sabah altıda kalktım. Kahvaltı hazırladım. Kızımın beslenmesi saçı ve sonrasında uğurlanma faslı.
Akşamdan kalan bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım. Bazı şeyleri elde yıkadım. Tezgahı çamaşır suyuyla sildim.
Sonra namaz arası, azcık da kaza kıldım.
Çamaşır makinesini boşalttım. Nevresimleri balkona astım. Ufak parçaları kaloriferin üzerine dizdim kurusun diye.
Biraz kuran okudum. Oğlum uyandı.
Sabah maratoncuları nerde?dagci @eflalim listelerinizi ve maraton sonuçlarınızı özledik.
Iyiyim badim sen nasilsin?Günaydın badim, nasılsın? İzne ayrıldın mı?
Yina bu kadar zaman işte iyi dayandın. Allah kolaylıklar versin.Iyiyim badim sen nasilsin?
2hafta sonra ayrilicam kismetse.
Sag salim dogursam da rahatlasam. Artik iyice agirlastim.
SİRKE KOY YERLERİ SİLME SUYUNA.evin dağınık diye öylesin yani benim ev dağılınca çökerim resmen
sen ara ara bana böyle msj atsana gızz
bende bundan önceki evini sevmiyorsun evini de hiiiiç toplayamıyordum taşındım bütçeme göre bulduğum ev basıldı biliyormusun eski evin aynısı biraz büyüğü yani kaderden kaçamıyoruz gülüm o yüzden sevmeye çalış
pazar günü ani misafir.Bu soğukta totomdan ter attım ya eltim giller bize geliyormuş onbirde aradılar ben daha uyuyorudum![]()
Cami falan dicektim bende ama bu avm lerdeki ve hastanelerdeki meccidlere gotursn fe cok makbule gecer bence cunku oralarda genelde yetersiz oluyorSadeleşme harekatım devam ediyor. Bugün de dört raflık iki dolabı elden geçirdim. Mevzuat sürekli değiştiği için hükmü kalmayan mesleki yayınlarımı geri dönüşüme gitmesi için ayırdım. Sadece günlük ihyiyacım olacak kadar az eşyayı kolay raflarda bırakıp diğerlerini fazla dağınıklık olmaması adına kaldırdım.
Bir sürü seccade var az kullanılmış. Bunları ne yapabilirim arkadaşlar?
Hahaa dogru tespit guldurdu beni :)Galiba
@eflalim temizlikle dans eder gibi anlatıyor:)
Sen adeta güreşircesine boğuşurcasına
Arada büyük bir fark var:)
Beni çağıran yok kac gündür bekliyorumGunaydin kızlar...
askolsun. Ben kendi adima paylasmama nedenlerimi belirttim. Paylasmak isteyen yazabilir tabisi..
![]()
ama o seviyoooorrrr ben el mahkumcuyum...
katil sen de.. 150 sf neki... aslinda 100 diyecektim de wisdomdan utandim..
pro tanidigina sorsana.. o gorur![]()
![]()
Yarin bende kalkıyorum mutlakaSabah etken kalkmak güzel bir şey ya...
Sabah altıda kalktım. Kahvaltı hazırladım. Kızımın beslenmesi saçı ve sonrasında uğurlanma faslı.
Akşamdan kalan bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım. Bazı şeyleri elde yıkadım. Tezgahı çamaşır suyuyla sildim.
Sonra namaz arası, azcık da kaza kıldım.
Çamaşır makinesini boşalttım. Nevresimleri balkona astım. Ufak parçaları kaloriferin üzerine dizdim kurusun diye.
Biraz kuran okudum. Oğlum uyandı.
Sabah maratoncuları nerde?dagci @eflalim listelerinizi ve maraton sonuçlarınızı özledik.
Bende seni soracaktim nerelerdesin diye burdaymissin :*SİRKE KOY YERLERİ SİLME SUYUNA.
NEGATİF ELEKTRİĞİ ALIR.
pazar günü ani misafir.![]()
Maşallah bana :) öbüründe dayanamamistim çünkü.Yina bu kadar zaman işte iyi dayandın. Allah kolaylıklar versin.
Katilan yok ki oh ki yazamayacaksin ki oh kiMaratona kalkan bar mi hanimlar 12.00 13.30 maratonu
Tamam, yarın saat başı bildirim yapıyoruzCami falan dicektim bende ama bu avm lerdeki ve hastanelerdeki meccidlere gotursn fe cok makbule gecer bence cunku oralarda genelde yetersiz oluyor
Hahaa dogru tespit guldurdu beni :)
Beni çağıran yok kac gündür bekliyorumbari kendi kendimi dahil edeyim bari
bende varim
Yarin bende kalkıyorum mutlaka![]()
Kız dedim ya misafir geliyor bildirim yapmicam diye gözünden kaçtı galiba geldi misafir şimdi kalktı yarın sıra bulabilirsen Dr giderim o zamanda uyumamNAVLEE 9 bildirimi yapmamışsın. Misafirin geldi mi yoksa?

eski evde çok katıyordum çamaşıra bulaşığa ama bi kadın vardı tam karşıda resmen gözüyle yiyordu mahalleyi ya hatta kocası öldü geçen sene mah taşındı mahalleli bi ohh çekti gitti diye, yoksayerdi bizi kocası varken milletin kocasından gözü kalırdı becerikliler eve geliyorlar size yardim ediyorlar diyeSİRKE KOY YERLERİ SİLME SUYUNA.
NEGATİF ELEKTRİĞİ ALIR.
pazar günü ani misafir.![]()