• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah etken kalkmak güzel bir şey ya...

Sabah altıda kalktım. Kahvaltı hazırladım. Kızımın beslenmesi saçı ve sonrasında uğurlanma faslı.

Akşamdan kalan bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım. Bazı şeyleri elde yıkadım. Tezgahı çamaşır suyuyla sildim.

Sonra namaz arası, azcık da kaza kıldım.

Çamaşır makinesini boşalttım. Nevresimleri balkona astım. Ufak parçaları kaloriferin üzerine dizdim kurusun diye.

Biraz kuran okudum. Oğlum uyandı.

Sabah maratoncuları nerde? dagci dagci @eflalim listelerinizi ve maraton sonuçlarınızı özledik.

Bugünkü beşlim:
  1. Yatak odası ve çocuk odadı nevresimleri değiştirilecek
  2. Hala katlanmamış dağ gibi çamaşır katlanacak
  3. bir makine daha çamaşıt yıkanıp asılacak
  4. Yemek yapılacak
  5. Salon toparlanacak
Kendim için:
  1. Vakit namazları kılınacak
  2. 1 cüz okunacak
  3. Biraz kaza kılınacak
  4. 30 sayfa kitap okunacak
  5. Sakin bir anne olunacak
  6. Çocuklarla oyun oynanacak

Sabah altıda kalktım. Kahvaltı hazırladım. Kızımın beslenmesi saçı ve sonrasında uğurlanma faslı.

Akşamdan kalan bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım. Bazı şeyleri elde yıkadım. Tezgahı çamaşır suyuyla sildim.

Çamaşır makinesini boşalttım. Nevresimleri balkona astım. Ufak parçaları kaloriferin üzerine dizdim kurusun diye.

Sabah maratoncuları nerde? dagci dagci @eflalim listelerinizi ve maraton sonuçlarınızı özledik.
Ohhh maşallah sana evet çok güzel benim misafir geliyor bugün uyumak yok artık bildirim yapamaya bilirim

evin dağınık diye öylesin yani benim ev dağılınca çökerim resmen

sen ara ara bana böyle msj atsana gızz

bende bundan önceki evini sevmiyorsun evini de hiiiiç toplayamıyordum taşındım bütçeme göre bulduğum ev basıldı biliyormusun eski evin aynısı biraz büyüğü yani kaderden kaçamıyoruz gülüm o yüzden sevmeye çalış
SİRKE KOY YERLERİ SİLME SUYUNA.
NEGATİF ELEKTRİĞİ ALIR.
Bu soğukta totomdan ter attım ya eltim giller bize geliyormuş onbirde aradılar ben daha uyuyorudum :skandal:
pazar günü ani misafir.:KK57::KK57::KK57:

Sadeleşme harekatım devam ediyor. Bugün de dört raflık iki dolabı elden geçirdim. Mevzuat sürekli değiştiği için hükmü kalmayan mesleki yayınlarımı geri dönüşüme gitmesi için ayırdım. Sadece günlük ihyiyacım olacak kadar az eşyayı kolay raflarda bırakıp diğerlerini fazla dağınıklık olmaması adına kaldırdım.
Bir sürü seccade var az kullanılmış. Bunları ne yapabilirim arkadaşlar?
Cami falan dicektim bende ama bu avm lerdeki ve hastanelerdeki meccidlere gotursn fe cok makbule gecer bence cunku oralarda genelde yetersiz oluyor :(
Galiba:KK70:
@eflalim temizlikle dans eder gibi anlatıyor:)
Sen adeta güreşircesine boğuşurcasına:KK70:
Arada büyük bir fark var:)
Hahaa dogru tespit guldurdu beni :)
Gunaydin kızlar...

askolsun. Ben kendi adima paylasmama nedenlerimi belirttim. Paylasmak isteyen yazabilir tabisi..

:KK70: :KK70: ama o seviyoooorrrr ben el mahkumcuyum...

katil sen de.. 150 sf neki... aslinda 100 diyecektim de wisdomdan utandim..

pro tanidigina sorsana.. o gorur :KK70: :KK70:
Beni çağıran yok kac gündür bekliyorum :D bari kendi kendimi dahil edeyim bari :D bende varim :D

Yarin bende kalkıyorum mutlaka :KK45:

Cami falan dicektim bende ama bu avm lerdeki ve hastanelerdeki meccidlere gotursn fe cok makbule gecer bence cunku oralarda genelde yetersiz oluyor :KK43:

Hahaa dogru tespit guldurdu beni :)

Beni çağıran yok kac gündür bekliyorum :KK70: bari kendi kendimi dahil edeyim bari :KK70: bende varim :KK70:

Yarin bende kalkıyorum mutlaka :KK45:
Tamam, yarın saat başı bildirim yapıyoruz

NAVLEE NAVLEE 9 bildirimi yapmamışsın. Misafirin geldi mi yoksa?
Kız dedim ya misafir geliyor bildirim yapmicam diye gözünden kaçtı galiba geldi misafir şimdi kalktı yarın sıra bulabilirsen Dr giderim o zamanda uyumam:halay:
SİRKE KOY YERLERİ SİLME SUYUNA.
NEGATİF ELEKTRİĞİ ALIR.

pazar günü ani misafir.:KK57::KK57::KK57:
eski evde çok katıyordum çamaşıra bulaşığa ama bi kadın vardı tam karşıda resmen gözüyle yiyordu mahalleyi ya hatta kocası öldü geçen sene mah taşındı mahalleli bi ohh çekti gitti diye, yoksayerdi bizi kocası varken milletin kocasından gözü kalırdı becerikliler eve geliyorlar size yardim ediyorlar diye
eğer otursaydı ne olurduk çok şükür taşındı bende taşındım biraz rahatım
Ayyy niye bukada r anlattım bilmiyorum:bicak:

Heyo ben geldim.
Dün tüm günüm maraton ile geçti.
Ama yazmayi unuttuuummmmm.
Oğlanın odası dipbucak temizlendi.
Salon dipbucak temızlendi.
Yerlerini değiştirdim iyi oldu.
Sabah kalkınca ve yatmadan önce sporla geçti vaktim. Ama +200 iyi miii.
Offf.napceem ben napceeeemmmmmm

Bugün maraton a sadece kitap okuyarak katılacam. Akşam kv ye gidicez yemek de yapmicam.
Basım da.ağrıyor bir ağrı kesici içim.

Sevgiler canlar

Back
X