• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende seni soracaktim nerelerdesin diye burdaymissin :*
bir ara sürekli hastaydım ya o süreçde uzaklaştım ödev,günlük 5li vs.

daha doğrusu hayattan koptum diyebilirim.
şimdi de pek hevesim yok.

Kız dedim ya misafir geliyor bildirim yapmicam diye gözünden kaçtı galiba geldi misafir şimdi kalktı yarın sıra bulabilirsen Dr giderim o zamanda uyumam:halay:
eski evde çok katıyordum çamaşıra bulaşığa ama bi kadın vardı tam karşıda resmen gözüyle yiyordu mahalleyi ya hatta kocası öldü geçen sene mah taşındı mahalleli bi ohh çekti gitti diye, yoksayerdi bizi kocası varken milletin kocasından gözü kalırdı becerikliler eve geliyorlar size yardim ediyorlar diye
eğer otursaydı ne olurduk çok şükür taşındı bende taşındım biraz rahatım
Ayyy niye bukada r anlattım bilmiyorum:bicak:
ne kadar canınızı yaktıysa hala hislerin aynı.:)))

bizim mahallede de vardı öyle biri.
bize her gelmesinde bir kaza geçirirdi evdekiler.
oku üfle hiç bir şey kar etmezdi maaşaallah.:))

Rabbim öylelerinden korusun ya aynen baş edilmiyordu dua kar etmezdi

:KK60:

Vuracam kırbacı vuracam kırbacı:KK70:
chentiq chentiq ben bunu oh ki oh ki diyodun ya ona cevap olarak yazmistim alintilamamişim yav tüh millette bu ne diyecek şimdi heç komiikliği kalmadı:KK14:

Son düzenleme:
Kitap mi okusam ütü mü yapsam kararsizim sanirim ütü yapicam ütü daha agir basiyor ertele ertele nereye kadar
Filmim başlayana kadar namazimi kilayim sonra film+ütü sonra kitap sonra yemek......
Hangi film bence hrmen namazini kil sonra film başlayana kadar kitap oku sonra filmi izlerken utu yap sonra onlari yerlestip yemek yap sonra...

Hangi film bence hrmen namazini kil sonra film başlayana kadar kitap oku sonra filmi izlerken utu yap sonra onlari yerlestip yemek yap sonra...
Namazimi kildim şimdi filmim 5 dk'ya başlar yeni bölüm ,ben ütülenecekleri salona götüreyim ,sabah bir fasıl kitap okumuştum yine bir boşluğumda okurum inşallah,ha bu arada film beni affet

Namazimi kildim şimdi filmim 5 dk'ya başlar yeni bölüm ,ben ütülenecekleri salona götüreyim ,sabah bir fasıl kitap okumuştum yine bir boşluğumda okurum inşallah,ha bu arada film beni affet
Hala devam ediyor mu o film :KK57:
İlk başladığında liseye gidiyodum simdi cocugum var.

Vuracam kırbacı vuracam kırbacı:KK70:
chentiq chentiq ben bunu oh ki oh ki diyodun ya ona cevap olarak yazmistim alintilamamişim yav tüh millette bu ne diyecek şimdi heç komiikliği kalmadı:KK14:
Ben anlamıştim ki... yalniz badi bana kirbaci vurdu pinar yüzünden..

Ben yeniyil duzenlemeleri yapiom.
Maratondan sayilirsa gelim :D

cnntrm cnntrm kız ne yapıyon kepenkler sensiz kaldı arada gir giriyorsanda ben görmüyorum

Aradigin kisi kk ya giriş yapti... seni ona bagliyorum cnntrm cnntrm

:KK70: :KK70:

Girip iki satır okuyup çıkıyorum ya fırsat olmuyor ki hiç. Bir de grip gibi oldum. Burun akıntısı vücut ağrıları :( Bebeğe bulaştırmasam bari..

Bu arada unutmadan söyleyeyim. Geçen hafta fakülte hastanesine gittik. Allaha şükürler olsun böbreklerde taş falan yokmuş yenidoğanlarda görüntü aldatabiliyormuş bazen. Bin şükür üzüldüğümüzle kaldık.

Herkes iyidir inşallah. Bir yaramazlık yok değil mi?

Back
X