- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Kötü olmuşay bnm ki de 10 da yatti sdi uyandi muhtemelen uyumucak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü olmuşay bnm ki de 10 da yatti sdi uyandi muhtemelen uyumucak![]()
iyi gecelerBende şimdi başlıyorummm iyi geceler canım
sormaKötü olmuş
Isiklari falan kapatsan uyumazmi yine
tebbet suresini "keseb"e kadar 6 kez okuyup (keseb dendikten sonra besmele çekip tekrar başa dönüyoruz), 7. de tamamını okuyup çocuğa üflüyoruz. Allahın izniyle çocuk sakinleşip uyuyor.
sabah kahvesine buyrun. https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwibmbS2nJbRAhXLB8AKHfGMAqQQFggZMAA&url=https://www.instagram.com/uccocukluhayat/&usg=AFQjCNHAxCHP6AVcWiuHYL0yV3CnnVZkSw&sig2=AbPZeO3ev-HL05b6X97Erw&bvm=bv.142059868,d.bGg"Anne gibi biri"mi yazıyor tam olarak 2.sini bulamadim
Üc cocuklu hayatı buldum zaten takibe bile aldım fakat bir tane daha demiştin ya digerini anlamadim
sabaha kadar usiklar kapaliydi 10 dk kesintisiz uyumadiIsiklari falan kapatsan uyumazmi yine
az once uyandim hanimlar 8.30 gibi
AYNI ŞEYDİ.Üc cocuklu hayatı buldum zaten takibe bile aldım fakat bir tane daha demiştin ya digerini anlamadim
Hmm tamam çok sağol canımAYNI ŞEYDİ.
İSMİ TMA HATIRLAMAMIŞTIM.
MİNİKLAB
OYUNCUANNEMERVE
ANNENİNEVLATNOTU
bunlar da var.
MERAKLI ZEBRA
Canım ya uyandım da bildirim yapamadım kızım ateşi vardı onunla uğraştım sonra uyumuşum
oyuncuannemerve favorimAYNI ŞEYDİ.
İSMİ TMA HATIRLAMAMIŞTIM.
MİNİKLAB
OYUNCUANNEMERVE
ANNENİNEVLATNOTU
bunlar da var.
MERAKLI ZEBRA
Geçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasıl?Canım ya uyandım da bildirim yapamadım kızım ateşi vardı onunla uğraştım sonra uyumuşum
oyuncuannemerve favorim
Ama ben biliyorum ki sebebini. Neden dizeyim... (adresi biliyosun bi dene yilbasi pastasi ativeresin be yaaValla beni kovacaksiniz.chentiq patron hele kursuna falan dizecek kesin...
Ailevi birkac durum vardi giremedim internete daha dogrusu canim hic istemedi elim gitmedi. Bikac zor gun gecirdik.
Patroncugum saygilarimla
Kiz yazamadim bi ara site çöktü resmen :) pastalar sana kurbaaaaaan olsunnnAma ben biliyorum ki sebebini. Neden dizeyim... (adresi biliyosun bi dene yilbasi pastasi ativeresin be yaa![]()
)