• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyo selam kızlar.
2 gündür keyfim yok. Oğlan grip oldu. Sabaha kadar mız mız yanında bende öyle. Uyuyamadım. Ah ah öksürüyor köhe köhe.. mutsuzum şuan.
Eşimin doğum günü. Islak kek yaptım pasta niyetine. Çünkü oğlan hasta en kolayı bu geldi.
Geçmiş olsun

NAVLEE NAVLEE kubdef kubdef bugün altıda kalktım ama malesef altı buçukta çocuğu emzirirken uyuyakalmışım. Yarın doktorda olacağız. Mecburen yatmayacağım zaten.
Bende dedim Dr gidecem ama Dr izinliymiş şans
Heyo selam kızlar.
2 gündür keyfim yok. Oğlan grip oldu. Sabaha kadar mız mız yanında bende öyle. Uyuyamadım. Ah ah öksürüyor köhe köhe.. mutsuzum şuan.
Eşimin doğum günü. Islak kek yaptım pasta niyetine. Çünkü oğlan hasta en kolayı bu geldi.
geçmiş olsun

işten gidince yorgunluktan çok hevesim olmuyor genelde.
ama çocuklar sıkılıyor.
meraklı minik almıştım.
onun içindeki oyunu oynadık.

çok oyun var aklımda ama eve gidince yorgunluktan kolumu kıpırdatmak istemiyorum.

instagramda üççocuklu hayat ya da anne gibi biri var.
her gün ev içi oynuyorlar.
fikir veri.

ebeveynle vakit geçirince çocuklar doyuma ulaşıyor.
önemli bir konu.
Çok sagol canim,bakim hemen

işten gidince yorgunluktan çok hevesim olmuyor genelde.
ama çocuklar sıkılıyor.
meraklı minik almıştım.
onun içindeki oyunu oynadık.

çok oyun var aklımda ama eve gidince yorgunluktan kolumu kıpırdatmak istemiyorum.

instagramda üççocuklu hayat ya da anne gibi biri var.
her gün ev içi oynuyorlar.
fikir veri.

ebeveynle vakit geçirince çocuklar doyuma ulaşıyor.
önemli bir konu.
"Anne gibi biri"mi yazıyor tam olarak 2.sini bulamadim

Kızlar çok sağolun. . Oğlu sonu uyudu biraz o arada spor yaptım tam bitti oğlan uyandı .. Şimdi öksürüyor malum. Bu gecede bana uyku yok. İyi olsun da. Bugün eşimin doğum günü. Kek yaptım oğlanla ancak onu yapabildim. sevdıgi böreği yaptım hiii bir de yazılar yazdım astım evin bi köşesine. Çok mutlu oldu.
Benden böyle.. oğlan iyileşene kadar izinli olayım chentiq chentiq bilgine şekerim

Kızlar çok sağolun. . Oğlu sonu uyudu biraz o arada spor yaptım tam bitti oğlan uyandı .. Şimdi öksürüyor malum. Bu gecede bana uyku yok. İyi olsun da. Bugün eşimin doğum günü. Kek yaptım oğlanla ancak onu yapabildim. sevdıgi böreği yaptım hiii bir de yazılar yazdım astım evin bi köşesine. Çok mutlu oldu.
Benden böyle.. oğlan iyileşene kadar izinli olayım chentiq chentiq bilgine şekerim
Tamam kanx.. siz dinlenmenize bakin

Heyo selam kızlar.
Gecmis olsun canim

Back
X