telefonumda sorun var serviste firsat buldukca yazmaya calisiyorum ama benim girdihim zamanlarda kimse olmadigi icin yazmiyirum ama dedigim gibi gerekirse yazmam

Canım senin mazeretin belli zaten. Mazeret bildirmeden girmemezlik edenler için konuşuluyor. Senlik bir durum yok

Yok canım namaz ve kitap için başka bir topik açtı chentiq onu burda konuştuk. Rahat ol burası sadece temizlik :)))

Tamam canım ben biraz alinganim bugünlerde o yüzden

Adim etiketlenmis femekki ufak da olsa yer edinmisim benden de bir elestiri olsun o zaman. Cok sevdim bu basligi evim ne kadar temizdi buraya yazarken ama Eski uyeler birbiriyle surekli bir muhabbet icinde yeni gelenlere bir hosgeldin tamam. Yaptiklarimin pek bir kiymeti olmadigini farkedince biraktim. Bir de surekli bir 'zorunlu girilmeli' kelimesi bence bu insanlari kasiyor. Zaten burayi sevdiyse giremedigi zamanlar bile akli buradadir firsatini bulunca yazacaktir. Bunlar sadece benim gorusum belki tamamen yanlis da anlamis olabilirim.

Ben bu topiğe yeni bi şey getirmiş gibi olmak istemiyorum ama başka türlü de aranıza katılamıyorum.

O yüzden chentiq ve diğer uygun olanları, geleneksel haftasonu maratonuma davet ediyorum.

Benim maratonum tüm gün sürüyor. Haftaiçi yapmam gerekenleri haftasonu yapmaya çalışıyorum.

Tabi kızla ilgilenmek de bu maratona dahil. :)

Herkese iyi mutlu huzurlu haftasonları

bende varım tabikiiiiii...

günaydın herkese kızlar,güzel haftasonlarınız olsun..günlük ödev bildirim topiğinde haberiniz ola.. yarın topiğe girip ödev veremeyebilirim kızımın bursluluk sınavları var. oyüzden gece geç saatte tekrar ödev yazmayı düşünüyorum..

olur mu canim ben seni cok sevmistim sen yanlis anlamissin. Gitme sen geri gel

telefonumda sorun var serviste firsat buldukca yazmaya calisiyorum ama benim girdihim zamanlarda kimse olmadigi icin yazmiyirum ama dedigim gibi gerekirse yazmam
mazeret bildirmeden girmeyenler icin canim sen soylemistin seni biliyorum. O zaman seni de listeye ekliyorum bi liste hazirlayalim chentiq formatta karar vercek

Kızlar ben geldim .Bir haftaya gelirim dedim bi ay oldu.topik karışmış ne olucak şimdi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…