telefonumda sorun var serviste firsat buldukca yazmaya calisiyorum ama benim girdihim zamanlarda kimse olmadigi icin yazmiyirum ama dedigim gibi gerekirse yazmam
Ay ben yeni duzeni anlamadim ya bi ara uyeligim falan iptal oldu o sirada benim bag tamamen koptu kizlar. Namaz kitap temizlik mi oldu simdi. Ben namaz kilmiyorum kafadan full eksi bu kisim. Kitap olrak kpss calismaya calisiyorum mesela temizlik deseniz her zamanki ben iste :)
Canım senin mazeretin belli zaten. Mazeret bildirmeden girmemezlik edenler için konuşuluyor. Senlik bir durum yok
Yok canım namaz ve kitap için başka bir topik açtı chentiq onu burda konuştuk. Rahat ol burası sadece temizlik :)))
olur mu canim ben seni cok sevmistim sen yanlis anlamissin. Gitme sen geri gelAdim etiketlenmis femekki ufak da olsa yer edinmisim benden de bir elestiri olsun o zaman. Cok sevdim bu basligi evim ne kadar temizdi buraya yazarken ama Eski uyeler birbiriyle surekli bir muhabbet icinde yeni gelenlere bir hosgeldin tamam. Yaptiklarimin pek bir kiymeti olmadigini farkedince biraktim. Bir de surekli bir 'zorunlu girilmeli' kelimesi bence bu insanlari kasiyor. Zaten burayi sevdiyse giremedigi zamanlar bile akli buradadir firsatini bulunca yazacaktir. Bunlar sadece benim gorusum belki tamamen yanlis da anlamis olabilirim.
mazeret bildirmeden girmeyenler icin canim sen soylemistin seni biliyorum. O zaman seni de listeye ekliyorum bi liste hazirlayalim chentiq formatta karar vercektelefonumda sorun var serviste firsat buldukca yazmaya calisiyorum ama benim girdihim zamanlarda kimse olmadigi icin yazmiyirum ama dedigim gibi gerekirse yazmam
kubdef madem biri beni sevmis ben de buradayim o zaman
tesekkur ederimmazeret bildirmeden girmeyenler icin canim sen soylemistin seni biliyorum. O zaman seni de listeye ekliyorum bi liste hazirlayalim chentiq formatta karar vercek
isimler toolansin bence yarin oglene kadar bekleyelim. Pazartsi yeni formatla başlayalım. Sen ne istiyosun mesela yeni formatta istedigin bisi var mi?E hadi yeni baslik mi ya da yeniden baslamak mi artik her neyse baslayalim. Neyi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?