gecmisi okudun mu listeye adini ekle istersen. Artik daha duzenli olsun diye boyle bisiye giristik. Mazeretsiz cok uzun sure giris yapmayanlar oluyor odevler aksiyor falan filan.Kızlar ben geldim .Bir haftaya gelirim dedim bi ay oldu.topik karışmış ne olucak şimdi anlamadim
Ben resim paylasmak istemiyorumResimli olsun. Hafta sonu bol meydan okuma olsun.
TOPİK SAKİNLERİ
chentiq
@kubdef
Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.
dagci
cnntrm
Topik ilk kurulduğu zamanlardaki gibi maddeler belirlensin. Belirlenen süre içinde herkes o maddeleri tamamlasın. Ayrıca diğer yazılanlara da katılıyorum :))
@pinartn
NAVLEE
@Titan_
Sade ve kolay olsun.resim olmasin.
buble
Four lights
resimli olsun hafta sonu bop meydan okumali olsun
Herkes isminin yanina gorusunu bildirsin.
merhaba. Seninle pek ilgilenemedim. Sakin motiveni kaybetme. Bastaki kurallara takilma su an gecerli degiller. ( @vintagecupcakes)
bildirimin gunu de degismis. Ctesi bildiren bile var. Ben de sunu dusundum. Gun sinirlamasi olmadan. Bitiren yazsa nasil olur? Mesela P pinartn 50 rekat yapmis. 50 daha yapinca yazsin.. sanki daha iyi olur gibime geldi. Tabi ama azimliler gene haftalik yapmaya devam etsin.
Bu aradaaaa gecmise bakacagim. Ben 1 senemi tamamladim biliyor musunuz..
Hanimlar bence artik Vol 3 zamanimiz geldi..
Dip boyasi gibi bisi..
Az once zambakta söyledi
SALLAMAK..
Sanki artik Vol 2yi biraz sallıyoruz..
Biraz mi dediimm..
Degistiriyorum..
ARTİK VOL 2 Yİ SALLİYORUZ..
Bosveriyoruz..
Bildirim yapmayiveriyoruz..
Günlerce ugramayiveriyoruz..
Buble gunlerdir uğraşıyor ama kimse orali degil..
Chentiq kac sistem degistirdi yok yine kimse orali degil..
Ben diyorum ki artik sistem degismesin..
Topik degissin..
Vol 3 olsun..
Harbiden kullerden dogalim..
Ama böyle bi topik olmasin..
Duzenli girilen bi topik..
Onem verilen bi topik..
Temizlik ve arkadadlik vadeden bi topik..
Simdi bunu okuyan sana noluyor demesin..
Ya da desin..
Bende soyle aciklayayim..
Buraya ilk katildigimda bitik durumdaydim ciddi manada toplandim..
Bana iyi gelmişti cunku sicakti..
Ama simdi her giren kapiyi pencereyi acik birakiyor..
Badim de yoruldu..
Yeni bisi olsun..
Hepimize iyi gelsin..
Yeni topigi kimler istiyor lütfen alta dogru listeyi uzatalim..
Bu mesaji her okuyan yeni topige gelmke zorunda degul..
2 gun girip 3.gun girmeyecek olanda gelmek zorunda degil..
Gerekirse topik 5 6 kisilik olsun..
Ama samimi olsun..
Paylasalim..
Herseyi paylasalim..
Sevinc..
Mutluluk..
Uzuntu..
Sikinti..
Dert..
Ne olursa..
Siz anladiniz bence..
YENİ TOPİK SAKİNLERİ
chentiq
kubdef
Canım atlanmıştır yoksa neden beğenmesin? Hoşgeldin. Biraz kendinden bahseder misin?Merhaba. Tamam zamanla daha iyi anlar uyum inşallah biraz öyle oldu topik sahibi beni beğenmedi diyordu içimdeki ses :)
Burdada ismim yok dün sabah da yazmıştım oysa
Canım atlanmıştır yoksa neden beğenmesin? Hoşgeldin. Biraz kendinden bahseder misin?
yok kiz yenisi eskisi ayrimi yok burda :) ama ismin beni biraz ürpertiyor muska buyu falan geliyor aklima :)Günaydın.. Beğenme meselesi işin esprisi tabi ama arkadaşlıklar eski olduğundan yeni gelen hemen aranıza alınmıyor galiba
Ben ortamı sevdim yapılmaya çalışılan şeyler benim için de geçerli biraz daha devam edip kabul görmeyi bekleyeceğim:)
Ben 31 yaşında evli iki oğlan annesiyim canım. Evim biraz sorunlu rutubet ve çatı katı olmasından kaynaklı problemler var yaz kış iyi bir havası yoktur kendi evimiz olduğundan en azından kirada değiliz deyip çekiyoruz şimdilik eşim çok rahattır tadilattır bakımdır boya dır hiç ilgilenmez
Kendi çapımda eve adam etmeye çalışıyorum. Böyle işte canım:)
Canım ben de eski sayılmam postta. Sadece biraz dağıldığımız bir zamana denk geldin yoksa herkes çok cana yakındır.Günaydın.. Beğenme meselesi işin esprisi tabi ama arkadaşlıklar eski olduğundan yeni gelen hemen aranıza alınmıyor galiba
Ben ortamı sevdim yapılmaya çalışılan şeyler benim için de geçerli biraz daha devam edip kabul görmeyi bekleyeceğim:)
Ben 31 yaşında evli iki oğlan annesiyim canım. Evim biraz sorunlu rutubet ve çatı katı olmasından kaynaklı problemler var yaz kış iyi bir havası yoktur kendi evimiz olduğundan en azından kirada değiliz deyip çekiyoruz şimdilik eşim çok rahattır tadilattır bakımdır boya dır hiç ilgilenmez
Kendi çapımda eve adam etmeye çalışıyorum. Böyle işte canım:)
Ne güzel eğlence bulmuş kendineEki Görüntüle 1939690 Eki Görüntüle 1939692
2 gundur bununla ugrasiyoruz bayıldı :)
sehpayi yan cevirdik resim cizip siliyoruz sonra tekrar ciziyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?