Kızlar ben geldim .Bir haftaya gelirim dedim bi ay oldu.topik karışmış ne olucak şimdi anlamadim
gecmisi okudun mu listeye adini ekle istersen. Artik daha duzenli olsun diye boyle bisiye giristik. Mazeretsiz cok uzun sure giris yapmayanlar oluyor odevler aksiyor falan filan.

13 ocak maddeleri

1- Mutfak daima toplu olacak 2 günün salatası hazırlanacak +++
2- Toz alınacak+++
3- Tüm ev süpürülecek+++
4- tuvalet banyo temizlenecek+++

Manevi listem

1-namazlar vaktinde kılınacak + yatsı namazında uyuyakalmıştım
2-10 sayfa tefsir okunacak ---
3- Cevsen hatmine başlanacak +++
4- tefriciye başlanacak ---
5-beslenmeye dikkat edilecek (eh diyelim)

Merhaba. Tamam zamanla daha iyi anlar uyum inşallah biraz öyle oldu topik sahibi beni beğenmedi diyordu içimdeki ses :)

Burdada ismim yok dün sabah da yazmıştım oysa

Herkese günaydınlar. Bugün pazar ama yapılacak öyle çok iş var ki. İpin ucu kaçtı yine bu aralar. Bi silkelenip kendime gelmeye benim de ihtiyacım var.

Canım atlanmıştır yoksa neden beğenmesin? Hoşgeldin. Biraz kendinden bahseder misin?

Günaydın.. Beğenme meselesi işin esprisi tabi ama arkadaşlıklar eski olduğundan yeni gelen hemen aranıza alınmıyor galiba
Ben ortamı sevdim yapılmaya çalışılan şeyler benim için de geçerli biraz daha devam edip kabul görmeyi bekleyeceğim:)
Ben 31 yaşında evli iki oğlan annesiyim canım. Evim biraz sorunlu rutubet ve çatı katı olmasından kaynaklı problemler var yaz kış iyi bir havası yoktur kendi evimiz olduğundan en azından kirada değiliz deyip çekiyoruz şimdilik eşim çok rahattır tadilattır bakımdır boya dır hiç ilgilenmez
Kendi çapımda eve adam etmeye çalışıyorum. Böyle işte canım:)

15 ocak maddeleri

Temizlik
1- ev toparlanacak
2- çamaşır serilecek toplananlar katlanacak
3- banyo düzenlenecek
4- mutfak düzenli tutulacak
5- akşam yarın gelecek misafir için pasta yapılacak.

Maneviyat
1-namazlar özenli kılınacak
2-10 sayfa tefsir okunacak
3-tefriciye başlanacak
4-çocuklarla satranç oynanacak
5-yüksek sesle konuşulmayacak. Olumsuz cümleler kurulmayacak.

yok kiz yenisi eskisi ayrimi yok burda :) ama ismin beni biraz ürpertiyor muska buyu falan geliyor aklima :)

Canım ben de eski sayılmam postta. Sadece biraz dağıldığımız bir zamana denk geldin yoksa herkes çok cana yakındır.

Çocuklarını Allah bağışlasın. Eşlerin ise geneli rahat zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…