TOPİK SAKİNLERİ

chentiq

@kubdef
Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.

dagci

cnntrm

@pinartn

NAVLEE

@Titan_

buble

Four lights

@MuskaM

kim ne istiyor arkadaslar herkes soylesun ki bilelim ona gore kurallar biran once belirlensin. Mesela ben ismimin yanina gorusumu bildirdim herkes bildirsin faha iyi olur.

merhaba. Hislerin seni yaniltmis. Burada kabul görmek yada gormemek diye bir sey yok. Sadece eskisi kadar sık girmiyorum. Topik sahipligi diye bir sey de yok. Sadece konuyu actik devam ettirdik oyle iste.

Buranin genel raconudur. Muhabbete direk dalinir. Yoksa biri gelsin de beni sorsun diye beklersen herkesin isi basindan askin.

Cok memnun oldum tanistigimiza. Unutulmasina ise aldirma. Cok gelen oldugundan bazen nickleri aklimizda tutamiyoruz. Eflal gibi sen de gunun sonunda +/- yapacaksin degil mi..

Ben de vardim unutulmus listede
ben sana cok yazdim geldiginde. Hatta ayni memleketteyoz. Acikcasi geldim ilgilenen olmadi ben de geri gittim demen cok sasirtti. Ben seni yan topikte gorene kadar nereye kayboldugunu bile bilmiyordum. Buraya geliriz isimizi gucumuzu yazar sonra da sohbet ederiz. Eger sohbet konusu acmissan da cevap veren olmadiysa, yada herhangi bir soruna. Siteminde haklison. Ama burada arkadasliklar cok eski yeni geleni de kabul etmiyorsunuz diye bir sey yok kiml. aksine insanlar geliyor bir iki gun yazip cikiyorlar diye uzuluruz biz. Ve ben geleni genelde hatirlarim. Burada herkesin kafasinda az cok yer etmossindir. Bos yere sıkmissin guzel canini.. neyse yazmaya baslamossin ya yeniden.. o da guzel.

Su an 10 kisi goruluyir . Eflalim de vardir ama ptesi okur. Listeleri geuplari yeniden bolup de iki uc aya kalmadan tekrar dagilir diye korkuyorum.

• Gunluk odevler devam.
  • Gunluk besli isteyen yazar. cnntrm ile benim gibi yazmak istemeyen serbest.
  • dagci gibi badisi surekli degisen kendisine badi dayanmayan arkadaslarimiz oldugu icin bu sistem kalkmistir. Arzu eden gönüllü olarak devam edebilir ama kimseyi zorlamam.
  • 15 gunluk odak noktasi listeleri verilecektir.
  • Meydan okumalar devam edecektir. @Titan_ gibi foto paylasmak istemeyenler paylasmaz. Ama genel olarak paylasilacaktir.

• Sorusu yada onerisi olan yoksa gece ilk mesaji ve topik adini bu listedekilerle beraber guncelliyorum.

CKbeautyandsheer gunluk odev konusunda ne diyorsun? Ben de senin gibi yogun olacagim. Ustelik 2 cocukla .. Yapabilir misin?

Yok canım ya. Hiç söz vermeyeyim. Ben gerçekten inanılmaz yoruluyorum. Erken kalkmak, çocuk vs bir de doğum izninde olan arkadaşın yerine de bakmak beni inanılmaz yoruyor. Psikoloji desen gidip geliyor. İlacımı da içmiyorum çünkü çok yan etki yaptı bana. Dikkat dağınıklığı, aşırı anlık unutkanlık vs. İş yeri için kötü durumlar bunlar. O yüzden siz beni geçin. Ama çalışanlara özel bi şey yapılabilir haftasonu temizliği gibi.

Selam tropik ahalisi yorgun anne anneye gittim taşındıkları için net daha bağlanmamış benimde netim bitmiş farkında değilim az önce eve geldim yaptığım ilk iş sobayı tutuşturmak ikincisinde topiğe bakmak
bence yanlış anlamışsın bende ilk geldiğimde çok kötü hissetmişdim sonra alıştım

inşallah iyi geçer canım

kubdef madem biri beni sevmis ben de buradayim o zaman
aaaa biri derken canım burada sevmemek diye bişey yokki

TOPİK SAKİNLERİ

chentiq

@kubdef
Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.

dagci

cnntrm

@pinartn

NAVLEE günlük ödev olsun ama fotolu meydan okunmaya yokum
Bide bahar temizliğinde sizin kadar erken başlayamıyorum hava şartları

@Titan_

buble

Four lights

@MuskaM

kim ne istiyor arkadaslar herkes soylesun ki bilelim ona gore kurallar biran once belirlensin. Mesela ben ismimin yanina gorusumu bildirdim herkes bildirsin faha iyi olur.

Bu arada kizceler.

Herkesin elini, benim kadar olmasa da.. (benim yaptigim yanlisti)
Taşın altina koymasini istiyorum. Cunku,

Bu topigi acmam ve burada bulunmam "benim isim" degil. Severek ve keyif alarak buradayim. Kendime ve sizlere yardimci olmak icin. Elimden geleni yaparim.

Isminizin yanina yazdiginiz seyleri sizlerden rica ediyorum.

cnntrm uyaniksindir bacikom sen. Ay sonuna kadar nereyi istiyorsan orayi maddeleriyle yazarsan odak noktasini ilk sayfaya ekleyecegim az sonra.

Grup üyelerini de kubdef ayarladiginda ilk sayfaya yazarim.

Şimdiden grup üyelerinden özür dilerim kesin ben fire veririm

yok kiz yenisi eskisi ayrimi yok burda :) ama ismin beni biraz ürpertiyor muska buyu falan geliyor aklima :)

Şirinlik muskası olarak aNla sen onu canım
Asla işim olmaz öyle şeylerle
Canım ben de eski sayılmam postta. Sadece biraz dağıldığımız bir zamana denk geldin yoksa herkes çok cana yakındır.

Çocuklarını Allah bağışlasın. Eşlerin ise geneli rahat zaten.

Amin desteğin e teşekkürler canım

chentiq kuzum siz en son nereyi odak noktası seçmiştiniz hatırlamıyorum ama ben malum yaklaşık 4 aydır evde iki aile olarak (annem-babam ve biz) yaşadığım için mutfak düzenim haliyle karman çorman oldu (annem öyle düşünmüyor tabi kendi düzenini kurdu çünkü :) ) Bu sebeple mutfaktan başlamak isterim.

1. Mutfak dolapları düzenlenecek
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
3. Buzdolabı iç dış silinecek
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek
6. Çekmeceler düzenlenecek
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek
9. Kapısı silinecek
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek
15. Fayanslar silinecek
16. Yeri süpürülüp silinecek
17. Masa ve sandalyeler silinecek

Eksiği fazlasıyla benden maddeler bunlar. Kaçının listeye gireceğine veya bu maddelerden kaçının yapılması gerektiğine sen karar verirsin artık. Bebek uykuya dalamadığı için mesajı kaç defada yazdım bilmiyorum. Geç oldu biraz kusura bakma..

Onemli degil. Zaten ben de uyumadim daha canim.

15 ocak maddeleri

Temizlik
1- ev toparlanacak +
2- çamaşır serilecek toplananlar katlanacak+
3- banyo düzenlenecek+
4- mutfak düzenli tutulacak+
5- akşam yarın gelecek misafir için pasta yapılacak.+

Maneviyat
1-namazlar özenli kılınacak+
2-10 sayfa tefsir okunacak -
3-tefriciye okunacak-
4-çocuklarla satranç oynanacak -(son anda misafirliğe gidince planlar değişti)
5-yüksek sesle konuşulmayacak. Olumsuz cümleler kurulmayacak.(her güne göre eh diyelim)

Günaydın bu mesajı alıntı yapmayı unutmuşum. Cevabın beni mutlu etti teşekkür ederim . Evet günün sonunda + - yapıyorum - ler hala rahatsız edici malesef onları azaltmaya umut ediyorum

Günaydınlar!!!
Size bir ce eee diyip kaçmak istedim. Gece 3.30'da yattım yatak soğumadan geri döneyim. Sonra uzuuun bir aradan sonra dönüşüm şerefine minik bir kutlama yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…