merhaba. Hislerin seni yaniltmis. Burada kabul görmek yada gormemek diye bir sey yok. Sadece eskisi kadar sık girmiyorum. Topik sahipligi diye bir sey de yok. Sadece konuyu actik devam ettirdik oyle iste.Günaydın.. Beğenme meselesi işin esprisi tabi ama arkadaşlıklar eski olduğundan yeni gelen hemen aranıza alınmıyor galiba
Ben ortamı sevdim yapılmaya çalışılan şeyler benim için de geçerli biraz daha devam edip kabul görmeyi bekleyeceğim:)
Ben 31 yaşında evli iki oğlan annesiyim canım. Evim biraz sorunlu rutubet ve çatı katı olmasından kaynaklı problemler var yaz kış iyi bir havası yoktur kendi evimiz olduğundan en azından kirada değiliz deyip çekiyoruz şimdilik eşim çok rahattır tadilattır bakımdır boya dır hiç ilgilenmez
Kendi çapımda eve adam etmeye çalışıyorum. Böyle işte canım:)
ben sana cok yazdim geldiginde. Hatta ayni memleketteyoz. Acikcasi geldim ilgilenen olmadi ben de geri gittim demen cok sasirtti. Ben seni yan topikte gorene kadar nereye kayboldugunu bile bilmiyordum. Buraya geliriz isimizi gucumuzu yazar sonra da sohbet ederiz. Eger sohbet konusu acmissan da cevap veren olmadiysa, yada herhangi bir soruna. Siteminde haklison. Ama burada arkadasliklar cok eski yeni geleni de kabul etmiyorsunuz diye bir sey yok kiml. aksine insanlar geliyor bir iki gun yazip cikiyorlar diye uzuluruz biz. Ve ben geleni genelde hatirlarim. Burada herkesin kafasinda az cok yer etmossindir. Bos yere sıkmissin guzel canini.. neyse yazmaya baslamossin ya yeniden.. o da guzel.Ben de vardim unutulmus listede
CKbeautyandsheer gunluk odev konusunda ne diyorsun? Ben de senin gibi yogun olacagim. Ustelik 2 cocukla .. Yapabilir misin?
bence yanlış anlamışsın bende ilk geldiğimde çok kötü hissetmişdim sonra alıştımAdim etiketlenmis femekki ufak da olsa yer edinmisim benden de bir elestiri olsun o zaman. Cok sevdim bu basligi evim ne kadar temizdi buraya yazarken ama Eski uyeler birbiriyle surekli bir muhabbet icinde yeni gelenlere bir hosgeldin tamam. Yaptiklarimin pek bir kiymeti olmadigini farkedince biraktim. Bir de surekli bir 'zorunlu girilmeli' kelimesi bence bu insanlari kasiyor. Zaten burayi sevdiyse giremedigi zamanlar bile akli buradadir firsatini bulunca yazacaktir. Bunlar sadece benim gorusum belki tamamen yanlis da anlamis olabilirim.
inşallah iyi geçer canımbende varım tabikiiiiii...
günaydın herkese kızlar,güzel haftasonlarınız olsun..günlük ödev bildirim topiğinde haberiniz ola.. yarın topiğe girip ödev veremeyebilirim kızımın bursluluk sınavları var. oyüzden gece geç saatte tekrar ödev yazmayı düşünüyorum..
aaaa biri derken canım burada sevmemek diye bişey yokkikubdef madem biri beni sevmis ben de buradayim o zaman
Şimdiden grup üyelerinden özür dilerim kesin ben fire veririmBu arada kizceler.
Herkesin elini, benim kadar olmasa da.. (benim yaptigim yanlisti)
Taşın altina koymasini istiyorum. Cunku,
Bu topigi acmam ve burada bulunmam "benim isim" degil. Severek ve keyif alarak buradayim. Kendime ve sizlere yardimci olmak icin. Elimden geleni yaparim.
Isminizin yanina yazdiginiz seyleri sizlerden rica ediyorum.
cnntrm uyaniksindir bacikom sen. Ay sonuna kadar nereyi istiyorsan orayi maddeleriyle yazarsan odak noktasini ilk sayfaya ekleyecegim az sonra.
Grup üyelerini dekubdef ayarladiginda ilk sayfaya yazarim.
yok kiz yenisi eskisi ayrimi yok burda :) ama ismin beni biraz ürpertiyor muska buyu falan geliyor aklima :)
Canım ben de eski sayılmam postta. Sadece biraz dağıldığımız bir zamana denk geldin yoksa herkes çok cana yakındır.
Çocuklarını Allah bağışlasın. Eşlerin ise geneli rahat zaten.
TOPİK SAKİNLERİ
chentiq
@kubdef
Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.
dagci
cnntrm
@pinartn
NAVLEE
@Titan_
buble
Four lights
@MuskaM fotoğrafa yokum ama gerisine uyarım arkadaşlar özellikle namaz kitap okuma konusunda eksiklerimi sizinle gideriri m inşallah
kim ne istiyor arkadaslar herkes soylesun ki bilelim ona gore kurallar biran once belirlensin. Mesela ben ismimin yanina gorusumu bildirdim herkes bildirsin faha iyi olur.
Su an 10 kisi goruluyir . Eflalim de vardir ama ptesi okur. Listeleri geuplari yeniden bolup de iki uc aya kalmadan tekrar dagilir diye korkuyorum.
- Gunluk odevler devam.
- Gunluk besli isteyen yazar.
cnntrm ile benim gibi yazmak istemeyen serbest. dagci gibi badisi surekli degisen kendisine badi dayanmayan arkadaslarimiz oldugu icin bu sistem kalkmistir. Arzu eden gönüllü olarak devam edebilir ama kimseyi zorlamam. - 15 gunluk odak noktasi listeleri verilecektir.
- Meydan okumalar devam edecektir. @Titan_ gibi foto paylasmak istemeyenler paylasmaz. Ama genel olarak paylasilacaktir.
- Sorusu yada onerisi olan yoksa gece ilk mesaji ve topik adini bu listedekilerle beraber guncelliyorum.
Bu arada kizceler.
Herkesin elini, benim kadar olmasa da.. (benim yaptigim yanlisti)
Taşın altina koymasini istiyorum. Cunku,
Bu topigi acmam ve burada bulunmam "benim isim" degil. Severek ve keyif alarak buradayim. Kendime ve sizlere yardimci olmak icin. Elimden geleni yaparim.
Isminizin yanina yazdiginiz seyleri sizlerden rica ediyorum.
Onemli degil. Zaten ben de uyumadim daha canim.chentiq kuzum siz en son nereyi odak noktası seçmiştiniz hatırlamıyorum ama ben malum yaklaşık 4 aydır evde iki aile olarak (annem-babam ve biz) yaşadığım için mutfak düzenim haliyle karman çorman oldu (annem öyle düşünmüyor tabi kendi düzenini kurdu çünkü :) ) Bu sebeple mutfaktan başlamak isterim.
1. Mutfak dolapları düzenlenecek
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
3. Buzdolabı iç dış silinecek
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek
6. Çekmeceler düzenlenecek
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek
9. Kapısı silinecek
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek
15. Fayanslar silinecek
16. Yeri süpürülüp silinecek
17. Masa ve sandalyeler silinecek
Eksiği fazlasıyla benden maddeler bunlar. Kaçının listeye gireceğine veya bu maddelerden kaçının yapılması gerektiğine sen karar verirsin artık. Bebek uykuya dalamadığı için mesajı kaç defada yazdım bilmiyorum. Geç oldu biraz kusura bakma..
merhaba. Hislerin seni yaniltmis. Burada kabul görmek yada gormemek diye bir sey yok. Sadece eskisi kadar sık girmiyorum. Topik sahipligi diye bir sey de yok. Sadece konuyu actik devam ettirdik oyle iste.
Buranin genel raconudur. Muhabbete direk dalinir. Yoksa biri gelsin de beni sorsun diye beklersen herkesin isi basindan askin.
Cok memnun oldum tanistigimiza. Unutulmasina ise aldirma. Cok gelen oldugundan bazen nickleri aklimizda tutamiyoruz. Eflal gibi sen de gunun sonunda +/- yapacaksin degil mi..
ben sana cok yazdim geldiginde. Hatta ayni memleketteyoz. Acikcasi geldim ilgilenen olmadi ben de geri gittim demen cok sasirtti. Ben seni yan topikte gorene kadar nereye kayboldugunu bile bilmiyordum. Buraya geliriz isimizi gucumuzu yazar sonra da sohbet ederiz. Eger sohbet konusu acmissan da cevap veren olmadiysa, yada herhangi bir soruna. Siteminde haklison. Ama burada arkadasliklar cok eski yeni geleni de kabul etmiyorsunuz diye bir sey yok kiml. aksine insanlar geliyor bir iki gun yazip cikiyorlar diye uzuluruz biz. Ve ben geleni genelde hatirlarim. Burada herkesin kafasinda az cok yer etmossindir. Bos yere sıkmissin guzel canini.. neyse yazmaya baslamossin ya yeniden.. o da guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?