foto koysan belki fikir verebiliriz canım

Halifleks buldum kaymaz tabanli ama cok mu ince olur bilemedim dolap icin cozum bulmak istememin nedeni hersey karışık ve dışında tezgahin altinda dolap yok zaten
hani şu bime a101 daha dolaplar geliyor ya onlarda Alsan taşındığın zaman başka yerde de kullana bilirsin cnm başkasını evine masraf yapma

Geçen kayıp balık dori izledim çok güzeldi
biz kizla izleyecektik. Basta ailesini kaybedince benimki cok duygulandi. Vazgectik islemekten

chentiq şimdi gizli dünya filmi var onu izlicem
ben is yapmaya devam ettik. Kocayla da papaz olduk. Hic yüz veresim yok..

Oooooo ben çok şey kaçırmışımmm ben ay sonuna kadar liste dışı sizi takip edeyimmm bariii belki topiğe birileri gelir de bir grup daha olur ona girerimmm...
bunu bir kere daha yapmistin.. ahh ahhh.. nerede eski areser. Duzen fotolari paylasan. Her gece girip kitap maratonu yaptigim....

Eve birsey yapmak istemiyorum o kadar sevmiyorum bu evi ama kiralar uçtu çıkamıyoruz
Sepet al. Raf al. A101 bim. Evinin oralarda varsa ikea. Fiyatı ucuk ikeada. Ama istedigin yerde kullanirsin. Etrafa da bolca o cekmeceli dolaplardan yerlestir. Üzerine de çiçek bocek bir seyler ilistir. Gozune hos gozukecej seyler yap... milyoncudan falan.

Bakayım biraz bütçe ayirmam lazim

Dori çok güzeldi vallaha sonunda harika izlet kızına ve şu gizli dünya biraz izledim meraktan ölecrm devamını ne koca ne kız bırakıyor çıldıracsm

bende onu dedim vallaha birkaç şirin obje ve yapışkanlı kağıt mis olur

Resim atabilir misiniz fikir amacli
cnm konya çok güzelya kardeşim orda okudu mezuniyete geldim bi kaçgünlüğüne harika hele o çöp bidonlarına bayıldım bisiklet yoluna bayıldım ,geniş caddelere sokaklara bayıldım ,mevlanaya bayıldım çık güzel bi şehir ay konu dağıldı
Neyse cnm kelin ilacı olsa başına sürermiş ama dur bi foto atmaya çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…