foto koysan belki fikir verebiliriz canımYatak odam da 2.70 e 4.20 ince uzun ve kullanışsız yatagi koyunca petek kapanıyor yan koyuncada bir tuhaf oldu odanin bir duvarinda 1 mt ninde kiris var sasirdim gardolabi kapinin oldugu bolume koyduk olmadi diger duvara koyduk bu defada kapagin birini yatak kapatti sasirdim ez gardolap alsam olur mu u gardolabim kirik zaten yatagin yerini degistirme sansim var mi sizce
hani şu bime a101 daha dolaplar geliyor ya onlarda Alsan taşındığın zaman başka yerde de kullana bilirsin cnm başkasını evine masraf yapmaHalifleks buldum kaymaz tabanli ama cok mu ince olur bilemedim dolap icin cozum bulmak istememin nedeni hersey karışık ve dışında tezgahin altinda dolap yok zaten
Ahhh canımmm yaaa neyde yokmuyuz onu bile bilmiyorum spor salonuna başladım düzenim yine şaştı beni aydınlatsan bu konuda
Sorun etme cnm yapabildiğini yapEki Görüntüle 1943216 Eki Görüntüle 1943218 ev co eski o yuden duvar ve tezgahdaki lekeler gitmiyor
spor a bende gitmek istiyorum ama ne durum müsait nede beyinCanımmm burdayımmm giremedim topiğe bi tembellik düştü yine bana bu aralar spor salonuna yazıldım hafta da 4 gün gidiyorum ama bi düzen oturtmaya çalışıyorum....
Sorun etme cnm yapabildiğini yap
spor a bende gitmek istiyorum ama ne durum müsait nede beyin
biz kizla izleyecektik. Basta ailesini kaybedince benimki cok duygulandi. Vazgectik islemektenGeçen kayıp balık dori izledim çok güzeldi
ben is yapmaya devam ettik. Kocayla da papaz olduk. Hic yüz veresim yok..chentiq şimdi gizli dünya filmi var onu izlicem
bunu bir kere daha yapmistin.. ahh ahhh.. nerede eski areser. Duzen fotolari paylasan. Her gece girip kitap maratonu yaptigim....Oooooo ben çok şey kaçırmışımmm ben ay sonuna kadar liste dışı sizi takip edeyimmm bariii belki topiğe birileri gelir de bir grup daha olur ona girerimmm...
Orda kiralar çok fazla İstanbul gali baEve birsey yapmak istemiyorum o kadar sevmiyorum bu evi ama kiralar uçtu çıkamıyoruz
Sepet al. Raf al. A101 bim. Evinin oralarda varsa ikea. Fiyatı ucuk ikeada. Ama istedigin yerde kullanirsin. Etrafa da bolca o cekmeceli dolaplardan yerlestir. Üzerine de çiçek bocek bir seyler ilistir. Gozune hos gozukecej seyler yap... milyoncudan falan.Eve birsey yapmak istemiyorum o kadar sevmiyorum bu evi ama kiralar uçtu çıkamıyoruz
Bakayım biraz bütçe ayirmam lazimSepet al. Raf al. A101 bim. Evinin oralarda varsa ikea. Fiyatı ucuk ikeada. Ama istedigin yerde kullanirsin. Etrafa da bolca o cekmeceli dolaplardan yerlestir. Üzerine de çiçek bocek bir seyler ilistir. Gozune hos gozukecej seyler yap... milyoncudan falan.
Dori çok güzeldi vallaha sonunda harika izlet kızına ve şu gizli dünya biraz izledim meraktan ölecrm devamını ne koca ne kız bırakıyor çıldıracsmbiz kizla izleyecektik. Basta ailesini kaybedince benimki cok duygulandi. Vazgectik islemekten
ben is yapmaya devam ettik. Kocayla da papaz olduk. Hic yüz veresim yok..
bunu bir kere daha yapmistin.. ahh ahhh.. nerede eski areser. Duzen fotolari paylasan. Her gece girip kitap maratonu yaptigim....
bende onu dedim vallaha birkaç şirin obje ve yapışkanlı kağıt mis olurSepet al. Raf al. A101 bim. Evinin oralarda varsa ikea. Fiyatı ucuk ikeada. Ama istedigin yerde kullanirsin. Etrafa da bolca o cekmeceli dolaplardan yerlestir. Üzerine de çiçek bocek bir seyler ilistir. Gozune hos gozukecej seyler yap... milyoncudan falan.
Orda kiralar çok fazla İstanbul gali ba[/QOTE]
Konya suriyeli cok fazla kiralar uctu o yuzden en ucuz evler 600 den başlıyor daha ucuz u da esimin isine cok uzak
Resim atabilir misiniz fikir amaclibende onu dedim vallaha birkaç şirin obje ve yapışkanlı kağıt mis olur
Aa sen konyada misin. Neresinde. Orada ikea yok heralde ama milyoncuda bulabilirsin cesit...Resim atabilir misiniz fikir amacli
Karatayda yim ben milyoncu yakinimda yok ama bakmaya çalışacağım ne kadar lik bir bütçe gerekir kiAa sen konyada misin. Neresinde. Orada ikea yok heralde ama milyoncuda bulabilirsin cesit...
cnm konya çok güzelya kardeşim orda okudu mezuniyete geldim bi kaçgünlüğüne harika hele o çöp bidonlarına bayıldım bisiklet yoluna bayıldım ,geniş caddelere sokaklara bayıldım ,mevlanaya bayıldım çık güzel bi şehir ay konu dağıldıResim atabilir misiniz fikir amacli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?