ben ona cok guveniyorum.vermez dimi
bugunkine eklersin uzulme.Dun gunluk odeve ismimi eklemeyi unutmusum
Odadan kim alıp çıkarmış yastıkları kim boşaltmış anlamadım :) gece ne nöbeti tutuyorsun ihtiyacın varmış bu uykuya demek sıkma canınıben ona cok guveniyorum.
bugunkine eklersin uzulme.
Su an itibariyle tam 4 saat uyumus bulunuyorum. 2 de çocuğu uyutmak uzere odaya girdim. O degil ama ben uyumusum. Yastiklarin ici bosaltulmus. Cocugu odadan almislar cikartmislar. 5 te geldi esim ama kalkacak halim yoktu. Kerahattede uyudum. Ay cok mutsuzum. Is icin uyanik kalirsin ama cocuklar icin kalamazsin.. neyse gece nobeti kolay tutarim diye kendimi eyleyim..
ben ona cok guveniyorum.
bugunkine eklersin uzulme.
Su an itibariyle tam 4 saat uyumus bulunuyorum. 2 de çocuğu uyutmak uzere odaya girdim. O degil ama ben uyumusum. Yastiklarin ici bosaltulmus. Cocugu odadan almislar cikartmislar. 5 te geldi esim ama kalkacak halim yoktu. Kerahattede uyudum. Ay cok mutsuzum. Is icin uyanik kalirsin ama cocuklar icin kalamazsin.. neyse gece nobeti kolay tutarim diye kendimi eyleyim..
1 saatte yaptiklarimYaptikca temizligimi yazacagim saat saat
interneti bitti onun. Acaba aramizda para toplasak da en caliskan uyeye sinirsiz net mi baglatsak... bir arada gelinin neti bitmisti..
yastigi bosaltan oglan. Oda tuy yumagi dolu... resim atacam da yuklemeyi bilmiyorum. Sonra oglani kim aldigini da bilmiyorum. Kapi kapaliydi ben de uyuyordum. Evdekilerden biri almistir.
Hakket odadan kim almış koz çocuğu bende ona takıldımheyecanla cvb bekliyorum
1.grup
zambak86
Misafiri var muhtemelen giremeyecek
2.grup
buble
Umitliyim
3.grup
@dağcı
Hafta sonu girmiyir. Aslinda birine ozelden yazsa be güzel olur.
hamra86
İmm acaba nerde
Hanimlar cok iyi ilerliyoruz odev cok zor olmasina ragmen hepimiz yaptik
Zor mu diyenler icin;
Evet zor makinaya tek tek ayirip koyuyorsun sonra asiyirsun sinra kuruyor topluyorsun utuluyosun bide yerlestiriyosun.. Zor yani..
yaramazcık neler yapmış öyleinterneti bitti onun. Acaba aramizda para toplasak da en caliskan uyeye sinirsiz net mi baglatsak... bir arada gelinin neti bitmisti..
yastigi bosaltan oglan. Oda tuy yumagi dolu... resim atacam da yuklemeyi bilmiyorum. Sonra oglani kim aldigini da bilmiyorum. Kapi kapaliydi ben de uyuyordum. Evdekilerden biri almistir.
Sonracima ck ne yazmis orayi kacirdim ya. Ilk musait zamanda okuyacagim. Basina bir sey mi geldi...
Günaydin herkese.
Gunaydinlarrr. Nasilsiniz hanimlar? Badim durumlar nasil?Bende açayım bari günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?