umarım yuvanda huzur bulursun

seni kizdirabilirim bastan uyarayim :)) dunyanin merkezine kendini koy. Kızın 2. Planda olsun. Esinde 3. Planda. Hissettiklerimi soyleyeyim. Senin kocan odun falan degil. Ama belli bir aliskanligi var. Yani ahkam kesmek bana da dusmez sonucta farkli bir versiyonda biziz. Ama nacizane tavsiyem. Once kendini kurtar. buble nin dedigi gibi. Kendini onunla kiyaslama farklisiniz. Hani ben soruyorum o sormuyir diye. Kendi icinden nasil davranmak geliyorsa oyle davran. Mesela bardagini goturmedi mi mutfaga birak orada yosun tutsun. Kendin yapmak zorunda degilsin. Suratini assin. Sorma bile. Islık cal isine devam et. Bosanma laflarini birak. Bencd kimse dayak icki kumar aldatma olmadikca bosanmamali.. kucuk olaylara buyuk anlamlar yukleme. Cogu zaman dusunmuyorlar bile. Fedakarlik yapma. Ne ona ne baskasina ne evine. Ve bilmiyorum yapabilir misin. Duygularuni net soyle. Ama basit yalin. Mesela... bana arkadasin yok diyorsun. Bu beni incitiyor. Ben evde kalmayi disarida olmaya yegliyorum gibi. Yada sana saldirdigi bir husus kisisel gelisim diyelim. Yaramiyor dedi ya. Neden oyle dusundugunu sor. Yada onerisi var mi. Hic uzulme. Benim adam da bana dedi. Okuyorsun da ne oluyor sanki dedi. Ben de burada iletisimden bahsediyor diye okuyorum mesela. Bak sunu yanlis yapiyormusuz diyorum. Onerisini soruyorum. Ben duzelirsem sen duzelir misin diyorum. Yani cogu seye gulusuyoruz. Hayati ciddi almamak gerek. Kuserse kussun. Kendi kaybeder. Sen kendinle isinle mesgul ol. Yola gelmesini umut ediyorum

sağol cnm bak şu chentiq modumu düşürdü kalkıp ödevi yapayımda çatlasın
hava soguktur oralarda. Bos ver çıkma

az önce gittiler misafirlerim chentiqciğim,bakmaya fırsat olmuyor çünkü 2 bilgisayar da hep ful doluydu telefonum da 2-3 haftadır bozuk sivasta yapamadılar memlekete gidince orda yaptırmayı deniycem telefonum bozuk olmasaydı kaşla göz arası yine bakardım topiğe,bir ara dün bir oturma fırsatım oldu pc'ye eşim çağırdı yine kalktım başından bildirimleri bile okuyamadan geri kapatmak zorunda kaldım

oda oda yapman güzel olmuş,ben de böyle yapabilirim,misafirlerden sonra bugün evi güzelce temizlemeliyim

oysa sabah mutlu uyanmıştım kızkardeşim arayıp psikoloğa gittin mi diyene kadar bende gitmedim dedim ama daha lafımı bitirmeden lafı agzıma tıkıp sen kendine deger vermiyorsun deyip telefonu kapattı şimdi kalbim daraıyor yemek bile yemedim aglamaklı oldum psikologa gitmedim çünkü dr u sevmedim sadece 5 dk durdum yanında konuşmamı bile dinlemedi 2 ilaç yazıp gönderdi daha iyi bir dr arastırıyorum diyecektim ama paranınız mı var sanki demesinden korktum

kendine değer vermek nasıl oluyor biri anlatabilir mi ?
yuvamı ve ailemi düşünüp dışarda gezmediğim para harcamadıgım
takıya makyaj malzemesine fazla para vermek yerine evime ogluma harcadıgım için kendime değer vermiyorum muyum para benim değil ki nasıl rahat harcayabilirim hem de durumumuz ortadayken kendine deger vermek maddiyatla gezip tozmakla mı ölçülüyor

Listeme aldım ; )
Bu arada günaydın kızlar
Ya şu mutfak işini bitiremicem galiba dün mutfağın maddeleri yapayım dedim bugün boğazım şişti hemen Üşüttüm bura soğuk ya hiç dayanamıyorum soğuğa

Geçmiş olsun canım

aslında ablan da sana değer vermiyor farkında değil.
eğer seni cidden düşünüyorsa dr.için motive etmeye çabalamalıydı.
herkes gibi kolaya kaçmış.
dr içine sinmediyse faydası yok.
ama çok da geciktirme canım.

gidinceye kadar her gün 450 hasbün ALLAH...... çek.
ayetel kürsü,felak,nas oku.
evi sirekyle sil.

manevi rahatsızlıklar manevi reçetelere muhtaç.

önce kendini mutlu,huzurlu hisset.
belki bunu demek istemiştir ablan.

bir süre kimsenin söylediklerini düşünme.
içindeki sürekli knuşan sese sus de.
şeytanın vesvesesi çünkü.

olumlu şylere odaklan.
başkalrının sahip olamadığı sen de var olan nimetlere.
bu içsel coşkuyu yakalamaya çalış canım.

eşim sakınmaz hiçbirşeyi istesem allem eder kallem eder dünyayı serer ayagıma ama ben önce Allah tan korkarım Allah bile taşımayacagımız yükü vermemişken eşimden yapamyacagı şeyler isteyemem bir hediye de olsa en azından sevdiğim bir kitap yada çikolata alır sarar sarmalar öper koklar sevdiğini söyler hep
ama ben geçen dışarı çıkıp kafetye gitmeim diye gelinimizde kardeşim de çok safsın çok ezdiriyon dediler eşim geziyormuş ben oturuyormuşum oysa adam ayda yılda 1 çıkar çay içip gelir eşim i kabul edemediler

ablam değil kızkardeşim beni okutmayan burnumu dışarı çıkartmayan ailem onu haddinden fazla serbest bıraktı rahatca gezip para harcayabildiği için beni cimrililikle suçluyor eşim vermiyormuş o yuzden yaşayamıyormuşum hayatımı aslında birşeyim yok hep olumsuz yorumlar bu hale getirdi beni

IrResistibLe_ kendine değer vermek, kendini isteklerini kimse için ertelememek. Çocuk için bile.
kendimi seviyorum isteklerim elbet var ama hepsine gücüm yetmiyor olanla mutlu olmaya çalışıyorum saglıgım kötü işe girip çalışamıyorum zaten istemiyorum da oglumun büyüdüğünü görmeyi istiyorum rızkı vere Allahtır bunu farkettim
ktap okuyorum örgü yapıyorum
kimseden bişey beklemiyorum yeterki moralimi bozmasınlar

O zaman izin verme, kim olursa olsun. Susma içinde tutma. Ben tuta tuta psikolojimi bozdum, debelenip duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…