canlarım,ciğerlerim..bugün topiğe sabahtan giremedim malesef..ofiste işler çok karışık,kendi işim yetmezmiş gibi diğer şubenin işinide bana yığdılar bu hafta.elemanın birini işten çıkarmışlar,diğeri izin almış..patroncuğumda enayi beni gördü sanırım bana verdi..ağlamak istiyorum ama yıkılmadım ayaktayım.bundan sebep bugün günlük ödev veremedim ,yarının ödevini bu geceden hazır yazıp bırakacağım..

niye hep bizi bulur bu patronlar

Ben yeni ciktim kitap maratonundan. Simdi uyku koookkk pisssss.. yarin kim kalkacaksa 5 te..
saat bir oldu daha başlayamadım ama inat ettim okuyacam

Ben utu yapiyorum. Sonrasinda kitap maratonuna katilabilirim.
iyi o zaman beraber başlamış oluruz

Ben de kitap okudum şimdi ütü yapacağım
çok varmı ütü yardıma gelimmi en sevdiğim işlerden biri ütü yapmak tabi ütü ve ütümasası iyi olacak dünya kadar yapsam bilmem tabi evime hayrım yok

Kitabi biraktim artik. Sabah erken kalkacagim. Sen ne yaptin?

Ütü çok.. Ben de severim aslında ütüyü ama 4 parça ütünün ardından uyanan bebe daha yeni uyudu. Yarın kahvaltıya misafirim var ve ben hala ayaktayım. Çok merak ediyorum sabah sofrayı kim hazırlayacak acaba

günaydın kızlar.
@eflalim canım oh maaşALLAH her gün güzel,keyifli geçirilmeyi hak ediyor.

biz de kızlarlayız.eşim ve oğlum şehir dışında.
sıkılmasınlar diye akşamları hoşlarına gidecek şeyler yapıyoruz.

örgüye başladım kızım öğrenmek isterken.
o bıraktı ben yıllar öncesinden yarım kalan eşimin süveterini bitiriyorum ama ip bitti.:))

evi topluyorum sadece.
küçük dağıtıyor.
akşam gelip onları germek istemiyorum.
biraz böyle gitsin.

haftaya izinliyim yaparım inşaALLAH.
almayı düşünmüyordum ama küçük çok sıkılıyor abi de yok.

netimiz değişecek.
film açamıyoruz netten.

tivibu da alternatiflere bakıyoruz.

Şu sıra öyleyim işte. Bi şeyler yaptım yaptım, baktım mutsuz oluyorum artık önemsemiyorum. Değiştirmemi istediği şeyleri "acaba doğruluk payı var mı" diye düşünerek değiştirdim, değiştiremediklerimi de sırf olay çıkmasın diye dikkat ediyorum ama bi yerde illaki patlak veriyor.
Pijamalar konusunda da şu an dediğin gibiyim, gözüme batıyor ama umursamıyorum. örneğin yıkanmış pantolon var mı diye sorduğunda "banyoda yıkanmayı bekleyen çamaşır yok" diye cevap veriyorum.
Yatak ayırma konusunda ben de hassastım hala da öyleyim. 8 senedir kaç kez kavga yüzünden ayrı yattıysak, hepsinde o öyle tercih ettiği içindi. Gidip yanıma çağırdığım da oldu, yanına yattığım da. Kabul etmeyince üzerine de gitmedim. çünkü böyle egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum artık. Bu durum hoşuma gitmiyor.
Ayrıca adamın çekip gitmesinden de korkmuyorum (bunu belirtmek isterim).

Yani eşimin kaprislerini çekmek beni yordu artık. Benim bildiğim; kadın küser kapris yapar, adam gelir canım cicim vs, ama bizde 8 senedir tam tersi.
Tartışmışsak, gece yalnız kalmayı sevmediğimi bilir özellikle gider dışarıda arkadaşlarıyla buluşur geç saatlere kadar, yemek yaparım yemez, yanımda yatmaz................. Böyle böyleeee psikolojimi bozdum.

O yüzdeeeennn, artık umursamaz davranıyorum ama normal konuşuyorum. Tavır da yapmıyorum. Ama ihtiyaçlarını da karşılamıyorum. Çamaşır getirirse yıkıyorum. Yemek yapıyorum yerse birlikte, yemezse tek başıma yiyor kaldırıyorum. sonrasında ne istiyorsa onu yiyor.

Falan filaaaannnn.... Artık neyi doğru neyi yanlış yaptığıma da karar veremiyorum.

sen

Seker hamurundan sakayik cicegi yapiyorum canim baya zaman aliyor.
Aaa kolay gelsin instagramda attığında bakalım
bopasım geldi yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…