alışmış kafasına göre hareket etmeye.
sana laf sokmasına izin verme.
mesafeni koru.
açıklama yapma,suçluluk psikolojisine girme.

sen kendinin farkına var.herkes öyle kabul eder.

kardeşin senin ezikliğinden güç alarak o hale gelmiş.

buraya kadar de ve hayatınla ilgili kararları kimseye bırakma.

olumsuz şeyleri dile getirme.

sakin ve kendinden emin nerde durması gerektiğini hatırlat.

kimseyi takmayıp,hayatını kendin yönlendirdiğini hissettiğinde özgür ve huzurlu hissedeceksin.

erkek kardeşim b-ve kız kardeşim özellikle 2 si düşman gibiler bana anlam veremediğim bir nefretleri var eşimin bile dikkatini çekmişti nişanlıyken
annem ve babam sa senede 1 gelirlerse gelirler ben aramazsam aramazlar babam senelerdir evime gelmiyor mesela
eşim sen ailene ne yaptın ki böyleler dedi bir keresinde
eşimin ailesi zaten istemedi beni hala üğraşıyorlar ayrılıgımız için çekip gidelim buralardan dedim eşim gitmiyor

kardeşlerine toleranslı davranmışlar.
seni de onların yanında değersiz göstermişler.
ilk çocuk olduğun için tek sende otorite uygulamışlar.

eşinin ailesi ya da bir başkası senin duruşundan cesaret almıyor olabilir.
bir söz var başı eğik olanın celladı çoktur diye.

sen kendine her gün''ben değerliyim,kimse bana istemediğim bir şeyi yapamaz''de.
bunu alışkanlık edin.
inanmasan bile başta tebessüm edeceksin.

kendini güçlendirmenin yollarına bak.

dün kardeşlerin,ailen,yarın arkadaşın,komşun aynı şekilde davranma cesareti bulur.

canını sıkıp psikolojini bozmak yapacağın en son şey olsun.

ben değerliyim mesajını karşındakine ver.

ama vakarlı,kendinden emin.
kimseyle polemiğe girme.
ben böyle istiyorum de en fazla.

hee işine geliyor dimi malesef bizim grup kazanacak aksine bugün güzel ve kızı Dr götürdüm şimdi geldik daha bişey yapamadım b.makinasını mutfağın ortasına çektim duruyor şimdi girişeceğim haydi bismillah

Listeme aldım ; )

Geçmiş olsun canım
sağol cnm evet izle çok güzeldi

Benim kocada da böyle bi huy var bence akıllarında fazla bişey tutamıyorlar en son güzel bişey yaşanmışsa onu hatırlıyorlar ,eğer kötü bişey yaşamışsada onu hatırlıyor benim tesbitim bu
benimki her kötü şeyi hatırlıyor. iyi bir şey yok hafızada. Sen şunu yapmıştın bunu demiştin vs vs

Ya ne desem bilemiyorum işte. Düzeltmeye çalışıyorum. ya da zannediyorum.
Umursamaz davranınca da sen beni umursamıyorsun oluyor.
Zaten beni bu belirsizlik yoruyor anlatabiliyor muyum?
Önerilerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.

Evet farklıyız. Farklılıklarımızı kabul edemiyoruz. Sürekli davranışlarımda bir şeyler bulup düzeltmeye çalışıyor. Ben şimdi sana desem "chentiq burda bunu yazma, şu kişiye bunu söyleme, atarlı gibi cevap verme" gibi, ne düşünürsün bir süre sonra. kendin olmadığını ya da seni değiştirmeye çalıştığımı düşünmez misin? ben öyleyim. şimdi bi şey yaparken acaba o ne der diye sormadan edemiyorum kendime. neden, ortam gerilmesin diye. Ama sıkıldım.

ayrıca tekrar yazıyorum, kızacak olsam burada paylaşım yapmam.

eşim de odun değil ama domuz. inat konusunda domuz yani. Sen biliyorsun, küsmekten 1 ay yanımda yatmadı be! daha ne yapayım. evlendiğimizden beri 50 kere söyledim ayrı yatmak istemiyorum diye.

Ayrıca adama 8 yıldır çıkardığı pijamayı yerden kaldırmayı öğretemedim yahu! El insaf.

Ne için uğraşıyorum ne için çaba sarfediyorum diye insan sormaktan kendini alamıyor...

CKbeautyandsheer canım bir şey yazmadım çünkü benim kendime faydam yok

Öyle deme. İyi günler kapıda diye umut ediyorum her bizim gibi olanlar için.

eşinin böyle düşünmesinin nedeni nedir sence bende eşiniz gibiydim eşime karşı konuşup çözdük ama

Bunu çözdüğüm an EVLİLİK PROFESÖRÜ olacağım.

kızlar unuttum size söylim akşam boğazım ağrıyoru sabah d yandım ki yutkunamıyorum ve şişmiş akşamkinden daha çok ağrıyordu .bi ara eşiminde ağrıyordu gidip elma sirkeli su ilegargara yapmış bikaç yudumda içmişti çok iyi geldi demişti bende yaptım ve çok iyi geldi aklınızda olsun

Bir kurtulamadim oralardan. Bakalim bi dahaki ban kac gun sonra gelecek :)

Elhamdulillah
eşimle çok güzel bir yemek yedik ghanijiyi izledik kahve içtik sarıldık o uyuyakaldı ama oglum uyumadığı için bende uyumadım mutfagı toparladım bulaşıkları yıkadım yerine yerleştirdim makineye 1 posta çamaşır attım çamaşırları serdim oglumla beraber selamaleykümpekin filmini izledik şimdi oglum uyudu bende oturma odamızı toplayıp uyumaya çalışacagım yeni yaşım güzellikle İnşallah hep böyle devam eder

Harika yazmissin patron. Bu tavsiyelerini mutlaka aklima getirecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…