alışmış kafasına göre hareket etmeye.ablam değil kızkardeşim beni okutmayan burnumu dışarı çıkartmayan ailem onu haddinden fazla serbest bıraktı rahatca gezip para harcayabildiği için beni cimrililikle suçluyor eşim vermiyormuş o yuzden yaşayamıyormuşum hayatımı aslında birşeyim yok hep olumsuz yorumlar bu hale getirdi beni
erkek kardeşim b-ve kız kardeşim özellikle 2 si düşman gibiler bana anlam veremediğim bir nefretleri var eşimin bile dikkatini çekmişti nişanlıykenalışmış kafasına göre hareket etmeye.
sana laf sokmasına izin verme.
mesafeni koru.
açıklama yapma,suçluluk psikolojisine girme.
sen kendinin farkına var.herkes öyle kabul eder.
kardeşin senin ezikliğinden güç alarak o hale gelmiş.
buraya kadar de ve hayatınla ilgili kararları kimseye bırakma.
olumsuz şeyleri dile getirme.
sakin ve kendinden emin nerde durması gerektiğini hatırlat.
kimseyi takmayıp,hayatını kendin yönlendirdiğini hissettiğinde özgür ve huzurlu hissedeceksin.
kardeşlerine toleranslı davranmışlar.erkek kardeşim b-ve kız kardeşim özellikle 2 si düşman gibiler bana anlam veremediğim bir nefretleri var eşimin bile dikkatini çekmişti nişanlıyken
annem ve babam sa senede 1 gelirlerse gelirler ben aramazsam aramazlar babam senelerdir evime gelmiyor mesela
eşim sen ailene ne yaptın ki böyleler dedi bir keresinde
eşimin ailesi zaten istemedi beni hala üğraşıyorlar ayrılıgımız için çekip gidelim buralardan dedim eşim gitmiyor
hee işine geliyor dimi malesef bizim grup kazanacak aksine bugün güzel ve kızı Dr götürdüm şimdi geldik daha bişey yapamadım b.makinasını mutfağın ortasına çektim duruyor şimdi girişeceğim haydi bismillahseni kizdirabilirim bastan uyarayim :)) dunyanin merkezine kendini koy. Kızın 2. Planda olsun. Esinde 3. Planda. Hissettiklerimi soyleyeyim. Senin kocan odun falan degil. Ama belli bir aliskanligi var. Yani ahkam kesmek bana da dusmez sonucta farkli bir versiyonda biziz. Ama nacizane tavsiyem. Once kendini kurtar. @buble nin dedigi gibi. Kendini onunla kiyaslama farklisiniz. Hani ben soruyorum o sormuyir diye. Kendi icinden nasil davranmak geliyorsa oyle davran. Mesela bardagini goturmedi mi mutfaga birak orada yosun tutsun. Kendin yapmak zorunda degilsin. Suratini assin. Sorma bile. Islık cal isine devam et. Bosanma laflarini birak. Bencd kimse dayak icki kumar aldatma olmadikca bosanmamali.. kucuk olaylara buyuk anlamlar yukleme. Cogu zaman dusunmuyorlar bile. Fedakarlik yapma. Ne ona ne baskasina ne evine. Ve bilmiyorum yapabilir misin. Duygularuni net soyle. Ama basit yalin. Mesela... bana arkadasin yok diyorsun. Bu beni incitiyor. Ben evde kalmayi disarida olmaya yegliyorum gibi. Yada sana saldirdigi bir husus kisisel gelisim diyelim. Yaramiyor dedi ya. Neden oyle dusundugunu sor. Yada onerisi var mi. Hic uzulme. Benim adam da bana dedi. Okuyorsun da ne oluyor sanki dedi. Ben de burada iletisimden bahsediyor diye okuyorum mesela. Bak sunu yanlis yapiyormusuz diyorum. Onerisini soruyorum. Ben duzelirsem sen duzelir misin diyorum. Yani cogu seye gulusuyoruz. Hayati ciddi almamak gerek. Kuserse kussun. Kendi kaybeder. Sen kendinle isinle mesgul ol. Yola gelmesini umut ediyorum
hava soguktur oralarda. Bos ver çıkma
sağol cnm evet izle çok güzeldiListeme aldım ; )
Geçmiş olsun canım
benimki her kötü şeyi hatırlıyor. iyi bir şey yok hafızada. Sen şunu yapmıştın bunu demiştin vs vsBenim kocada da böyle bi huy var bence akıllarında fazla bişey tutamıyorlar en son güzel bişey yaşanmışsa onu hatırlıyorlar ,eğer kötü bişey yaşamışsada onu hatırlıyor benim tesbitim bu
eşinin böyle düşünmesinin nedeni nedir sence bende eşiniz gibiydim eşime karşı konuşup çözdük amabenimki her kötü şeyi hatırlıyor. iyi bir şey yok hafızada. Sen şunu yapmıştın bunu demiştin vs vs
boşver bence,kendi haline bırak.
hiç görme,duyma keyfini bozma.
sonra nasıl olsa düzelir.
eniştem öyleydi.
aylarca küs durabilme kapasitesi vardı
ablamın aklı başına geldi nihayet.
daha kendinden emin ve sakin cevap verdi.
kendini daha güçlü savundu.
baktı eniştem daha baskın hemen gaza gelmiyor sakin.
vazgeçti.
bir yaz tatile gittik evdeki çöpe kadar müdahil.
ablam hasta,benim küçük 1 yaşında durmuyor.
evin sağını solunu kontrol ediyor alışmış.
ben işleri yapmaya çabalıyorum o balkonda.
bir gün verdim kızımı sen bak ben de iş yapayım enişte dedim.
ablama artık çok değiştin sen diyormuş.
beklediği tepkiyi göremeyince gülüyormuş.
takılma ,senin üzerinde etken olmasına izin verme.
sinirlenmeden,ben buyum kusura bakma de.
ya da deme sen de onun gibi kendi dünyanda ol.
neşeli ,keyifli.
alıngan,hassas olduğunu bildiği için tripler yapıyor galiba.
seni kizdirabilirim bastan uyarayim :)) dunyanin merkezine kendini koy. Kızın 2. Planda olsun. Esinde 3. Planda. Hissettiklerimi soyleyeyim. Senin kocan odun falan degil. Ama belli bir aliskanligi var. Yani ahkam kesmek bana da dusmez sonucta farkli bir versiyonda biziz. Ama nacizane tavsiyem. Once kendini kurtar. @buble nin dedigi gibi. Kendini onunla kiyaslama farklisiniz. Hani ben soruyorum o sormuyir diye. Kendi icinden nasil davranmak geliyorsa oyle davran. Mesela bardagini goturmedi mi mutfaga birak orada yosun tutsun. Kendin yapmak zorunda degilsin. Suratini assin. Sorma bile. Islık cal isine devam et. Bosanma laflarini birak. Bencd kimse dayak icki kumar aldatma olmadikca bosanmamali.. kucuk olaylara buyuk anlamlar yukleme. Cogu zaman dusunmuyorlar bile. Fedakarlik yapma. Ne ona ne baskasina ne evine. Ve bilmiyorum yapabilir misin. Duygularuni net soyle. Ama basit yalin. Mesela... bana arkadasin yok diyorsun. Bu beni incitiyor. Ben evde kalmayi disarida olmaya yegliyorum gibi. Yada sana saldirdigi bir husus kisisel gelisim diyelim. Yaramiyor dedi ya. Neden oyle dusundugunu sor. Yada onerisi var mi. Hic uzulme. Benim adam da bana dedi. Okuyorsun da ne oluyor sanki dedi. Ben de burada iletisimden bahsediyor diye okuyorum mesela. Bak sunu yanlis yapiyormusuz diyorum. Onerisini soruyorum. Ben duzelirsem sen duzelir misin diyorum. Yani cogu seye gulusuyoruz. Hayati ciddi almamak gerek. Kuserse kussun. Kendi kaybeder. Sen kendinle isinle mesgul ol. Yola gelmesini umut ediyorum
eşinin böyle düşünmesinin nedeni nedir sence bende eşiniz gibiydim eşime karşı konuşup çözdük ama
eşini seviyorsan sevdiğini söyle canım başka vbişeyin önemi yok zatenBunu çözdüğüm an EVLİLİK PROFESÖRÜ olacağım.
Bir kurtulamadim oralardan. Bakalim bi dahaki ban kac gun sonra gelecek :)Bahaneye bak... sizin mutfak kis bitene kadar temizlenmeyecek o zaman.
Neyse iyi haberi vereyim. Mutfakta pislikten dolayi cirit atmaya meyleden fareler size zarar veremeyecek. Cunku soguktan donmus olurlar.
Ama sen benim grupdasim degilsin ki.. dur seni gaza getirmeywcektim ben..
@vintagecupka bak etiketleyemiyorum bile. Adam gebe mahpustaa
Harika yazmissin patron. Bu tavsiyelerini mutlaka aklima getirecegim.seni kizdirabilirim bastan uyarayim :)) dunyanin merkezine kendini koy. Kızın 2. Planda olsun. Esinde 3. Planda. Hissettiklerimi soyleyeyim. Senin kocan odun falan degil. Ama belli bir aliskanligi var. Yani ahkam kesmek bana da dusmez sonucta farkli bir versiyonda biziz. Ama nacizane tavsiyem. Once kendini kurtar. @buble nin dedigi gibi. Kendini onunla kiyaslama farklisiniz. Hani ben soruyorum o sormuyir diye. Kendi icinden nasil davranmak geliyorsa oyle davran. Mesela bardagini goturmedi mi mutfaga birak orada yosun tutsun. Kendin yapmak zorunda degilsin. Suratini assin. Sorma bile. Islık cal isine devam et. Bosanma laflarini birak. Bencd kimse dayak icki kumar aldatma olmadikca bosanmamali.. kucuk olaylara buyuk anlamlar yukleme. Cogu zaman dusunmuyorlar bile. Fedakarlik yapma. Ne ona ne baskasina ne evine. Ve bilmiyorum yapabilir misin. Duygularuni net soyle. Ama basit yalin. Mesela... bana arkadasin yok diyorsun. Bu beni incitiyor. Ben evde kalmayi disarida olmaya yegliyorum gibi. Yada sana saldirdigi bir husus kisisel gelisim diyelim. Yaramiyor dedi ya. Neden oyle dusundugunu sor. Yada onerisi var mi. Hic uzulme. Benim adam da bana dedi. Okuyorsun da ne oluyor sanki dedi. Ben de burada iletisimden bahsediyor diye okuyorum mesela. Bak sunu yanlis yapiyormusuz diyorum. Onerisini soruyorum. Ben duzelirsem sen duzelir misin diyorum. Yani cogu seye gulusuyoruz. Hayati ciddi almamak gerek. Kuserse kussun. Kendi kaybeder. Sen kendinle isinle mesgul ol. Yola gelmesini umut ediyorum
hava soguktur oralarda. Bos ver çıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?