Simit getirdim olur mu NAVLEE ?
olmazmıı
İkide çay söyleriz birazdan patron gelir ıyyy gıcık kadın şimdi bize der ödevi yaptınmı, yok odak noktasını bitirdinizmi aman alışkanlıklar ne durumda bıdı bıdı bıdı çok çektiriyor ya neyse hele karnımızı doyuralım çok iş var çokk

hep memnuniyetsiz tiplerden galiba.
emin ol sesini çıkaramayacağı biri olsa hiiç şikayet edemez.
senin insani yönlerinden beslenen negatif tipler.

tam öyle mi bilemem ama o tip insanlara ağzınla kuş tutsan niye küçük derler o derece yani.

memnun etmeye çalışma.
olmayacak çünki.

maaşALLAH canım.
kendini mutlu etmeye odaklandığında etrafında bundan nasiplenecek.

sihirli kelimen ''BEN'' olmalı senin.
benlikle değil ama en az herkes kadar değerli olduğunun farkında vararak.

mutlu,enerjisi yüksek insanların her şeyi çok önemlidir.
herkes de öyle görür.

mesela herhangi bir eşyan,yaptığın basit bir ev işi,ya da çok çok daha önemli ailen SEN'in olmakla değerlidir.:)

yaşadığın ortamı,yaptığın her işi severek hissederek hayatında yer ver.

ufak mutluluklardır asıl mutlu eden.

bugun ki maddelerim
odalar toplanacak
ütü yapılacak
mutfak toplanacak
bulaşık yıkanacak
yatak odası toplanacak
lavabo silinecek
wc dezenfekte edilecek
yerler silinecek

canimin ici. Guzel arkadasim.. sen bana bu dediklerini saysan. Iki sey dusunurum. Oncelikle soylediklerinde haklilik payi var mi diye kendime bakarim. Duzeltebilecegim bir seyse duzeltirim. Yok eger fitrat ozelligimse bu boyle ama amacim bu degil diye savunurum. Eger karsi taraf illaki rahatsiz oluyorsa ve deger verdigim biriyse azami gayret gosteririm. Bu beni degistirmez. Kendim olmami engelleyecek bir istekse kusura bakma bir yere kadar der ,ustunde durmam. Simdi sen oncelikle. Bunlari yapiyorum daha ne yapayimciligini birak. Bir sey yapma bir muddet. Pijamalarini yerine koymayiversin. Bak bunlar kucuk seyler hakkaten. Bir yere gecerken ayaginin ucuyla al kenara ativer. Sana engel degilde birak kalsin. Adam oyle mutlu demekki. Bunu yere atiyor diye dusunme. Ona gore onun yeri orasi demekki.. yatak ayirma konusunda cok hassasim ben. Seni bilmiyorum. Tolere edebilecegin bir seyse et. Edemeyecegij bir sey olunca resti cek. Adamlar farkli. Kadin sevmese de cocugu icin katlanir. Ama adam sevmiyosa ceker gider. Demekki seviyor adam. Ama yaralandifin hususlari belirt. Kavga etmeden sakince. Yoruluyorum. Yorulunca enerjim kalmiyor de. Surat asma. Her daim gül. Tavir yapma. Ama kendini mutlu et. Adim adim cozmek istersen o gun ne yasadiysan yaz mesela. Birebir yardimci olalim. Hatta odevi kim yapmadiysa o fikir versin sana :)))

akşam ghaniji izlemeyi düşünüyorum eşimle buna ihtiyacımız var
sana yazamadim ama baskalarinin rencide edecek laflarini umursama. Vence sen kendine cok deger veriyrsun ve duzelmeue cok heveslisin. Sana nickini degistir deyip oneri verdigimde iki etmemistin. Bence yapicu önerilere ve iliskilere aciksin. Bu da baskalarindan ustun olmani sagliyir. Esinle sen mutluysan gerisi tirt. Maddiyata da onem verme. O aldigin ivir zivirin hepsi çöp. Ne icin aldigin onemli. Seni mutlu edecek seyleri alirsin. Mesela dolap rafi makyaj malzemesiymis gezmeymis tozmaynis.. sart seyler degil. Ailende dahil kim seni uzuyorsa mesafe koy..

yaa ben de onu yazacaktim dun unuttum. Ayni mesaja ben fareler cirit atsin diye mesaj yazmosim eflal gecmis olsun yazmis. Ben orada bogazin agriyor kismini degil mutfaga giremiyorum kismini okumusum. Kusura bakma bacim ya... anaaa ne fenaymisim dedim tekrar okuyup baktigimda. Seni de bogazini da onemsiyorum yani. Bosver odak noktasini falan...

Ayy acik kalmis buralar ceryan yapiyor. Hadi canlarim.iyi sabahlar dukkan kapandi erken kalkan acsin. Kapinin onune bir paspas yapsin. O camlari da bi elden gecirsin valla tozdan dukkanin adi okunmuyor.
ay ne hossunuz ya.. cok keyif aldim. Biri kapatmis biri acmis biri simit almis biri çay demlemis. Garip chentiq hani bana hani bana demisss...

Sag olasin. Yalniz sizinki market sirkesi degildir ya. Bizdekiler olur mu?

-assalamualaikum-beijing kesinlikle bu filmi izleyin kızlar kesinlikle harika
aleyküm selam ve rahmetullah...

Harika yazmissin patron. Bu tavsiyelerini mutlaka aklima getirecegim.
eee dagci nin stajyeriyim

Günaydın kepenkleri açayım kapının önünü paspas yaptım camları da sildim şampuanlı suyla tabela yı da parlattım . ohhh mis poğaça almamışım ilk gelen bi zahmet getiriversin
:)

kamera yerlestirmistim kasanın oraya. Tum dediklerini duydum bi keremm..

oturup konferans versen dinlemeye gelirim ya. Agzindan bal damliyor.. gene not alayom diyecegim gene unutacagim.. neyse kafama yazayim..

geldim geldim

Tam süpürgeyi hazırladım minik böcek ağlamaya başladı. Şimdi emzirme maratonundayım. 15-20dk içinde temizlik maratonuna geçerim inşallah. Katılmak isteyen olursa buyursunlar :)

küçük dagci .

chentiq 2 arkadaşım vardı biri sevgilimle ayırdı ipleri kopardım diğeride evlenip biti kanlanınca beni küçümser oldu onuda yok saydım birb çok akrabamı yok saydım ve insanlarla mesafeli olmaya çalışıyorum çünkü hakettiğim değeri alamıyorum bugun alışverişe çagırdılar giyim magazasına gitmedim para biriktiriyorum evime dolap ve raf düzenleyici almam lazım

sağol canım
odak noktası dün yapmaya çalıştım ama çok da verimli olmadı

yok kız market sirkesi

Obooo ne fenasın kamera mı

vintagecupcakes NAVLEE harikasınız kızlar ya bayıldım diyaloğunuza :)))
sağol canım sende harikasın

Selam herkese, buralar durgun yine. Bugün ablam geldi kahvaltıya, az önce uğurladım. Beraber sarma sardık, filim izledik , yedik içtik çok şükür.
Ablama yakın oturmayı çok istiyorum.
NAVLEE gizli dünyayı izledim.
Bugün izlediğim filim fantastik canavarlar. Fantastik filim sevenler, harry potter vari, tavsiye ederim.
Her gün bir filim + kitap + hobi harika geliyor bana eşim yine yapacağını yaptığı halde yıkılmadım ayaktayım

ooo afiyet olsun cnm
nasıldı beğendinmi filmi
Fantastik canavarlar neredeler nasıl yaşarlar ,ismi bu mu ben onu dün gece izledim

IrResistibLe_ selamınaleyküm pekini aldım listeme

chentiq gattaca yı hala izlemedim. İntelstalları izledim, gerçekten sakin kafayla izlenmesi lazım :) güzel bir filimdi
pekini izlemiştim çok güzeldi ve gattaca bende izlicem kısmet olmadı ya merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…