Hmmm belki uyumazO zaman ben yaparım da eşli olmaz. O yatar o zaman da. Gerçi zaten normalde de pek nadir eşlik eder çaya kahveye..
kocayla değil de os yerinde arkadaslarla ictik olmaz mi. Zaten gunlerim cok yogun geçiyor..Kızlar kendi kendime yazıp yazıp okuyorum
Çok gıcıksınız
Navlecim giciklik falan degil. Bence kepenk indirme vakti ha ne dersin? En basinda 3 kisi olsun tam olsun demistik. Habersiz gelme olmasin ona gore kim kesin varim diyorsa yazsin demistik. Su an namaza ara verdim. Bakamadim. Ama bildirim topigindeki ilk isim @3kizannesi ben cok ugrastim. Sen de eminim cok ugrasip grup ayarladin. Ama en son pazar girmiş. Bugun persembe. Hepsini kontrol etmedim en basta o vardi. Eger vaktin musaitse bir kac kisiyi de sen kontrol eder misin. Habersiz 3 gun gelmeyen kim varmis... kim hakikaten devamliymis. Normal 5 liler falan yazılabilir buraya. O zaman devamlilik aramayiz. Ama yarisma topigindekileri güncelleyim iyisi mi..Kızlar kendi kendime yazıp yazıp okuyorum
Çok gıcıksınız
Ben elimden geldigince giriyorum bugunlerde iyi degilim ama ugramaya çalışıyorum odevleri yapamiyorum çünkü zaten tembellik sorunum var anca üstün koru işleri yapıyorumBir de en alttan kontrol ettim. Habersiz ve pazardan beri ugramayan grubunun en tirt oldugunu ! Dukugunden dolayi gelmedigini tahmin ettigim @MuskaM var
Benim icin onemli olan is yapip yapmamaktan ziyade ugramaya calismak. Ugramayacagini da haber vermek. Bak benim iki cocugum var. Ikisi de atesliydi gunlerdir. Dis sandik gecer sandik birinde kulak iltihabi cikti otekinde bogaz enfeksiyonu. Evde 2 antibiyotik 4 surup donusumlu veriliyor. Ama ben bir sekilde giriyorum. Haa herkesten bunu beklemiyorum. Sadece haber verilsinBen elimden geldigince giriyorum bugunlerde iyi degilim ama ugramaya çalışıyorum odevleri yapamiyorum çünkü zaten tembellik sorunum var anca üstün koru işleri yapıyorum
Bı niye buraya alıntışandi ki beni rezil etmek için galibaEsime bugun ayet ezberledim çok mutluyum dedim. Hangisini dedi soyledim. Sonra boyle giderse birkac sene sonra hafiz olacagim dedim. Oyle bir kahkaha atti ki sirf inadına daha cok gaza geldim. Dalga gecti adam yaa... sonra da ezber vereyim sana dedim. Tabi ben her seyi unuttum. Sessizce okuyorum icimden. Yazmasi da kolay. Ama sesli okumaya gelince okuyamadim. Bunun icin de yontem var mi?
NAVLEE bdv ler de degil ezber basindasin dimi cicim
Bu gece kontrol ederim canım bazen oluyor gidemiyor insan bu hafta bi geçsin olmazsa güncelleNavlecim giciklik falan degil. Bence kepenk indirme vakti ha ne dersin? En basinda 3 kisi olsun tam olsun demistik. Habersiz gelme olmasin ona gore kim kesin varim diyorsa yazsin demistik. Su an namaza ara verdim. Bakamadim. Ama bildirim topigindeki ilk isim @3kizannesi ben cok ugrastim. Sen de eminim cok ugrasip grup ayarladin. Ama en son pazar girmiş. Bugun persembe. Hepsini kontrol etmedim en basta o vardi. Eger vaktin musaitse bir kac kisiyi de sen kontrol eder misin. Habersiz 3 gun gelmeyen kim varmis... kim hakikaten devamliymis. Normal 5 liler falan yazılabilir buraya. O zaman devamlilik aramayiz. Ama yarisma topigindekileri güncelleyim iyisi mi..
galiba beğenilmiyoruzBir de en alttan kontrol ettim. pazardan beri ugramayan biri daha var. Haber de vermemis. muhtemelen grubunun en tirt oldugunu ! Dusundugunden dolayi gelmedigini tahmin ettigim @MuskaM var
Yok tatlim. Bazen oluyor giremiyirsa bir gun olur iki gun olur. Ben tek seyi kabul ederim. O da topigin ilk mesajinda yaziyor. Herkes de topigin ilk mesajini okuduğuna gore (?) Onun ne oldugunu bilir. Gercekten girmek isteyense bir dahaki ayin 15 ini bekleyecek. Tekrar dönmek isteyecek.Bı niye buraya alıntışandi ki beni rezil etmek için galiba
Bu gece kontrol ederim canım bazen oluyor gidemiyor insan bu hafta bi geçsin olmazsa güncelle
galiba beğenilmiyoruz
dal ama uyu benim yerimede uyu daha namaz kılacağim ,başladığım kitabı okuyacağım ayet ezberleyeceğim ooo çok işim var çokBenim icin onemli olan is yapip yapmamaktan ziyade ugramaya calismak. Ugramayacagini da haber vermek. Bak benim iki cocugum var. Ikisi de atesliydi gunlerdir. Dis sandik gecer sandik birinde kulak iltihabi cikti otekinde bogaz enfeksiyonu. Evde 2 antibiyotik 4 surup donusumlu veriliyor. Ama ben bir sekilde giriyorum. Haa herkesten bunu beklemiyorum. Sadece haber verilsin
Ben hastayim gelmeyeceğim. Kezakubdef . Gecmis olsun bu arada badicim. Sonra internetim bitti. Misal H hamra_86 .. keza su günler yogunum tum isler bana kaldi buble .. h.ici gelirim h.sonu tuyerim dagci .. boyamalarim var arada gelirim @eflalim . Lohusayim annem gitti kaldim bebeyle bir basima gene de sizlerden uzak kalamiyorum cnntrm .
Haber ver canimi ye.m seni biliyorum. Telin kirildiginda esinden girip haber vermistin. Is yapip yapmama degil mesele. Verdigin sözün ardinda durmak.
Saygilar sunar yataga baliklama dalarim
haftalık yaz daha güzel cnm skıntını da ben skıştığım vakit düşün kızımı banyo yaptırırken bile (saçları ömrümü yiyor ömrümü)lahavlevela varya onu okurum konuşmadan üst üst e çok ama çok faydasını gördüm dene istersencanlarım nasılsınız..bu hafta ilgilenemiyorum topikle biliyorum ama işyerinde işler inanılmaz karışık canlar..sonuda hiç iyi olmayacak gibi..sizinle paylaşıp fikir danışacağım ama haftasonu konuşuruz artık..yarının ödevinide bu akşamdan yazayım diyorum..ösledimmmmm ya sizi..
Sıkı yönetim ilan et dicem de ilk atılmaktan korkuyorumYok tatlim. Bazen oluyor giremiyirsa bir gun olur iki gun olur. Ben tek seyi kabul ederim. O da topigin ilk mesajinda yaziyor. Herkes de topigin ilk mesajini okuduğuna gore (?) Onun ne oldugunu bilir. Gercekten girmek isteyense bir dahaki ayin 15 ini bekleyecek. Tekrar dönmek isteyecek.
Olur olur fark etmez maksat çay içmek birileriylekocayla değil de os yerinde arkadaslarla ictik olmaz mi. Zaten gunlerim cok yogun geçiyor..
canlarım tam 3 günlük ödev yazdım bildirim topiğine..birde not ekledim.konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum..yarın ofisten giremem büyük ihtimalle yine.yarın akşam görüşürüz..hepinize hayırlı geceler,bebelere çiçekli rüyalar..sizi seviyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?