Allah razı olsun cok güzel bir hikaye ben 4 taraftan sıkıştım Allaha biraktim artik herseyimi

Vee kepenk acilir...

Gunaydin...

Sıkı yönetim ilan et dicem de ilk atılmaktan korkuyorum
korkma.. just do it (sadece yap)

Ben de şimdi kahvemi içiyorum ama yalnız. Sayılır mı NAVLEE ? Olmaz dersen bir biberona doldurup kızımla karşılıklı içicem
delu kadun

Ust tarafta da yazdigim girme veya kontrol etme sansim yoktu kusura bakmayin. Wireless buldugum yerde baktim ama yazamadim. Birazdan gecmisi de okurum insallah
internetin bitmeden once az kaldi diye yazsaydin keske. Yada memlekete gidecegim 2 gun sonra yazamam falan gibi. Ceza ister misin :) eskiden gruba devam etmek isteyen ama habersiz girmemis olanlara ceza verirdik.. istersen verelim. 7 tane günlük odev yapmak. Navlenin cay odevi haric

Zambak o guzelim artilari kucultmustu. Tekrar koydum. Titaninkini de duzelttim.

Insan onlarla motive oluyor ya hu. Yoksa odev cok zor oldugu icin (!!) Yapmis degilim. Sadece artilari begendigimden

Gunaydinlar
Tabii ki cezaya raziyim pazar insaallah geceyim eve 7 gunluk odevin hepsini pazartesi yaparim. tabii insaallah

hayırlı cumalar kızlar.
dün okudum mesajları ama klavyem ,bütün masam evrak doluydu yazamadım.

ne güzel bir hikaye.
içim ısındı,gözlerim doldu.:)

nerde durmamız gerektğini hep unuturuz ya kul olarak...
26.01.2017 günlük ödevi

Güzel bi çay demleyip yada kahve kocayla başbaşa içmek

Tabi yanı kek yaparsak süper olur
keki öğlen yapmıştm.
akşam da çay içtim ama kızlarımla eşim yok.
bence psokoloğa git kendini toparlaman için.
böyle depresif hayat geçmez.

Allah kolaylık versin canım.

korkma demesi kolay
Hem çay ödevimin nesi varmış mis gibi ödev di

Zambak o guzelim artilari kucultmustu. Tekrar koydum. Titaninkini de duzelttim.

Insan onlarla motive oluyor ya hu. Yoksa odev cok zor oldugu icin (!!) Yapmis degilim. Sadece artilari begendigimden
o artı nasıl yapılıyorki

ne hoş olmuş mutfak evcilik seti gibi olmuş,demek ki sadece lüks dolaplarla mutfak güzel olmuyormuş
Aynen kadın türk değil bide
olsun kızlarla çay birazda çene çalmak ooo harika

dagci

Gittim canım dr u sevmedim dinlemedi bile 2 tabe hap verip gönderdi anksiyite bozukluk ve sosywl fobi dedi ama haplari atmadim kilo alırım diye korkuyorum

Kahvaltimi yaptım bir abdest alıp ayet i ezberleyecegim
Mutfak toplanacak
Çamaşır lar asilacak
Bulaşık yikanacak
Oda toplanacak
Süpürge yapılacak

dagci

Gittim canım dr u sevmedim dinlemedi bile 2 tabe hap verip gönderdi anksiyite bozukluk ve sosywl fobi dedi ama haplari atmadim kilo alırım diye korkuyorum
ciddi sıkıntılar.
bence zaman kaybetme başka doktora git ve kullan ilaçları.

bedeninin şişmanatmaktan korkuyorsun ama ruhun patlamak üzere.

[QUOTE="dagci, post: 49880493, member: 169916özeldeddi sıkıntılar.

bedeninin şişmanatmaktan korkuyorsun ama ruhun patlamak üzere.[/QUOTE]
Devlette ki dr lar hep böyle dinlemiyorlar özelde cok pahalı ne yapacağım bilmiyorum

Kız Nego bi türlü bulamıyoruz ki, sürekli bir yerlerde. kısmetim mi yoktur nedir bilmiyorum. Şimdi sordurdum, ailecek kaplıcalara gidiyorlarmış 10 gün
Bulunca bana da söyle :)
Sanki gidicem diye yazdı diye hatırlıyorum ben Four lights

dagci

Yanlış düşünüyorsun, bende ilaç kullanıyorum yam tersi iştahım kesildi kilo verdim. Uyku da yapmadı. Sırf ilaç kullanabilmek için küçüğü sütten kestim.
Sen şimdi o kuyununun içinde olduğun için farkında değilsin ama dışardan bakan biri olarak çok karamsar düşünen biri olduğunu söylemek istiyorum, kendine inan güven. Kreş için tutturmayı bırak bende o konuda çok savaştım ve geçen sene gönderdiģim için çok pişmanım. Sübyan kreş ı istiyorsun değil mi ? Oralar ücretli maddi durumunu yazmıştın eşin bu yüzden istemiyordur.
Çocuğunla birlikte olmaktan keyif almalısın, kreşe gidince düzelir sanma, sen düzelmeden düzelmez canım.
Ben çok çok kötü şeyler yaşadım inan bana dagci şahidim destekcim, ona sor, buna rağmen inan mücadeleden vazgeçmedim, en kötü günümde bile savaştım.
Daha yazıcam sana. Ödev bildirimi yapmam lazım şimdi.

[QUOTE="dagci, post: 49880493, member: 169916özeldeddi sıkıntılar.

bedeninin şişmanatmaktan korkuyorsun ama ruhun patlamak üzere.
Devlette ki dr lar hep böyle dinlemiyorlar özelde cok pahalı ne yapacağım bilmiyorum[/QUOTE] ne yapacagim bilmiyorum.

Bu lafi o kadar cok duydum ki senden. Alip ilaclari kullanacaksin bu kadar. Doktoru sevmen gerekmiyor. Sana teshis koymus tedavi onermis. Bu sıkıntılar buyuklu kucuklu herkesin dünyasında olan seyler. Baska devlet hastanesine git. Kendini paraladigina yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…