- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Ütü bitti oglan uyandi artik uyumaz :/
Senin oğlan ne kadarlık canım?
3.5 yaşında
Maşallah Allah bağışlasın. Ne zaman uyudu ki daha uyumaz demişsin? Benim oğlan hala daha dışarı çıktığımızda uyuyakalır bazen arabada 19.00-20.00 civarı. Uyandırmadan yatağına yatırdık mı sabaha kadar uyur. Arada uyansa da su içer tuvalete gider yatar tekrar. 4,5 yaşında benimki de.
Saat 7 de uyudu uyumaz benim ki malesef
Tüh kötü olmuş o zaman. Allah kolaylık versin ne diyeyim..
Ohhh afiyet olsunNAVLEE bugün o kadar çok cay ictimki öğleyin arkadaslarla yanında kek pogaca kısır yaptim aksam da gorumcemlerle karsilikli icyik. Her halükarda ödevi yaptım çok şükür
geçmiş olsun canımBenim de pek iş yaptığım söylenemezDünkü ayna silme ödevine baya göz koymuştum gece çocuklar uyuyunca silerim diye düşünüyordum ama sabah 5'e kadar elimde ateşölçerle bir o odaya bir öbür odaya dolaştım durdum. En son ateşler kontrol altına alınıp kız da uyuyunca direkt yatağa girdim. Zira ayakta uyuyordum Ama günde en az 3-4 defa girip okuyorum. Hemen her gün mesaj da yazıyorum.Lakin işlere düzenli katılabilmek için biraz daha zamanım var sanırım. Bebeğin uykusuna bağlı bir iş tempom var. O uyursa yapıyorum uyumazsa yapamıyorum..
Olur tabikine kıza içirmeyesin kahveBen de şimdi kahvemi içiyorum ama yalnız. Sayılır mıNAVLEE ? Olmaz dersen bir biberona doldurup kızımla karşılıklı içicem
olur canım bizde seni seviyoruzcanlarım tam 3 günlük ödev yazdım bildirim topiğine..birde not ekledim.konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum..yarın ofisten giremem büyük ihtimalle yine.yarın akşam görüşürüz..hepinize hayırlı geceler,bebelere çiçekli rüyalar..sizi seviyorumm
kız onu bende yaptım az önce kopyala yapıştır
benim kız gündüz hoplayıp zıplamışsa uyur başkada uyumazMaşallah Allah bağışlasın. Ne zaman uyudu ki daha uyumaz demişsin? Benim oğlan hala daha dışarı çıktığımızda uyuyakalır bazen arabada 19.00-20.00 civarı. Uyandırmadan yatağına yatırdık mı sabaha kadar uyur. Arada uyansa da su içer tuvalete gider yatar tekrar. 4,5 yaşında benimki de.
gecen bahsettiğim film vardı ya gizli dünya kadın bi kulübeye oğluyla tıkılmıştı, çocuğu bi o duvara bi bu duvara koşturuyordu enerjisini atsın diye bi kaçkere kızımda denedem hemen uyudum sende deneSaat 7 de uyudu uyumaz benim ki malesef
Çok güzelIrResistibLe_ kendini sıkma ağlaman gerekiyorsa ağla. Ama ağlaman bitince dimdik kalkabilmelisin ayağa. Kendini küçük bir kabuğun içine sokmuşsun çıkamıyorum diye ağlıyorsun gibi bir izlenim yarattın bende ne kadar doğru bilmiyorum. Kendinin ve gücünün farkına varman lazım önce. Sen bir kadınsın, daha da ötesi bir annesin; anneler güçlü olurlar. Sadece bunu hatırlaman lazım. Bir hikaye vardır bilirsin muhtemelen ama yine de kopyaladım. Biraz gaza getirir seni belki
Bir gün iki kurbağa süt dolu bir küpün içine düşmüş. Kurbağalar atlamış, zıplamış, çırpınıp durmuşlar. Ama nafile… Küpün içi sırlı, kaygan olduğu için bir türlü dışına atlayamamışlar…
Kurbağalardan biri dayanamayarak “buradan kurtuluş yok” diye düşünmüş ve kendini salıvermiş sütün içinde boğulmuş.
Öbür kurbağa ise azmini yitirmeyerek “Direnmeye devam etmeliyim, zıpla malıyım belki gelip kurtaran olur.” diye düşünmüş ve başlamış sıçrayıp debelenmeye ve bağırmaya…
Uzun süre uğraşıp didinip durmuş, bakmış ki kimse gelmiyor; tam azmini, umudunu yitiriyormuş ki içinde zıpladığı süt,çalkalanmadan dolayı kaymak bağlamaya başlamış.
Direnen kurbağa da kaymağın üzerindeki yağ sayesinde üstte kalıp batmaktan kurtulmuş ve üzerine çıkarak sıçrayıp dışarı atlayıvermiş.
Ust tarafta da yazdigim girme veya kontrol etme sansim yoktu kusura bakmayin. Wireless buldugum yerde baktim ama yazamadim. Birazdan gecmisi de okurum insallahNavlecim giciklik falan degil. Bence kepenk indirme vakti ha ne dersin? En basinda 3 kisi olsun tam olsun demistik. Habersiz gelme olmasin ona gore kim kesin varim diyorsa yazsin demistik. Su an namaza ara verdim. Bakamadim. Ama bildirim topigindeki ilk isimFour lights ben cok ugrastim. Sen de eminim cok ugrasip grup ayarladin. Ama en son pazar girmiş. Bugun persembe. Hepsini kontrol etmedim en basta o vardi. Eger vaktin musaitse bir kac kisiyi de sen kontrol eder misin. Habersiz 3 gun gelmeyen kim varmis... kim hakikaten devamliymis. Normal 5 liler falan yazılabilir buraya. O zaman devamlilik aramayiz. Ama yarisma topigindekileri güncelleyim iyisi mi..
Ha benim kızda öyle vallaha adıyamanın ilçesinde yim ben adıyaman yirmi yirmibeş dk sürer hemen uyur o arada ve uyanmaz ama uyumak istemezse de ne yapsam uyumaz yorulduğu zaman da hemen uyur,NAVLEE benim oğlanın kendi kendine uyuduğu çok nadirdir. Evdeysek ne kadar yorgunsa o kadar huysuz olur ama yine de uyumamak için direnir. Kendi uyuması için ya arabada olması lazım ya da ateşli olması lazım. Çok zor uyur ama bir defa uyuyunca da derin ve uzun uyur. Öyle çıt sesine uyanıp saatlerce uyuyamayanlardan değil.
niyetlenmiştikMerhaba kizlar memlekette oldugum icin pek yazamadim. Internet paketim bitmisti an itibariyle doldu tekrar. Pazara kadar eve gidemeyecegim icin muaf sayilirim dimi tabii gruptan atmadiysaniz:))
oluyor öyle cnmUst tarafta da yazdigim girme veya kontrol etme sansim yoktu kusura bakmayin. Wireless buldugum yerde baktim ama yazamadim. Birazdan gecmisi de okurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?