bilmemki pek tv açmiyorum açincada çok bakmaz iki dk sonra kalkar gider basindanAllah Allah çok ilginç. Bu kadar sık ve rahat yaptığına göre sorun fiziksel değil gibi.. Acaba tv'de falan onu korkutacak bir şey mi gördü ki? Başka bir şey gelmedi aklıma.
bilmemki pek tv açmiyorum açincada çok bakmaz iki dk sonra kalkar gider basindan
kaka deyip bez çantasinida getiiryor anusle ilgili bisey olmali ama ne
Maratona başlayacağım gelmek isteyen
yok bez temiz , o yuzden anus le ilgili bisey var diye dusuunuyorumBez çantasını getirdiğine göre ya yapmış olmalı ya da yapmak istiyor olmalı değiştir diye de yeni bez getiriyor. Anlayamadım valla canım ya ilginç..
Simdi maraton dersen gelirim ben. Gunaydin :) nice yillaraSagol canimcnntrm
Baktim oglan uyumayacak hazir esimde uyumuyor en azindan mutfagi toplayip camasir atayim makineye dedim
tamam başlayalım o zaman :) tesekkürler canımSimdi maraton dersen gelirim ben. Gunaydin :) nice yillara
aksam haber edersin. Iyi gecer umarimOnlar gelecek diye kutlamaktan ve hediye almaktan vazgecmistim ama bu dedigin olabilir canim
ne dedim manikurle diye sormak icin alintilamostimYazacaklarımı onlarla anlattım
ama bunlarla anladim..m harikasin ya.. kimin aklina gelir. O zaman seni 3. Takima alalim.. kac kilo vermek istiyorsun...chentiq
cuma yarismasi var . Kilo vermek icin bi gruba laydoluyorsun beraber veriyorsunuz falan. Her cuma kilonu bildirmek zorundasin. Ve devam sart tabi.. oyle chentiq sen nerdeysen ben de ordayim deyip sonra firar etmeye beznemiyor
hmmm
şimdi ben ne yapayım
en iyisi öleyim evet öleyim ben
ama güzel olmak istiyom
olmuyor
çünkü yemeğe hiç dayanamıyorum
bu duruma çok kızıyorum
ama spor yapacam
gıcık
göreceksin sen
kilo vercem birinci olacağım
DEDİM
Ben namazda gozu olmayanin ezanda kulagi olmaz manasinda oyle dedim. Zambak demisti. Ikinizde odak noktası ne diye sorup beni isyana sürüklüyorsunuz.. mutfak maddeleri paylastik o kadar da konustuk. Hic mi gecmis okumuyorsunuz diye... ama madem ezanda da kulagin var. O konuda da topigim var.chentiq kiz gercekten bilmiyorum. Valla benim icin cok iyi olur. Nerde baslik
o tarihler arasi odagimiz var ya ondan...chentiq ha şimdi gördüm canım sen dedikten sonra, benim haberim yoktu demekki ben girmediğim bir zamanda açmışsın
Gruplarda herkesin karşısındaki tarihler ne ola ki?
o basliktan haberin var dimim okudun hep ilk mesajlari. Namaz benim actigim konulara bak..O baslikta sadece temizlik var hani namaz olayi
mutfaktan sonrayi da @cnntrm belirleyecek. Malum o torpilliniye kizzzzz naptiki benii niye çagurmadiniz ama yaaaaaaaaaa
valla butun ogleden sonra ugrastim , ama bitince heruer piril priril oldu ayy içim açildi valla gidip gidip mutfaga bakiyordum :))) gerçiç simdide ayni duuryor aksam bulasigini çabul topladim ortalik daginik durmasin diye
ee baska na evar odev gaz ageldim iyice mutfak beni kesmediii
inan uyumasaydim ben gelirdim ya.. tuhh.. gitti gul gibi saat...Bu saatte kimse maratona gelmez değil mi?
kil kurdunu nasi gordun? Benim kucuk de hatur hutur kasio popoyi bezden diye tahmin ettim. Senin kucuk belki de bezi birakmak istiyordur lazimliga falan oturmak istiyordur.YOk dogudugundan beri hiç kabiz olmadi, kakasi gayet civik ve gunde uç dort sefer yapar, kabizlik olmadigina eminim
kil kurdu heldi aklima az once isikla abkdim goremedim
daha once kizim bi kere kasiniyor dediginde gece uyurken bakip gormustum kil kurdunu hamileydim o zmanlar 2.5 yil oldu
Günaydın 74/76 da gidip geliyorum gerçi kendime görsem yataktan çıkıp gidip tartılacağımaksam haber edersin. Iyi gecer umarim
ne dedim manikurle diye sormak icin alintilamostim
ama bunlarla anladim..m harikasin ya.. kimin aklina gelir. O zaman seni 3. Takima alalim.. kac kilo vermek istiyorsun...
Ben namazda gozu olmayanin ezanda kulagi olmaz manasinda oyle dedim. Zambak demisti. Ikinizde odak noktası ne diye sorup beni isyana sürüklüyorsunuz.. mutfak maddeleri paylastik o kadar da konustuk. Hic mi gecmis okumuyorsunuz diye... ama madem ezanda da kulagin var. O konuda da topigim var.her persembe 100 rekat kiliyoriz
o tarihler arasi odagimiz var ya ondan...
o basliktan haberin var dimim okudun hep ilk mesajlari. Namaz benim actigim konulara bak..
mutfaktan sonrayi dacnntrm belirleyecek. Malum o torpilli
inan uyumasaydim ben gelirdim ya.. tuhh.. gitti gul gibi saat...
kil kurdunu nasi gordun? Benim kucuk de hatur hutur kasio popoyi bezden diye tahmin ettim. Senin kucuk belki de bezi birakmak istiyordur lazimliga falan oturmak istiyordur.
gece uyurken ışıkla baktım popodaydı canlı canlı. Yatmadan önce kaşınıyor demiştiaksam haber edersin. Iyi gecer umarim
ne dedim manikurle diye sormak icin alintilamostim
ama bunlarla anladim..m harikasin ya.. kimin aklina gelir. O zaman seni 3. Takima alalim.. kac kilo vermek istiyorsun...
Ben namazda gozu olmayanin ezanda kulagi olmaz manasinda oyle dedim. Zambak demisti. Ikinizde odak noktası ne diye sorup beni isyana sürüklüyorsunuz.. mutfak maddeleri paylastik o kadar da konustuk. Hic mi gecmis okumuyorsunuz diye... ama madem ezanda da kulagin var. O konuda da topigim var.her persembe 100 rekat kiliyoriz
o tarihler arasi odagimiz var ya ondan...
o basliktan haberin var dimim okudun hep ilk mesajlari. Namaz benim actigim konulara bak..
mutfaktan sonrayi dacnntrm belirleyecek. Malum o torpilli
inan uyumasaydim ben gelirdim ya.. tuhh.. gitti gul gibi saat...
kil kurdunu nasi gordun? Benim kucuk de hatur hutur kasio popoyi bezden diye tahmin ettim. Senin kucuk belki de bezi birakmak istiyordur lazimliga falan oturmak istiyordur.
Peki tahlil yaptırmışmıydıngece uyurken ışıkla baktım popodaydı canlı canlı. Yatmadan önce kaşınıyor demişti
Heeee bir düşüneyim evet getirdi galibaOdal noktasi bildirimi ayin 31 inde bitiyor. Hatta ayin 1 i sabah 12 ye kadar.
Eger bildirim yapamazsan topikten.. daha dogrusu yarisma topikinden atiliyorsun.
Umarim bu motivebi yerine getiriri. Ve is yapma hevesini de
Nasil cananimterimim balim bitanem. Iyi motive ettim mi grup arkidisini
Ben varım yarın memleketten misafirlerim gelebilir, bugün çılgınca ev temizlemem lazımSelam herkese bu bir maraton çağrısı. Eşim evde geçmişe bakamam.
11
12
13 e kadar maraton var
yok dr a gözümle gördüm dedim zaten 10 tane ilaç yok, bir tanesi her çeşit kurt için işe yarıyor ilacın. Onu bütün ev alacak 15 gün arayla tertemiz olacak sonra, iştahsızlık dan kılo alamaya herşeye yol açıyor kurtlar, karın ağrısı kaşıntı tabi ilk olanlar belirti olarakPeki tahlil yaptırmışmıydın
Bizim oğlanda kaşınıyor diyor ama tahlilde çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?