chentiq ha şimdi gördüm canım sen dedikten sonra, benim haberim yoktu demekki ben girmediğim bir zamanda açmışsın
Gruplarda herkesin karşısındaki tarihler ne ola ki?

vallami sen hamilemiydin
ben kis uykusunda falanmiyim aancim hiç haberim yokki
Allah abali bavali buyyutsun insallahh
himmm sen kizim dedin demi bende duoirum ogku vardi bunun bvide kizi vardi herhalde unutmusuù diye dusunmustum:))

niye kizzzzz naptiki benii niye çagurmadiniz ama yaaaaaaaaaa

valla butun ogleden sonra ugrastim , ama bitince heruer piril priril oldu ayy içim açildi valla gidip gidip mutfaga bakiyordum :))) gerçiç simdide ayni duuryor aksam bulasigini çabul topladim ortalik daginik durmasin diye

ee baska na evar odev gaz ageldim iyice mutfak beni kesmediii

ilk seneyi devriyeyse vede esin de hakeidyorsa mutlaka yap kutlamani
nice senelere bi aystikda kocayin insallah :)
9 .senemize girecegiz ilk 2 yil kutlama yapamadik kv de yuzunden sonraki yillarda engel cikardilar bir sekilde bu yil kutlamayı haketmistik ama yine yaptilar yapacaklarini gelmeyin desen de anlamazlar bir tuhaflar artik evliligim bitme noktasinda

9 .senemize girecegiz ilk 2 yil kutlama yapamadik kv de yuzunden sonraki yillarda engel cikardilar bir sekilde bu yil kutlamayı haketmistik ama yine yaptilar yapacaklarini gelmeyin desen de anlamazlar bir tuhaflar artik evliligim bitme noktasinda
onlara inat kutla o zaman
gidincede basbasa yine kalirsiniz
onlara firsat verme bence
belki biliyolar belki bilmiyolar her neyse sen yap içinden geleno,n bu sene boyle hissetiysen esin sana karsi bo$ olmamali onun bi suçu yokdur gelmeleri konusiunda

bizde hiç kutlamiyoruz sebebini bilmuiyorum uçuncu kisilerde yok hayatimizda , kv kp vs gibi
9 yil bitti gecen kasim da
esim ozel gun hediye vs konularinda pek iyi deil aslinda hiç iyi deil
sonuç kafam rahat napsam diye dusunmuyorum :)))))))
yarindan sonra esimin dogum gunu hiçbisey yapmiycam sozlu olarak kutlarum oda bana boyle yapiyor odesiriz her sene boyle :))))))))))

vallami sen hamilemiydin
ben kis uykusunda falanmiyim aancim hiç haberim yokki
Allah abali bavali buyyutsun insallahh
himmm sen kizim dedin demi bende duoirum ogku vardi bunun bvide kizi vardi herhalde unutmusuù diye dusunmustum:))

Yaklaşık bir yıldır topiğe uğramıyordun demek ki :))

Millet 37-38. haftada doğurur ben erken doğum riskim var diye diye 40+2'de doğurdum Her Allahın günü ben yine doğurmadım diye topiğe girdimTopikteki herkes de benimle dokuz doğurdu

ayy tatli bi heyecandir ama yaaa
arada geliyorumda denk gelmedim demekii

Bu saatte kimse maratona gelmez değil mi?

valla çocuklari uyuttum kendime bir dizi aàçtim bakiyorum
hiç halim yok inan
yarina sozum olsun :)

Valla benim de halim yok açıkçası. Belki biri gelir de gaza gelip kalkarım demiştim. Tam herkes uyudu kalkayım iş yapayım derken ufaklık tekrar uyanıp bu saate kadar uğraştırdı. İnşallah yarın uyursa yaparım bir şeyler

kizlar size bi sorum var
iki yasindaki bi çocuk alti temiz,kabiz deil , anuste çatlak vs yok yani gorunurde bi derdi yok
kaka diye aglayip duruyor uykuya bile zor daliyor

akliniza ne gelir ilk ?

kizlar size bi sorum var
iki yasindaki bi çocuk alti temiz,kabiz deil , anuste çatlak vs yok yani gorunurde bi derdi yok
kaka diye aglayip duruyor uykuya bile zor daliyor

akliniza ne gelir ilk ?

Tuvalet eğitimi sırasında oğlum kaka yapmaktan korkuyordu. Uzun süre yapmayınca kabıza çevirip yaparken canını yakıyordu. Bu defa da her kaka yapmak istediğinde canı yanacak diye korkudan yine yapmıyordu vs vs.. Şu an kabız değil ama yakın zamanda kabızlık yaşadıysa acıyacak diye korkuyor olabilir.

YOk dogudugundan beri hiç kabiz olmadi, kakasi gayet civik ve gunde uç dort sefer yapar, kabizlik olmadigina eminim

kil kurdu heldi aklima az once isikla abkdim goremedim

daha once kizim bi kere kasiniyor dediginde gece uyurken bakip gormustum kil kurdunu hamileydim o zmanlar 2.5 yil oldu

YOk dogudugundan beri hiç kabiz olmadi, kakasi gayet civik ve gunde uç dort sefer yapar, kabizlik olmadigina eminim

Allah Allah çok ilginç. Bu kadar sık ve rahat yaptığına göre sorun fiziksel değil gibi.. Acaba tv'de falan onu korkutacak bir şey mi gördü ki? Başka bir şey gelmedi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…