vallami sen hamilemiydinO maddeleri gecenin bilmem kaçında ve dakika başı telefonu bırakıp bebek ağlamasına koşarak yarım saatte mi bir saatte mi yazdım bilmiyorum. Eksik çok aslında ama çaktırma
Haa bu arada sen yokken ben ikinci çocuğu yaptım, doğurdum, 2 aylık ettim : D
niye kizzzzz naptiki benii niye çagurmadiniz ama yaaaaaaaaaasihirli sopayi kendimle dalga gecmek icin yazdim. Hani sihirli degnek diye topik actim ya ben. Muhtemelen biliyorsundur... valla sirf senin degil anacimFour lights nin de namazla niyazla isi yokmus baksana :)))
dellendin mi bacim naptin. Sen git ezber ver hadi
utanin bakin kiz bi gunde geldi odak noktasini bitirdi... iste marali neden listeye almiyorum anlayininsanin moralini neyin bozuyor...
maral sen buna inanma. Dogurdum diyor ya. Yalan.m doguramadi.. biz dogurduk burada onun yerine
ilk seneyi devriyeyse vede esin de hakeidyorsa mutlaka yap kutlamaniOnlar gelecek diye kutlamaktan ve hediye almaktan vazgecmistim ama bu dedigin olabilir canim
9 .senemize girecegiz ilk 2 yil kutlama yapamadik kv de yuzunden sonraki yillarda engel cikardilar bir sekilde bu yil kutlamayı haketmistik ama yine yaptilar yapacaklarini gelmeyin desen de anlamazlar bir tuhaflar artik evliligim bitme noktasindailk seneyi devriyeyse vede esin de hakeidyorsa mutlaka yap kutlamani
nice senelere bi aystikda kocayin insallah :)
onlara inat kutla o zaman9 .senemize girecegiz ilk 2 yil kutlama yapamadik kv de yuzunden sonraki yillarda engel cikardilar bir sekilde bu yil kutlamayı haketmistik ama yine yaptilar yapacaklarini gelmeyin desen de anlamazlar bir tuhaflar artik evliligim bitme noktasinda
sihirli sopayi kendimle dalga gecmek icin yazdim. Hani sihirli degnek diye topik actim ya ben. Muhtemelen biliyorsundur... valla sirf senin degil anacimFour lights nin de namazla niyazla isi yokmus baksana :)))
dellendin mi bacim naptin. Sen git ezber ver hadi
utanin bakin kiz bi gunde geldi odak noktasini bitirdi... iste marali neden listeye almiyorum anlayininsanin moralini neyin bozuyor...
maral sen buna inanma. Dogurdum diyor ya. Yalan.m doguramadi.. biz dogurduk burada onun yerine
chentiq
cuma yarismasi var . Kilo vermek icin bi gruba laydoluyorsun beraber veriyorsunuz falan. Her cuma kilonu bildirmek zorundasin. Ve devam sart tabi.. oyle chentiq sen nerdeysen ben de ordayim deyip sonra firar etmeye beznemiyor
hmmm
şimdi ben ne yapayım
en iyisi öleyim evet öleyim ben
ama güzel olmak istiyom
olmuyor
çünkü yemeğe hiç dayanamıyorum
bu duruma çok kızıyorum
ama spor yapacam
gıcık
göreceksin sen
kilo vercem birinci olacağım
DEDİM
vallami sen hamilemiydin
ben kis uykusunda falanmiyim aancim hiç haberim yokki
Allah abali bavali buyyutsun insallahh
himmm sen kizim dedin demi bende duoirum ogku vardi bunun bvide kizi vardi herhalde unutmusuù diye dusunmustum:))
niye kizzzzz naptiki benii niye çagurmadiniz ama yaaaaaaaaaa
valla butun ogleden sonra ugrastim , ama bitince heruer piril priril oldu ayy içim açildi valla gidip gidip mutfaga bakiyordum :))) gerçiç simdide ayni duuryor aksam bulasigini çabul topladim ortalik daginik durmasin diye
ee baska na evar odev gaz ageldim iyice mutfak beni kesmediii
ayy tatli bi heyecandir ama yaaa
Yaklaşık bir yıldır topiğe uğramıyordun demek ki :))
Millet 37-38. haftada doğurur ben erken doğum riskim var diye diye 40+2'de doğurdumHer Allahın günü ben yine doğurmadım diye topiğe girdim Topikteki herkes de benimle dokuz doğurdu
valla çocuklari uyuttum kendime bir dizi aàçtim bakiyorumBu saatte kimse maratona gelmez değil mi?
ben çok isterdim ama oglan uyandı 22 de uyudu geri uyandı artık şaşırdımBu saatte kimse maratona gelmez değil mi?
valla çocuklari uyuttum kendime bir dizi aàçtim bakiyorum
hiç halim yok inan
yarina sozum olsun :)
ben çok isterdim ama oglan uyandı 22 de uyudu geri uyandı artık şaşırdım
sabaha doğru uyur artık inşallah düzelir canımE ne zaman uyuyacak şimdi? Seninki de bir alem çocuk. İnşallah düzene girer uykusu bir an önce..
kizlar size bi sorum var
iki yasindaki bi çocuk alti temiz,kabiz deil , anuste çatlak vs yok yani gorunurde bi derdi yok
kaka diye aglayip duruyor uykuya bile zor daliyor
akliniza ne gelir ilk ?
YOk dogudugundan beri hiç kabiz olmadi, kakasi gayet civik ve gunde uç dort sefer yapar, kabizlik olmadigina eminimTuvalet eğitimi sırasında oğlum kaka yapmaktan korkuyordu. Uzun süre yapmayınca kabıza çevirip yaparken canını yakıyordu. Bu defa da her kaka yapmak istediğinde canı yanacak diye korkudan yine yapmıyordu vs vs.. Şu an kabız değil ama yakın zamanda kabızlık yaşadıysa acıyacak diye korkuyor olabilir.
YOk dogudugundan beri hiç kabiz olmadi, kakasi gayet civik ve gunde uç dort sefer yapar, kabizlik olmadigina eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?