Allah razı olsunYani aksama kadar gik dmediniz ben gittiktem aonra herkesler gelmis
tuh kacirdim hemide herkes katilmis ben tek kaldim simdi. Bi daha ki maratonu beklesemmi kendim mi yaosam acaba.
gecmis olaun canim.bu aradaben atlamisim orayi yeni giruyorum
bende minik minik bebek kiyafetleri utulesem 100 parca olurdu. Onun bi parcasi senin 10 15 parcana esit bence
ben yarisindan kurtuldum bi hali 2 koltuk bide perdem va4 :)
bende katilicam insallah bu sefer erken kalkma olayini oturttum artik :)
aa sen hamile misin yeni görüyorum Allah kucagina almayi da nasip etsin canim cok sevindim
Allah bada kadar versin deniyor genelde ama simdi düşündüm de bu ne demek bilmiyorum hayirli olsun Allah mutluluğunuzudaim etsin diyim :)
maraton sonucumgeldimmm
allah gonlune gire hayırlı birev versin sanakı<lr her gün toz almama ragmen yine toz birikiyor artık şaşırdım evin tavanına ev sahibi beyaz köpük yaptırmış onunla ilgisi olabilirvmi ?
ne olur dua edin kızlarda şöyle düzgün rutubetsiz temiz eve geçelim
inşallah canım şöyle kirası uygun bir ev bulup çıksakallah gonlune gire hayırlı birev versin sana
bu mevsimlerde uygun oluyor kiralar gerci yazinda ogrenciler gittigi icin evler cok oluyir. Allah yaardimciniz olsuninşallah canım şöyle kirası uygun bir ev bulup çıksak
amin tüm kiracıların inşallahbu mevsimlerde uygun oluyor kiralar gerci yazinda ogrenciler gittigi icin evler cok oluyir. Allah yaardimciniz olsun
çok yorgunum canımMaraton talep ediyorum
benim de oturma odam yok. Onun yerine kanepelerimin oldugu yeri yapacahim. Senin salonun temiz degil mi? Daha gecen yikadik minderlerini yastikalrini halilarinichentiq benim oturma odam da öyle yapılacak pek iş yok, salonu da mı yapayım yoksa olduğu kadar oturma odasını mı yapayım?
hala kafami toplamadom ama bundan sonra yazacam sabahki olayiAynı anda aynı kişiyi düşünmüşüz..benimde aklıma takıldı biraz önce..haberim yok ama malesef..
@eshma kuzum bir ses ver iyimisin değilmisin..merak ediyoruz seni.
temizlik sart canim. Sonucta hamilesin saglik bu. Ama tabi kendini yormadan. Gozune her batan yeri aninda takmadan.. ee anlatsana neler aldin. Oyuncak kiyafet. Yatak..Ay cok mutlu hissettim şimdi kendimi beni düşündüğünüz için. çok sağolun kızlar iyiyim çok şükür işte hamileliğin getirdiği yorgunluk uykusuzluk ağrıları saymazsak. bu arada allah kısmet ederse bi kızım daha olacak.
sizler nasılsınız temizlikle arama çook büyük bi mesafe girdi. ancak yemek ve zorunlu işleri yapıyorum. yoksa bel ağrısından ölüyorum resmen. ev aldı başını gitti. aman kış günü temizlik mi olur diye rahatlatıyorum kendimi.
hadi bakalim allah tamamina erdirsin. Soz nisan ne zaman. Bahsettigin karari ben evlenmek degil de is diye dusunmustum biliyor mjsjn.Allah nasip ederse ekim ayı gibi evleniyorum inşallah canım
iyiyiz canim. Sen nasilsin? Ozledim. Arada gel kahve içmeye ya.. hatta bu aksam randevulasalim. 8.30 iyi mi.?Kızlar nabersiniz?
Temizlik son gaz devam burda, maşallah size.
insallah. Toz için bim de silikonlu sular vardi ondan alsana. Cok guzel yapiyor. Bir de azmine gervekten hayranim. Odak noktasino da alintilamissin.inşallah canım şöyle kirası uygun bir ev bulup çıksak
eve gecince diyorum ben de.. 1 saat sonraaaMaraton talep ediyorum
benim de oturma odam yok. Onun yerine kanepelerimin oldugu yeri yapacahim. Senin salonun temiz degil mi? Daha gecen yikadik minderlerini yastikalrini halilarini
hala kafami toplamadom ama bundan sonra yazacam sabahki olayi
temizlik sart canim. Sonucta hamilesin saglik bu. Ama tabi kendini yormadan. Gozune her batan yeri aninda takmadan.. ee anlatsana neler aldin. Oyuncak kiyafet. Yatak..
hadi bakalim allah tamamina erdirsin. Soz nisan ne zaman. Bahsettigin karari ben evlenmek degil de is diye dusunmustum biliyor mjsjn.
iyiyiz canim. Sen nasilsin? Ozledim. Arada gel kahve içmeye ya.. hatta bu aksam randevulasalim. 8.30 iyi mi.?
insallah. Toz için bim de silikonlu sular vardi ondan alsana. Cok guzel yapiyor. Bir de azmine gervekten hayranim. Odak noktasino da alintilamissin.
eve gecince diyorum ben de.. 1 saat sonraaa
tesekkürler iyi ki burayua katılmışım bvana çok şeyler kazandırdı bimde gördüm ama emin olup alamamıştım alayıp bariinsallah. Toz için bim de silikonlu sular vardi ondan alsana. Cok guzel yapiyor. Bir de azmine gervekten hayranim. Odak noktasino da alintilamissin.
Ben de aloskanlik oldu. Sıkıp ustune yatip kokluyorum. Hem parlatiyor hem de gec tozlandiriyor. Onun haricinde toz yapqcak hali koltuk vb. Varsa çırp onlari bir guzel. Onlardan da geliyor olabilir. Bodrum katinda isen ust komsularindan rica et belko cirptieirlartesekkürler iyi ki burayua katılmışım bvana çok şeyler kazandırdı bimde gördüm ama emin olup alamamıştım alayıp bari
en üst kat tayım evim çok eski tavana beyaz köpük yapmışlar tavan yıllardır boya görmemiş bizde boyatamadık malesefBen de
Ben de aloskanlik oldu. Sıkıp ustune yatip kokluyorum. Hem parlatiyor hem de gec tozlandiriyor. Onun haricinde toz yapqcak hali koltuk vb. Varsa çırp onlari bir guzel. Onlardan da geliyor olabilir. Bodrum katinda isen ust komsularindan rica et belko cirptieirlar
Hayırlı olsun tekrar canımAllah nasip ederse ekim ayı gibi evleniyorum inşallah canım
amin Rabbim herkesin gönlüne göre versinkızlar her gün toz almama ragmen yine toz birikiyor artık şaşırdım evin tavanına ev sahibi beyaz köpük yaptırmış onunla ilgisi olabilirvmi ?
ne olur dua edin kızlarda şöyle düzgün rutubetsiz temiz eve geçelim
bide örümcek agları var tabi
maşallah canım hayırlı olsun bebişin bende geçen senin foto gibi bi foto gördüm instagramda aklım sen geldin yorma kendini fazlaAy cok mutlu hissettim şimdi kendimi beni düşündüğünüz için. çok sağolun kızlar iyiyim çok şükür işte hamileliğin getirdiği yorgunluk uykusuzluk ağrıları saymazsak. bu arada allah kısmet ederse bi kızım daha olacak.
sizler nasılsınız temizlikle arama çook büyük bi mesafe girdi. ancak yemek ve zorunlu işleri yapıyorum. yoksa bel ağrısından ölüyorum resmen. ev aldı başını gitti. aman kış günü temizlik mi olur diye rahatlatıyorum kendimi.
Badim ben oturma odasını Yen'i yaptım,tül perde yıkayıp,camları sildim,toz aldım vs vs vs,bir kısım duvarları sildim,prizleri sildim,halıları silemem ve yıkamayada veremem senede 1 kez veriyoruz çünkü,koltuklar desen ahı gitti vahı kaldı silmeye değmez yaza değişecek ama örtüleri yıkandı.ODAK NOKTASI MADDELERİ (OTURMA ODASI)
1. Cam silinecek
2. Perdeler yıkanacak
3. Tv ünitesi veya sehpası düzenlenecek
4. Avize veya lamba silinecek
5. Koltuk örtüsü, kırlent kılıfı yıkanacak
6. Koltuklar silinecek
7. Halı silinecek veya yıkanacak veya yıkamaya gönderilecek
8. Duvarda saat, tablo vs varsa silinecek
9. Kapı silinecek
10. Priz ve elektrik düğmeleri silinecek
11. Radyatör veya soba silinecek
12. Eşyalar yerlerinden çekilerek süpürülüp silinecek
13. Toz alınacak
14. Odadaki çiçeklerin bakımı yapılacak
Badim ben oturma odasını Yen'i yaptım,tül perde yıkayıp,camları sildim,toz aldım vs vs vs,bir kısım duvarları sildim,prizleri sildim,halıları silemem ve yıkamayada veremem senede 1 kez veriyoruz çünkü,koltuklar desen ahı gitti vahı kaldı silmeye değmez yaza değişecek ama örtüleri yıkandı.
Geriye kalanlar radyatör silinecek
Tv ünitesinin çekmeceleri düzenlenecek
Salonun camı silinicek
Çiçeğim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?