Allah razı olsun

maraton sonucu
3 tane dolama ütülendi
4 pantolon ütülendi
1 gömlek ütülendi
mutfak süpürüldü
bulaşıklar yıkandı
yerine yerleştirildi
perde ütülenip asıldı
misafir odası süpürüldü
halının lekeli yerleri silindi
wc yıkandı
minder yüzleri makineden çıkarılıp mindere geçirildi
dolamalar serildi

kızlar her gün toz almama ragmen yine toz birikiyor artık şaşırdım evin tavanına ev sahibi beyaz köpük yaptırmış onunla ilgisi olabilirvmi ?
ne olur dua edin kızlarda şöyle düzgün rutubetsiz temiz eve geçelim
bide örümcek agları var tabi

allah gonlune gire hayırlı birev versin sana

chentiq benim oturma odam da öyle yapılacak pek iş yok, salonu da mı yapayım yoksa olduğu kadar oturma odasını mı yapayım?
benim de oturma odam yok. Onun yerine kanepelerimin oldugu yeri yapacahim. Senin salonun temiz degil mi? Daha gecen yikadik minderlerini yastikalrini halilarini

Aynı anda aynı kişiyi düşünmüşüz..benimde aklıma takıldı biraz önce..haberim yok ama malesef..
@eshma kuzum bir ses ver iyimisin değilmisin..merak ediyoruz seni.
hala kafami toplamadom ama bundan sonra yazacam sabahki olayi

temizlik sart canim. Sonucta hamilesin saglik bu. Ama tabi kendini yormadan. Gozune her batan yeri aninda takmadan.. ee anlatsana neler aldin. Oyuncak kiyafet. Yatak..

Allah nasip ederse ekim ayı gibi evleniyorum inşallah canım
hadi bakalim allah tamamina erdirsin. Soz nisan ne zaman. Bahsettigin karari ben evlenmek degil de is diye dusunmustum biliyor mjsjn.

Kızlar nabersiniz?

Temizlik son gaz devam burda, maşallah size.
iyiyiz canim. Sen nasilsin? Ozledim. Arada gel kahve içmeye ya.. hatta bu aksam randevulasalim. 8.30 iyi mi.?

inşallah canım şöyle kirası uygun bir ev bulup çıksak
insallah. Toz için bim de silikonlu sular vardi ondan alsana. Cok guzel yapiyor. Bir de azmine gervekten hayranim. Odak noktasino da alintilamissin.

Maraton talep ediyorum
eve gecince diyorum ben de.. 1 saat sonraaa

Allah razı olsun canım. . Mayısta aileler tanışacak Allah izin verirse

insallah. Toz için bim de silikonlu sular vardi ondan alsana. Cok guzel yapiyor. Bir de azmine gervekten hayranim. Odak noktasino da alintilamissin.
tesekkürler iyi ki burayua katılmışım bvana çok şeyler kazandırdı bimde gördüm ama emin olup alamamıştım alayıp bari

Ben de
tesekkürler iyi ki burayua katılmışım bvana çok şeyler kazandırdı bimde gördüm ama emin olup alamamıştım alayıp bari
Ben de aloskanlik oldu. Sıkıp ustune yatip kokluyorum. Hem parlatiyor hem de gec tozlandiriyor. Onun haricinde toz yapqcak hali koltuk vb. Varsa çırp onlari bir guzel. Onlardan da geliyor olabilir. Bodrum katinda isen ust komsularindan rica et belko cirptieirlar

en üst kat tayım evim çok eski tavana beyaz köpük yapmışlar tavan yıllardır boya görmemiş bizde boyatamadık malesef

Allah nasip ederse ekim ayı gibi evleniyorum inşallah canım
Hayırlı olsun tekrar canım
amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin

maşallah canım hayırlı olsun bebişin bende geçen senin foto gibi bi foto gördüm instagramda aklım sen geldin yorma kendini fazla

Badim ben oturma odasını Yen'i yaptım,tül perde yıkayıp,camları sildim,toz aldım vs vs vs,bir kısım duvarları sildim,prizleri sildim,halıları silemem ve yıkamayada veremem senede 1 kez veriyoruz çünkü,koltuklar desen ahı gitti vahı kaldı silmeye değmez yaza değişecek ama örtüleri yıkandı.

Geriye kalanlar radyatör silinecek
Tv ünitesinin çekmeceleri düzenlenecek
Salonun camı silinicek
Çiçeğim yok

Eh bundan iyisi Şam'da kayısı o vakit :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…