Ona da almakla iyi yapıyorsun en çok alınanları kıskanıyorlar. Kardeşinin doğum gününde büyüğe de hedite aldım ablamda aldı biri daha almış yine de kardeşine alınanlar da gözü :) bana olur mu deneyelim diyor :)Nego sağol canım aklımın bir yerine not ettim tavsiyelerini. şimdi hevesli kardeşi için. benim beşiğimde yatacak falan diyor ama geçen ayrıntılı da babası sürekli ekrana bakıyor diye yüzünü kendine çeviriyormuş bana bak falan diyormuş.
şimdilik kardeşine aldıklarımı ona göstermiyorum. sadece ikisine aynı aldığım şeyler oluyor. onları gösteriyorum bak bu senin bu kardeşinin beraber giyeceksiniz falan diye.
iyiyiz canim. Sen nasilsin? Ozledim. Arada gel kahve içmeye ya.. hatta bu aksam randevulasalim. 8.30 iyi mi.?
iş başa düşünce mecbur kalkıyorsun canım.günaydın kızlar,gününüz güzel olsun.
dagci şu erken kalkabilmenin bir formülü varmı nasıl alışacağım ben..akşam erkende yatsam sabah kafam kalkmıyor benim ya.bu seneyi geçtimde seneye kızım sabah 7 buçukta servise binecek..yandım yani,her gün geç kalacak çocuk okula valla..
chentiq dün işle ilgili izin olayını sormuşsun..izin falan yok malesef,bu ay zam ayıydı onada sıfırı çekmiş canım patroncuğum.ben hala işten ayrılmayı düşünüyorum hemde ciddi ciddi..burda geçen günlerime saatlerime acıyorum artık.13-14 senelik çalışanım şirkette 1,5 senelik çalışanla aramda 150-200 tl fark var..sence normalmi bu..sabahları ayaklarım geri geri gidiyor resmen,hiç gelmek istemiyorum okadar soğudum işten.hiç mutlu değilim burda..hayat şartları zor evet ama böyle mutsuz yaşayacağıma elimize geçen paraya göre yaşayıp huzurlu mutlu olmak daha mantıklı geliyor bana nedense buaralar..
Oda toplanip supuruldu
Mutfak dolaplari duzenlendi
Mutfak toplandi
Bulasik yikandi simdide dr a gidecegim
sağol canım.dagci geçmiş olsun canım oğluşuna
chentiq bakıcı olayına üzüldüm. Umarım daha az şikayet eden daha iyi birini bulursun. Yarı yolda bırakılmak çok kötü gerçekten.
Ben de kızı ancak uyuttum ıkır mıkır durmadı kalktığımızdan beri. E şimdi de oğlan kreşten gelecek. Ne ara iş yapayım yemek yapayım bilmiyorum artık. Ev rezil rüsva bir gelen olsa kapıyı açamam o kadar dağınık. Oynatmaya az kaldı valla
tamam aksama erteleyelim. Kizlar kahve duyurusudurmesajını şimdi gördüm. ayrıca dışarıdaydım dün akşam. Buluşmayı bu akşama ertelemiş olsak?
Ben iyiyim. Ben de sizleri özledim ve o yüzden uğramak istedim.
Haftasonu yine büyük bi temizlik planım var ama bakalım kısmet diyorum. çünkü ne zaman "yapacağım" desem illaki bir şey çıkıyor.
Gruplar iyi gidiyo mu?
canim erken kalkmanin formulubu paylasiyorum ama burada degil. Diger topiklerimw bak :))) 40 gun erken kalkmaya beklerim senim ve eger bu dedigin gibiyse hic orada daha fazla durma. Bas ostifani. Hatta daha iyisi hic is yapma kendini kovdurt. 14 senelik maasini da al cebine koy tazminatinigünaydın kızlar,gününüz güzel olsun.
dagci şu erken kalkabilmenin bir formülü varmı nasıl alışacağım ben..akşam erkende yatsam sabah kafam kalkmıyor benim ya.bu seneyi geçtimde seneye kızım sabah 7 buçukta servise binecek..yandım yani,her gün geç kalacak çocuk okula valla..
chentiq dün işle ilgili izin olayını sormuşsun..izin falan yok malesef,bu ay zam ayıydı onada sıfırı çekmiş canım patroncuğum.ben hala işten ayrılmayı düşünüyorum hemde ciddi ciddi..burda geçen günlerime saatlerime acıyorum artık.13-14 senelik çalışanım şirkette 1,5 senelik çalışanla aramda 150-200 tl fark var..sence normalmi bu..sabahları ayaklarım geri geri gidiyor resmen,hiç gelmek istemiyorum okadar soğudum işten.hiç mutlu değilim burda..hayat şartları zor evet ama böyle mutsuz yaşayacağıma elimize geçen paraya göre yaşayıp huzurlu mutlu olmak daha mantıklı geliyor bana nedense buaralar..
Anksiyite bozukluk icin gittim ama dr yerinde yokmuşhayırdır canım doktor demişsin,geçmiş olsun..
Tabiki ben ben ben benSaat 8 de maraton a gelen olur mu
kız size yazdım ya okula götürecem bi türlü yapmadı dediğimi hadi hadi dedim :) bi saat bile geçmedi aradanSizin okul maratonu başlasın görürüm senin hadi leri :)) asıl biz çekiyoruz onların oyalanmasından, sabah geç kaldı babası kılıklıben dakik planlı hatunum
Al benden de okadarbuble ben pazar ödevinde dans kısmını yapmadım canım :) eşim dans etmez
Chentiq e katılıyorum gitmegünaydın kızlar,gününüz güzel olsun.
geçmiş olsun cnmOda toplanip supuruldu
Mutfak dolaplari duzenlendi
Mutfak toplandi
Bulasik yikandi simdide dr a gidecegim
Teşekkürler tatlımkız size yazdım ya okula götürecem bi türlü yapmadı dediğimi hadi hadi dedim :) bi saat bile geçmedi aradan
Al benden de okadar
Chentiq e katılıyorum gitme
geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?