Diş benimde kabusum, çürük dışardan bakınca yok içten bilmem. Diş taşlarım var yine, bunu temiletmek bile kabusum. Diş eti çekilmem de var. Dökülüyor bütün bedenim.
ben sana dicek bisi bulamıyorum eflalim ya Allah yardimcin olsun.
Disim agridikca cektirdim hep agzimda dis kalmicak yakinda,hissedilmiyosa ,ozamamn kanal tedavisi yaptirim sagol canim..
dia cektirmekle ayni bence git canim bisi olmaz Allahin izniyle

Aklima bi hikaye geldi hepte cok sevmisimdir bu hikayeyi insanlarla negatiflestigimi hissettigim anlarda genelde aklima gelir.. Kisacasi soyle..

Bir kadin varmis kv biraz rahatsizmis birlikte kaliyorlarmis hic anlasamazlarmis. İate gelin bi aktara gitmis ben kv hizlica öldürecek bisi arıyorum falan demis. Aktarda otlardan bisi karıştırmis ve gunde su vakitlerde azar azar ver ama mutlaka tatli dilli ol iyi gecinki senden bilmesinler falan demis. Gelin her gun vermis ve tatli dilli olmaya baslamis. O tatli dilli oldukca kv deside tatli dillilesmis ve aralari duzelmis. Bi zaman sonra gelin tekrar aktara gitmis bn vazgectim kv iyilessin istiyorum olmesini istemiyorum bana iyi ilaclar ver demis. Aktarda ben zaten onu iyilestirecek ilaclar verdim cunku tatli dille aranizin düzeleceğini biliyordum gibi bisi demis. Yani velhasil kelam kotu insan yoktur. Hic anlasamicak insanda yoktur gibi bisi..

Ben de bu kız ne demek istiyor diyorum

Bu hikayeyi ben de biliyorum ya ama hatırlamak iyi geldi :)

Benim hikayelerimi de oku. Onlar da iyi gelsin

İlkini okumadım çünkü telefondan girince yazılar minicik çıktı uğraşasım gelmedi :) İkinciyi okudum ama yorum yapmadım beni pek etkilemedi çünkü ben insanların ne düşündüğünü nasıl davrandığını oturup kendime dert etmeyi bırakalı çoook uzun zaman oldu. Aman elalem ne der diye düşünmem çok nadirdir. Yine bana şunu dedi acaba ne demek istedi laf mı soktu ki diye hiç düşünmem. Alenen söylenen lafa uygun bir cevap veririm elbette ama o bana laf etti diye ben de ona laf etmenin yollarını aramam. Yakınlık gösterdiğim insanlardan aynı yakınlığı beklerim ancak bu yakınlığı görmediğimde de öyle derin bir üzüntüye kapılmam. En son üniversite zamanlarında bıraktım bu sıraladığım huylarımı

Oglan daha uyumadi

Benim minik böcek de daha yeni uyudu

Benim ki uyumaz daha

Selamünaleyküm Kızlar
Hayırlı cumalar herkese
Öğlen çocukları doktora götüreceğim
O zamana kadar iş yapıcam inşallah
9.30-11.30 maraton yapıcam gelen buyursun, yoksaa mecbur tek başıma yapıcam, şu an kahve+kk maratonundayım

Mecbur gidecegim. O yagi hic duymamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…