Ben hala bir dargın bir barışık devam ediyorum maratona. Kız da inadına huysuz bugün. Aşıları dün yapıldı o yüzden de olabilir huysuzluğu ama akşama misafir var ve daha bir sürü işim var

Ben hala bir dargın bir barışık devam ediyorum maratona. Kız da inadına huysuz bugün. Aşıları dün yapıldı o yüzden de olabilir huysuzluğu ama akşama misafir var ve daha bir sürü işim var
Isi falan bosver canim bebeginle vakit gecir asidan sonraki gün olur böyle

Isi falan bosver canim bebeginle vakit gecir asidan sonraki gün olur böyle

Misafir gelmeyecek olsa umrum değil iş beklesin birkaç gün daha ama zaten kaç gündür huysuz olduğu için ev iğrenç durumda. Epey hallettim gibi taş çatlasa 1 saatlik işim kaldı. Durduğu kadarını şimdi yaparım. Durmadığı yerde bırakıp eşim gelince devam ederim artık ne yapayım. Annemler gelecekti güya yardıma ama onlar da bir türlü çıkamadılar evden misafir gelmeden gelseler iyi :))) Neyse en azından ikramlıkların çoğunu getirecekler

Selam kizlar chentiq biraz once sinir krizi gecirdim resmen. Hastayim, ev desen o kadar daginik ki anlatamam, o halimle cocuklara biseyler hazirlayayim dedim. Kucuk kiz mutfakta biseyler dagitiyor yapma dedikce avazi ciktigi kadar bagirip agliyor en son su kucuk lastik tokalar var ya mutfak dolabina koymuslar tabagi alayim derken o devrildi tavanin icine dokuldu ben de avazim ciktigi kadar bagirdim. Biraz iyi olsam gelecegim yazdigim bir diyet topigi zaten o da iki cumle.

Bayildim bu yaziya orjinal mi alinti mi bilmiyorum onemli de degil zaten. Ellerine saglik

Bir de iki gun once habersiz misafirim geldi. Hafta ici benim calistigim belli. Kendi kendilerine guya makineyi yerlestirirken temizlik de yapiyorlar sen calisiyorsun diye. O kadar sinir oldum ki kendimi yetersiz hissetmeme neden oluyorlar. Calistigimi bilip iyilik yapacaksaniz onceden haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…