Hala agriyor dikislerim. Onun icin krem yazdi.

Geçmiş olsun canım

Benim kitap bu hafta 150'yi kat kat geçti 500 falan oldu heralde ama kimse bildirim yapmayınca ben de unutmuşum. Şimdi yapayım bari

Hem kitabı bitirdim hem sepet ördüm. Bildirim sayfasını bulamıyorum ben. Bana da artı koyarmısın.

uyudum ya (

maratonunda katılmışım canım anlat bakım neler yaptın

penye ip güzel oluyor kolay gelsin

geçmiş olsun
anlattim. Gayet kisa ve oz yazdim. Benim de maraton sonrasi yazmaya enerjim olmuyor :)

Geçmiş olsun canım

Benim kitap bu hafta 150'yi kat kat geçti 500 falan oldu heralde ama kimse bildirim yapmayınca ben de unutmuşum. Şimdi yapayım bari
ne okusun canim. Heralde 2 kitap bitmistir

Hem kitabı bitirdim hem sepet ördüm. Bildirim sayfasını bulamıyorum ben. Bana da artı koyarmısın.
kitap ve uyku maratonunu bitirdim. Sonucunu yazıyorum ruyamda topik okuyirdum. Sen orgu sepet yapicam deyince vay be yine bir seye basladi demistim. Ruyama yansimis ruyamda keseler dikiyordun. Ustunde b harfi olanlara yaptigin biblolari kiyacakmissin öteki harfi de su an hatirlamiyorum. Evine asacakmissin duzenli olmalari icin

aynı anda yazmışız kız

chentiq Jane Eyre'yi okudum klasiklerden. Epey uzun bir kitaptı. Geçen hafta Ayşe Kulin'in Veda'sını bitirince ilk 150 sayfasını okumuştum. Kalanını bu hafta bitirdim üstüne de 100 sayfa kadar pedagogun önerdiği kitaptan okudum. Jane Eyre 600 küsur sayfaydı zaten yani epey bir okumuş oldum :)) Aslında sadece ilk hafta 150'yi ucu ucuna bitirmiştim. Onun dışında her hafta en az 300 okudum. Elimde de bol miktarda kitap var indirimlerden ya da a101'den stokladığım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…