degisecek.. biz biraz sinir olayini ihmal ettik. Ben onun bakıcısıydim sanki :))

Bayıldım. Çok duygulu, çok içten...

Teşekkürler, bunu aklımın bir köşesinde tutacak ve sürekli hatırlayacağım.
kiyamam sana... ne kadar mutlu oldum bu kadar sevdigine..

Ben hala bir dargın bir barışık devam ediyorum maratona. Kız da inadına huysuz bugün. Aşıları dün yapıldı o yüzden de olabilir huysuzluğu ama akşama misafir var ve daha bir sürü işim var
sen gunluklerle ve ozellikle de 5 lilerle bozuktun.. bebek bebekkk kendine geelll :))) uyuyacaksan uyu tipislamayayim totonu...

ammaaannn hangimiz gecirmedikki. Olsun iki cümle de bize yaziver cik geri.. Merak da kalmayalim

Bayildim bu yaziya orjinal mi alinti mi bilmiyorum onemli de degil zaten. Ellerine saglik
evet alinti. Kendimden alinti. Önemli de degil kismini yazmasaymisin iyiydi

Seni takip edip izini buldum. Yoldaşım canım. Epeydir sizleri gizli gizli okuyorum. Hoş buldum arkadaşlar.

İnşallah canım
her yerde iz birakiyorum su aralar :)))

Hoş geldin canım ben de erken kalkma topiğini takipteyim gizli gizli
yok artik.. inanmam.. hey gidinin kepenkcisi :))

Herkese hayirli cumalar arkadaslar

Bugunku beslim:
  1. Camasir yikamak asmak
  2. Banyo wc temizlemek
  3. Alisveris yapmak
  4. Misafir hazirligibyapmak
  5. Mutfagi temiz birakmak
nerdesin sen kız

ayyy ne gıcıklar en sinir olduğum tipler

Hoşgeldin canım
cuma haftasonu oldugu icin selam vermemistir kizlar cok yakindirlar yoksa... hatta mudavimlerden bir kac kisi cagirayim..

NAVLEE cnntrm

Arkadaslar tanistirayim erken kalkma yolculuğundaki en buyuk destekcim
kız evde değildimnki ordada internet yok arkadaş erkenciyse bize takılamazki:)))))

nerdesin sen kız

ayyy ne gıcıklar en sinir olduğum tipler

Hoşgeldin canım
kız evde değildimnki ordada internet yok arkadaş erkenciyse bize takılamazki:)))))
Hoş bulduk sefalar buldum. Çok istikrarlı olmasamda uğrar hal hatır sorarım. Arada torpil olur değilmi(referansım var)

2 ay 10 günlük oldu canım. Uyansa da sevsek dediğim ilk günlerini özledim bile :))
Maşallah. günler cok hizli geciyor. Bende buyuse diyorum. Uyumadi hala. Kucuk aglayinca buyuk de uyaniyor. Sonra 2sini uyutmaya calisiyorum. Ama mutluyum :)

Maşallah. günler cok hizli geciyor. Bende buyuse diyorum. Uyumadi hala. Kucuk aglayinca buyuk de uyaniyor. Sonra 2sini uyutmaya calisiyorum. Ama mutluyum :)
2 cocuklularin yorgun ama huzurlu dunyasina hos geldin. Gozkapaklari her daim her an kapanacakmis gibi olanlarin dunyasi :)))

ooooo patron arkadaşın galiba:)))

Geçmiş olsun canım
kaybolma kız

Yok yok buralardayim :)
Ee anlat bakalim, erken kalkmalar, kahve maratonlari ne alemde?
yok... gitmiyor..

Kepenkler acik. Usutecegim.. gelen yoksa indirivereyim

Yok yok buralardayim :)
Ee anlat bakalim, erken kalkmalar, kahve maratonlari ne alemde?

2 cocuklularin yorgun ama huzurlu dunyasina hos geldin. Gozkapaklari her daim her an kapanacakmis gibi olanlarin dunyasi :)))

yok... gitmiyor..

Kepenkler acik. Usutecegim.. gelen yoksa indirivereyim
beni iyi tanımış gitmiyor vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…