degisecek.. biz biraz sinir olayini ihmal ettik. Ben onun bakıcısıydim sanki :))şu an onun hakkında kötü konuştuğunu düşünmüyorum. Sadece başından geçenleri yazmışsın.
Ama, evet! Mutsuzsan rahatsızlığını dile getirmen lazım. Onunla paylaşırsan daha sağlıklı olur.
Ne kadar ödüyorsun? kaç saat bakıcılık yapıyor?
kiyamam sana... ne kadar mutlu oldum bu kadar sevdigine..Bayıldım.Çok duygulu, çok içten...
Teşekkürler, bunu aklımın bir köşesinde tutacak ve sürekli hatırlayacağım.
sen gunluklerle ve ozellikle de 5 lilerle bozuktun.. bebek bebekkk kendine geelll :))) uyuyacaksan uyu tipislamayayim totonu...Ben hala bir dargın bir barışık devam ediyorum maratona. Kız da inadına huysuz bugün. Aşıları dün yapıldı o yüzden de olabilir huysuzluğu ama akşama misafir var ve daha bir sürü işim var
ammaaannn hangimiz gecirmedikki. Olsun iki cümle de bize yaziver cik geri.. Merak da kalmayalimSelam kizlarchentiq biraz once sinir krizi gecirdim resmen. Hastayim, ev desen o kadar daginik ki anlatamam, o halimle cocuklara biseyler hazirlayayim dedim. Kucuk kiz mutfakta biseyler dagitiyor yapma dedikce avazi ciktigi kadar bagirip agliyor en son su kucuk lastik tokalar var ya mutfak dolabina koymuslar tabagi alayim derken o devrildi tavanin icine dokuldu ben de avazim ciktigi kadar bagirdim. Biraz iyi olsam gelecegim yazdigim bir diyet topigi zaten o da iki cumle.
evet alinti. Kendimden alinti. Önemli de degil kismini yazmasaymisin iyiydiBayildim bu yaziya orjinal mi alinti mi bilmiyorum onemli de degil zaten. Ellerine saglik
her yerde iz birakiyorum su aralar :)))Seni takip edip izini buldum. Yoldaşım canım. Epeydir sizleri gizli gizli okuyorum. Hoş buldum arkadaşlar.
İnşallah canım
yok artik.. inanmam.. hey gidinin kepenkcisi :))Hoş geldin canım ben de erken kalkma topiğini takipteyim gizli gizli
nerdesin sen kızHerkese hayirli cumalar arkadaslar
Bugunku beslim:
- Camasir yikamak asmak
- Banyo wc temizlemek
- Alisveris yapmak
- Misafir hazirligibyapmak
- Mutfagi temiz birakmak
ayyy ne gıcıklar en sinir olduğum tiplerBir de iki gun once habersiz misafirim geldi. Hafta ici benim calistigim belli. Kendi kendilerine guya makineyi yerlestirirken temizlik de yapiyorlar sen calisiyorsun diye. O kadar sinir oldum ki kendimi yetersiz hissetmeme neden oluyorlar. Calistigimi bilip iyilik yapacaksaniz onceden haber verin
Hoşgeldin canımSelam hanımlar
kız evde değildimnki ordada internet yok arkadaş erkenciyse bize takılamazki:)))))
Hoş bulduk sefalar buldum. Çok istikrarlı olmasamda uğrar hal hatır sorarım. Arada torpil olur değilmi(referansım var)nerdesin sen kız
ayyy ne gıcıklar en sinir olduğum tipler
Hoşgeldin canım
kız evde değildimnki ordada internet yok arkadaş erkenciyse bize takılamazki:)))))
Korka korka dr gittim bugün. Korkulacak bisey yokmuş. Krem yazdi dr. Kullaniyorum.Dikislerin nasil oldu canim
Maşallah. günler cok hizli geciyor. Bende buyuse diyorum. Uyumadi hala. Kucuk aglayinca buyuk de uyaniyor. Sonra 2sini uyutmaya calisiyorum. Ama mutluyum :)2 ay 10 günlük oldu canım. Uyansa da sevsek dediğim ilk günlerini özledim bile :))
HosgeldinSeni takip edip izini buldum. Yoldaşım canım. Epeydir sizleri gizli gizli okuyorum. Hoş buldum arkadaşlar.
İnşallah canım
Cocuklarin biraz hastane isleri vardi. Evde olamadim pek.nerdesin sen kız
ayyy ne gıcıklar en sinir olduğum tipler
Hoşgeldin canım
ooooo patron arkadaşın galiba:)))Hoş bulduk sefalar buldum. Çok istikrarlı olmasamda uğrar hal hatır sorarım. Arada torpil olur değilmi(referansım var)
Geçmiş olsun canımKorka korka dr gittim bugün. Korkulacak bisey yokmuş. Krem yazdi dr. Kullaniyorum.
kaybolma kızCocuklarin biraz hastane isleri vardi. Evde olamadim pek.
Yok yok buralardayim :)ooooo patron arkadaşın galiba:)))
Geçmiş olsun canım
kaybolma kız
2 cocuklularin yorgun ama huzurlu dunyasina hos geldin. Gozkapaklari her daim her an kapanacakmis gibi olanlarin dunyasi :)))Maşallah. günler cok hizli geciyor. Bende buyuse diyorum. Uyumadi hala. Kucuk aglayinca buyuk de uyaniyor. Sonra 2sini uyutmaya calisiyorum. Ama mutluyum :)
ooooo patron arkadaşın galiba:)))
Geçmiş olsun canım
kaybolma kız
yok... gitmiyor..Yok yok buralardayim :)
Ee anlat bakalim, erken kalkmalar, kahve maratonlari ne alemde?
Yok yok buralardayim :)
Ee anlat bakalim, erken kalkmalar, kahve maratonlari ne alemde?
beni iyi tanımış gitmiyor vallaha2 cocuklularin yorgun ama huzurlu dunyasina hos geldin. Gozkapaklari her daim her an kapanacakmis gibi olanlarin dunyasi :)))
yok... gitmiyor..
Kepenkler acik. Usutecegim.. gelen yoksa indirivereyim
Korka korka dr gittim bugün. Korkulacak bisey yokmuş. Krem yazdi dr. Kullaniyorum.
Sagol canimooooo patron arkadaşın galiba:)))
Geçmiş olsun canım
kaybolma kız
Hala agriyor dikislerim. Onun icin krem yazdi.Ne için yazdı kremi canım? Bir de ne sıkıntın vardı ki senin?
Hoşbuldum2 cocuklularin yorgun ama huzurlu dunyasina hos geldin. Gozkapaklari her daim her an kapanacakmis gibi olanlarin dunyasi :)))
yok... gitmiyor..
Kepenkler acik. Usutecegim.. gelen yoksa indirivereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?