Aynen katılıyorum. Sabah 4.30'a kadar ben nöbetteydim zaten:)))
Gelip begenip kaçıyorsunuz. Yazmadan olmaz ama.. kizim sana söylüyorum gelinim IrResistibLe_ P pinartn sen anla :)

2 gun sonra odak noktasi- oturma odasi bildirim gunu kizlar. Biliyorsunuz degil mi...

chentiq beni listeden çikar canim. Biraz sorunlu geciyor hamilelik. 2 gundur hastanede yatiyorum. Bebegimin kalp atisi da henuz duyulmadi. Biraz daha beklenip sonlandirilmasi gibi bir durum var. Dualarinizi bekliyorum
(( hayirlisi olsun canim. Saglikli ve hayirli bir bebek ise rabbim size bagislasin. Gozlerini kapat ve icindeki bebekle konus canim. Ben hep oyle yaptim.
A kategorisinde bir ilac yazmıştı doktorum. Hamilelik düşündüğümu soylemistim halbuki. Bat icinde bulundugumuz haftaydi ve hasta olmamistim henuz. Hamile misin dediginde olabilirim demistim. O ilac bitene kadar kullandim ve sonrasinda hamile oldugumu ogrendim. O kalp atislarinin duyulmasini beklemek beklemek beklemek. Cok zor bir donemdi. Kizimla konustum hep. Kizim oldugunu bilmeden.. gitsen de guvendesin kalsan da dedim. Korkma canim. Sakin korkma..

chentiq beni listeden çikar canim. Biraz sorunlu geciyor hamilelik. 2 gundur hastanede yatiyorum. Bebegimin kalp atisi da henuz duyulmadi. Biraz daha beklenip sonlandirilmasi gibi bir durum var. Dualarinizi bekliyorum
Hayirlisi olsun. Allah yardimciniz olsun. Allah gonlunuze gore versin

Rabbim yardimciniz olsun

2 cocuklularin yorgun ama huzurlu dunyasina hos geldin. Gozkapaklari her daim her an kapanacakmis gibi olanlarin dunyasi :)))

yok... gitmiyor..

Kepenkler acik. Usutecegim.. gelen yoksa indirivereyim
3 çocukluların hali nedir chentiq kardeş?:)
Allah yardımcın olsun canım.

geçmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı inşallah bebişin kalp atışlarını duyarsınız

Merhaba hanimlar cok giremiyorum o yuzden yazdiklarinizi cok okuyamiyorum hepiniz iyisinizdir insallah..

Yeni kurallar koyduk evde bunlardan birisi cocuk uyanikken telefonu elimize almamak.. Ay bizim kizinda uyumayacagi tuttu kac gunlerdir ya gecenin ilk yarisinda ya da gecenin son yarisinda ayakta oluyoruz.

Bi diger kuralda tasarrufla ilgili.. Devasa bi alisveris listesi yaptım marketi evimize tasidik. Amac mart 15 kadar asla markete gitmemek. Yani 1 ay boyunca evde ne varsa onunla idare edicez sonra mart 15 de tekrar alisveris yapip nisan 15 ekadat hic alisveris yapmıcaz. İsraftan kacinip yasarruf edicez. Cunki esimi ekmek almaya yolluyorum elinde limon sikacagiyla geliyor kendim bebek bezi almaya gidiyorum bi poset abur cuburla dönüyorum. Her gidisimizde gereksiz harcamalar yapıyoruz hemde vakot kaybediyoruz. Yok cars soka ne gelmis pers a101 re ne gelmis yok su kadar moneyimiz birikmis. İnşallah basarili oluruz bakalim sonuclari bildiririm insallah.

bende aynıyım canım,ciddi bir tasarruf olayına girdim..işten ayrılma durumum var çünkü,evin nekadar bir bütçeyle döndüğünü hesaplamam lazım..eşimin dişlerinde problem çıktı,onları acil halletmesi lazım,biraz o zorlarsa zorlar bizi şuan..
aslında gereksiz çok fazla harcamalar yapıyoruz farkında olmadan..tüketim toplumu olduk işte..aslında insan üretemediğini tüketmese problem kalmayacak ama oda mümkün değil işte..

bende tasarruf diyirum ama yaptığım aylik alisverisin icinde de gereksiz aldığım bircok urun var. Kafada bitirmek gerekiyor bence ilk önce kendimize ihtiyacindan fazla alma desek sorun ortadan kalkacak aslinda ama bakalim zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…