Hiç birşey almasan meyve sebze alınması lazım. O çok harcama bizde de var, ben de hep 1ay bişey almayalım diyorum ama ayın ortasında ya misafir geliyor ya bişey bitiyor ya eşim alıp geliyor, ben dikkat etsem o etmiyor o etse ben etmiyorum derken bir kısır döngü içindeyiz bizde, bir türlü birikim yapamıyoruz bir türlübende tasarruf diyirum ama yaptığım aylik alisverisin icinde de gereksiz aldığım bircok urun var. Kafada bitirmek gerekiyor bence ilk önce kendimize ihtiyacindan fazla alma desek sorun ortadan kalkacak aslinda ama bakalim zamanla.
@3kizannesi/USER]
[USER=296077]@chentiq
zambak86
Ne olmuş iyice azalmıştır, 2 grup mu yapsak acaba?chentiq
@eflalim
buble
@NAVLEE
yesilkubbe
P pinartn
@dagci
cnntrm
IrResistibLe_ [/USER]
hanimlar gunluk odevleri neden yapmiyosunuz kac kere etiket yapiyoruz cok basit odevler gercekten hadi biraz canlanin yahu..
Goz ardi etmeyin mesaji tek tek etiketleyipte sorarim
chentiq cevap ver.
onlar icin pazara gitmeye karar verdik zaten 2 haftada 1 kere gidince bize yetiyor maşallah benim buzdolabi guzel muhafaza ediyor. Ama market farkli iste mutlaka bisi aliyoruZ bide öZellikle tek gidince durduranda olmuyor. Bakalim nasil olacak bi denemek lazim :)Hiç birşey almasan meyve sebze alınması lazım. O çok harcama bizde de var, ben de hep 1ay bişey almayalım diyorum ama ayın ortasında ya misafir geliyor ya bişey bitiyor ya eşim alıp geliyor, ben dikkat etsem o etmiyor o etse ben etmiyorum derken bir kısır döngü içindeyiz bizde, bir türlü birikim yapamıyoruz bir türlü
Canim takip etmek adina bakiyorum ama cok sıkıntılarimiz var bu aralar. Ben geldigimde de pek kimse olmuyor. Begenip kaciyorum o yuzden.Gelip begenip kaçıyorsunuz. Yazmadan olmaz ama.. kizim sana söylüyorum gelinimIrResistibLe_ P pinartn sen anla :)
2 gun sonra odak noktasi- oturma odasi bildirim gunu kizlar. Biliyorsunuz degil mi...
Canim hastanede yatma sebebin ne, kanaman mi var? Rabbim yardimcin olsun. Insallah duyarsiniz bir an once.chentiq beni listeden çikar canim. Biraz sorunlu geciyor hamilelik. 2 gundur hastanede yatiyorum. Bebegimin kalp atisi da henuz duyulmadi. Biraz daha beklenip sonlandirilmasi gibi bir durum var. Dualarinizi bekliyorum
Gelip begenip kaçıyorsunuz. Yazmadan olmaz ama.. kizim sana söylüyorum gelinimIrResistibLe_ P pinartn sen anla :)
2 gun sonra odak noktasi- oturma odasi bildirim gunu kizlar. Biliyorsunuz degil mi...
chentiq beni listeden çikar canim. Biraz sorunlu geciyor hamilelik. 2 gundur hastanede yatiyorum. Bebegimin kalp atisi da henuz duyulmadi. Biraz daha beklenip sonlandirilmasi gibi bir durum var. Dualarinizi bekliyorum
Merhaba hanimlar cok giremiyorum o yuzden yazdiklarinizi cok okuyamiyorum hepiniz iyisinizdir insallah..
Yeni kurallar koyduk evde bunlardan birisi cocuk uyanikken telefonu elimize almamak.. Ay bizim kizinda uyumayacagi tuttu kac gunlerdir ya gecenin ilk yarisinda ya da gecenin son yarisinda ayakta oluyoruz.
Bi diger kuralda tasarrufla ilgili.. Devasa bi alisveris listesi yaptım marketi evimize tasidik. Amac mart 15 kadar asla markete gitmemek. Yani 1 ay boyunca evde ne varsa onunla idare edicez sonra mart 15 de tekrar alisveris yapip nisan 15 ekadat hic alisveris yapmıcaz. İsraftan kacinip yasarruf edicez. Cunki esimi ekmek almaya yolluyorum elinde limon sikacagiyla geliyor kendim bebek bezi almaya gidiyorum bi poset abur cuburla dönüyorum. Her gidisimizde gereksiz harcamalar yapıyoruz hemde vakot kaybediyoruz. Yok cars soka ne gelmis pers a101 re ne gelmis yok su kadar moneyimiz birikmis. İnşallah basarili oluruz bakalim sonuclari bildiririm insallah.
@3kizannesi/USER]
[USER=296077]@chentiq
zambak86
@eflalim
buble
@NAVLEE
yesilkubbe
P pinartn
@dagci
cnntrm
IrResistibLe_ [/USER]
hanimlar gunluk odevleri neden yapmiyosunuz kac kere etiket yapiyoruz cok basit odevler gercekten hadi biraz canlanin yahu..
chentiq cevap ver.
ses veriyorum. Acilen transfer sureci baslatalim bence@3kizannesi/USER]
[USER=296077]@chentiq
zambak86
@eflalim
buble
@NAVLEE
yesilkubbe
P pinartn
@dagci
cnntrm
IrResistibLe_ [/USER]
chentiq cevap ver.
transfer edilmek ister misin :)chentiq
şimdi grubun işleyişi nasıl?
günlük ödev veriyorsunuz.
günlük ödevi 1 hafta eksiksiz yapan listeye mi giriyor?
Listeye girenler de günlük ödevlerin yanı sıra 15 günlük sürelerde belirtilen odak noktası temizliği mi yapıyor?
tamamdir. Selam ver oyle kac. Ha ber alalim . Ses de, ben anlarim :) hala dualardasinCanim takip etmek adina bakiyorum ama cok sıkıntılarimiz var bu aralar. Ben geldigimde de pek kimse olmuyor. Begenip kaciyorum o yuzden.
Sagol canimses veriyorum. Acilen transfer sureci baslatalim bence
transfer edilmek ister misin :)
tamamdir. Selam ver oyle kac. Ha ber alalim . Ses de, ben anlarim :) hala dualardasin
ses veriyorum. Acilen transfer sureci baslatalim bence
transfer edilmek ister misin :)
tamamdir. Selam ver oyle kac. Ha ber alalim . Ses de, ben anlarim :) hala dualardasin
Maratona gelmek isteyen var mi
daha yeni odak noktasini belirlemedik.Et bakalım. Belki hallederim bu sefer.
Ne yapacağımı da yaz ama...
daha yeni odak noktasini belirlemedik.cnntrm e göre belirliyoruz. Mutfak bitti. Oturma odasi bitti. Simdi sirada ne var bilmiyoruz. Bir de gunluk odevler var o kadar. Carsamba baslarsin sen. Ayin 15 inde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?