evet aynen boyle. Umudun olsun ya. Gunluk odevker cok kolay.

Allah razı olsun. Şimdi iyiyim elhamdülillah. Ben de güzel haberler vermeyi o kadar çok istiyorum ki.. Rabbim hayırlısını versin inşaallah
amin inşallah

Sen boyle seyler yazinca cok duygulaniyorum. Hamileykende boyle olurdu. Logusaliktanmi yoksa baska gozleri dolan var mi? Ben mi tuhafim acaba?

Bende gozetliyorum sabah aksam gece hemde :)
bir zahmet gozetleteceginize yaziniz o vakit...

Sen boyle seyler yazinca cok duygulaniyorum. Hamileykende boyle olurdu. Logusaliktanmi yoksa baska gozleri dolan var mi? Ben mi tuhafim acaba?

Simcikkkk oncelikle 1. Hamilelikte duygular tavan yapar. Ben Reklamlarda cocuk anne dedi diye agladigimi biliyorum hüngür hungur.

2. Birazcik geyige vurursam topikteko samimiyete binaennnnn
Bir laf vardi ne zaman kimden duydum bilmiyorum.

Agizdan degil kalpten cikanlar, karsidakinin kulagina degil kalbine gider diye. Bilmem anlatabildim mi

Kızlar Adem Güneş in pedegoji okulu var ya onu takip ediyor musunuz
Yotube dan dinliyorum abone oldum yeni yayın olunca bildirim geliyor
Ayşe kulin vefa bende de var bir kitabı daha var yarım bıraktım bazı sebeplerden dolayı kendisine kızdığım için ama kitapları da merak ediyorum
Esim cay istemiyormus. Halbuki canim daha cok cay cekiyor. Ama tek kendim icin de demlemem...

Kahve maratonuna gelen olur mu
aa ben özellikle kendime çay demlerim bayılırım çaya

chentiq beni listeden çikar canim. Biraz sorunlu geciyor hamilelik. 2 gundur hastanede yatiyorum. Bebegimin kalp atisi da henuz duyulmadi. Biraz daha beklenip sonlandirilmasi gibi bir durum var. Dualarinizi bekliyorum
Canım inşaallah sağlıkla devam eder gebeliğin
Bir bilene; dagci
Bir de kiyisindan kosessinden donene ; eflalim

Sormak gerek :))
Ha hay bu ay sınırdan döndüm çıldıracaktım
Canım bir defter tut ne alıyorsunuz tek tek yaz, ben ilk zamanlarda yapmıştım öyle çok faydası oluyor

Maraton sonucum
Oda toplandi
Süpürge yapildi
Makineye camasir atildi
Yatak odasi toplandi
Kuruyan camasirlar toplanip katlandi
Yemek yapildi
Bulaşık yikandi

ses veriyorum. Acilen transfer sureci baslatalim bence

transfer edilmek ister misin :)

tamamdir. Selam ver oyle kac. Ha ber alalim . Ses de, ben anlarim :) hala dualardasin
evet evet acilen :)
Çok sağolun kızlar. ALLAH razı olsun hepinizden. @pinartn canim cumartesi oglen biraz kanamam oldu o yuzden gittim acile doktor da yatis verdi
Allah yardımcınız olsun canım Allahtan hep hayırlısını dıle..
daha yeni odak noktasini belirlemedik. cnntrm e göre belirliyoruz. Mutfak bitti. Oturma odasi bitti. Simdi sirada ne var bilmiyoruz. Bir de gunluk odevler var o kadar. Carsamba baslarsin sen. Ayin 15 inde...
aa 2gun kaldı dımı oturma odasının bıtmesınneee
ayy o defter bendede var aynen soyle

mıgros x tl 1 subat
bım x tl 1 subat
a101 xtl 1subat
bım xtl 2 subat
bım xtl 2 subat
a101 xtl 3subat

ıste bu yuzden 15nden 15ıne alısverıse karar verdık
Kızlar fotoğrafa iyi bakın
cok anlamlı aslında duygulandım sımdı..

çok güzel ben de deneyeyim benim koca bizi batıracak

Biz rahat evimizde güzel dolaplarımızı düzeltmeye üşeniyoruz, kadın kutularda ne kadar güzel düzenlemiş dolap gibi
Bunu yapan bir suriyeliymiş
görmüştüm bu fotoyu çok hoş düzen başka bişey,maalesef bende yok ama havalar bi ısınsın evin altını üstüne getireceğim inşallah

bu arada kadınca nagmeler dıye bı sıte yapmıslar bıldıgınız kadınlar kulubunun bımcesı :) kesın bım yapmıstır

Ay ama çok kopya bu sinir oldum. Temizlik bölümü de cidden bizim topiğin kopyası. Kız chentiq in işportadaki kopyası gibi yazmış bimce bile değil site

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…