di mi?:))
42 benım yasım bende genc gosterırım ama nıyetım 60 kg olmak. Umarım yanı.
Dıyete alısana kadar leblebi iZniniz olsun centik
ay o zaman yemeyeyim.. kurtulamadim o illetten..Çok da leblebi yime kabız olursun
anladım ama seni yormak hoşuma gidiyor.:)yok kilo vermek yerine degil. Cozelim dedin ya.. coz beni diye koydum onu . Aciklama girince isin icine tadi kalmadi artık... tabi yasin gecti senin
ben su an da genc gosteriyorum. Sahi yasin kac senin?
teshis var. Tedavi sıkıntı.. is yerinde yogurt olmaz ama sakiz olur.. yesillik olur. Levlebi serbest mi o da olur ?
aynı yaştayız.42 benım yasım bende genc gosterırım ama nıyetım 60 kg olmak. Umarım yanı.
Dıyete alısana kadar leblebi iZniniz olsun centik
Yormak hoşuna mi gidiyor. Spor da yor beni yoracaksan. Listede ben de varim tabiki. Bir de bunu deneyeyim 40 gun nolacak.anladım ama seni yormak hoşuma gidiyor.:)
ayrıca her iki amaca da hitap eden bir görsel.
kördüğüm koysan daha doğru olurdu.
aynı yaştayız.
bana da kimse inanmaz.
sakın yarın yapmadım deme.Yormak hoşuna mi gidiyor. Spor da yor beni yoracaksan. Listede ben de varim tabiki. Bir de bunu deneyeyim 40 gun nolacak.
Zambakcim da var...
Spor dwyi6ncw akan sular donuyor. Insallah yapabiliriz.zambak86 geçmiş olsun canım.
Kızlar ya ben de göbeğim gitsin istiyorum. 3 ay oldu doğum yapalı ve emziriyorum. Ben ne yapabilirim ki? Hem çok zaman almayacak bir şey olmalı hem de gece herkes yatınca yapabileceğim bir şey olmalı.
E Elispo topiğin tam da senin gibi birine ihtiyacı varmış sanki :) İyi gaza getirdin herkesi :)))
Spor dwyi6ncw akan sular donuyor. Insallah yapabiliriz.
Benee yarın spor yapanlar kim bir liste yapalım?
Sağol canımzambak86 geçmiş olsun canım.
Kızlar ya ben de göbeğim gitsin istiyorum. 3 ay oldu doğum yapalı ve emziriyorum. Ben ne yapabilirim ki? Hem çok zaman almayacak bir şey olmalı hem de gece herkes yatınca yapabileceğim bir şey olmalı.
E Elispo topiğin tam da senin gibi birine ihtiyacı varmış sanki :) İyi gaza getirdin herkesi :)))
hahahhaahhahhaÖnceden doğru yazar anlaşılmazdın. Şimdi 'dwyi6ncw' yazıyorsun yine anlaşılıyorsun. Bravo
Burdayımhahahhaahhahha
Eve dogru gelirken arabda hoplayip ziplarken yazdim onu. Diger kelimeler de anlasilmazdi ama otomatik duzeltme yapti tel sag olsun. 2 sini duzelttim de. Bu kelime de hata sinirlaruni zorlamisin
Bugun persembe bildirimi yapacak olan var mi!benim 80 bitti 24 rekatim kaldi. Kitap hic okumadim..
BugunIrResistibLe_ NAVLEE buble hic gormedim CKbeautyandsheer bir ara gordum gibi oldu..@kubdef hasta baska kim eksik yoklama yapalim... durkan
Biz de ne ararsan varPardon arkadaslar merak ettım. Kıtapta mı okuyorsunuz?
Neyse ben kaçtım şimdilikEvet kim akşam maratonu ister?
Biraz iyileştim sanırım, küllerimden doğuyorum kızlar
Sağol canım
Normal doğum mu sezeryanmıydı seninki?
Evet kim akşam maratonu ister?
Biraz iyileştim sanırım, küllerimden doğuyorum kızlar
Ben de varım. Sadece göbek bölgesi birax ufalsın. Başka bir şey istemiyorum. Biz kızımla bugün egzersize başladık gerçi.Yormak hoşuna mi gidiyor. Spor da yor beni yoracaksan. Listede ben de varim tabiki. Bir de bunu deneyeyim 40 gun nolacak.
Zambakcim da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?