Ben de bu ara çok boşverdim. Hiç vakit yok.

Kv demlerdeyim giremedim

cnntrm maraton sonucum
*ortalığı toparladım
*bulaşık sepetini boşalttım
*oğluş uyandı (ikindi uyumuştu) onunla ilgilendim(yemek, ders vs)
*çocuklara meyve, kuruyemiş tabağı hazırladım
*bulaşıkları elimde yıkadım
*Ocak, tezgah silindi
*kek çırptım, fırına koydum (şuan pişiyor) pişmek üzere
Kekim pişince duşumu alır yatarım
inşallah
Bu günlük bu kadar

Son düzenleme:
Benim kız bugün bana sürpriz yapıp misafirlerin yanında kendiliğinden uyuyuverdi. Ah ne güzel dedim rahat rahat vakit geçirdim misafirlerle. Sonuç: Bu saatte daha yeni uyudu. Nazar değdi sanırım Hayır normalde hep kendi kendine uyusa tamam da milletin yanında hava yapıyor ben büyüdüm kendim uyurum diye. Sonra misafir gidince anne çeksin tabi böyle

Pınar arkadasım sızde mı erkencısınız.

Herkese gunaydın
Ben mutfak tezgahını gece bırakıp sabah bu saatlerdr topluyorum. Keske gece toplayabılsem ama o kadar yorgunluk oluyorkı hıc halım kalmıyor hemen gıdıp yatıyorum. Acaba ben mı cok dırencsızım

Kızlar olculerımı almadım zaten mezura nerde kımbılır? Ama kayıtlara gecsın 69,3 um.

Sabahları hep aynı sekılde kahvaltı ederım ıkı yumurta 12 felan zeytın iki dilim ekmek acuka peynır.
Gun ıcın de baska ekmek tuketmem. Oglen corba aksam sebze ve ızgara beyaz et yada kırmızı

76 dan 69 a dustum bır ayda. Nıyetım 26 marta 65 ıle gırmek. Bazen ızın gunlerıdr yapıyorum cok sıkı takılmıyorumm hergun 1 saat elıptıgımıde yaparım.

Sızler ne planlıyorsunuz zatıf cekıcı hatunlar olmak ıcın :)
Herkese guzel bir gun dilerim.

Ay maşallah keşke hep öyle olsa.

Günaydın arkadaşım. Ben her gün 5.50 de ayaktayım. Eşim ve kızım gidince bir daha ufaklığın da uyku durumuna göre bazen azcık daha yatıyorum.

Maşallah bayağı kilo vermişsin. Azmin elinden bir şey kurtulmuyor. Benim kilo olarak illa vereyim dediğim bir durum yok ama vücutla orantısız bir göbek var. Onu da bol ekmek yememe bağlıyorum. Ben geçen mayısta karatay diyeti yapmıştım. O zaman bayağı kilo verdim. Tekrar ekmeğe başlayınca bı sefer sırf göbek çıktı. Bir de çocuk emzirdiğim halde az su içiyorum. Benim de hedefim suyu çoğaltıp ekmeği azaltmak. Dün de kızımla egzersize başladık. Benim ufaklığı ayaklarıma oturtup biraz mekik çektim. Düzenli yapsam işe yarar sanırım.

Tabıkı mekık ıse yarar hergun 20 bıle ceksen fayda gorursun. Ufaklıgı koklarım kac yasında kız mı erkek mı

Merhaba
Biliyor musunuz o ec ve banyo hala temızlenmedı ne pisim yaa

Hergun apranax alıyorum dün almamıstım o yızden mı cok yorgundum acaba?

Bugunun 5 görevi;
1 saat eliptik
Yatak çarsaf degıstırmece
Banyo temizlik
Wc hijyen
Yemek masasını toplamaca bangonu. Ustunu bos bırakmaca.

Uf puf kızlar keske hep calıssamda evde calısmasam :)

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...1jfHhHsQao81Tv8SaTiCuA&bvm=bv.148747831,d.bGs

bu çok etkili ve çok kısa canım.
mutlaka dene.
Spor dwyi6ncw akan sular donuyor. Insallah yapabiliriz.
ben niyetini anladım.
Kızlar bugün adıyamnda deprem oldu baya korktuk

sen relaks oluyorsun ya bebek de hissediyor.
en azından ondan başka şeylere odaklandığını hissedip kendi başının çaresine bakmış kuzu.:)
Ütü de bitti yarın öğleden sonra görüşürüz artık
maaşALLAH canım sana.
iyi uykular.
çok güzel kilo vermişsin.
düzene koymuşsun maaşALLAH.

ben de 69,2 yim.

hedefim 64.
Evet dun 8 yasına girdi bir oğlum var.
Allah bağışlasın.
benim oğlum da 8 yaşında.
iki de kızım var .
çalışmak daha yorucu bence.
ben de sadece ev işlerinden sorumlu olmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…