aaa ama bahanelerim son derece gercekciysi. Sen bana kibarcik yaklastin. Eli sopali gelmedin ki.
zorlanmayaacahin kadar. Mesela yere bisi dokulunce sil kalmasi orada. Yada lavabo kirliyse bir cif dok. Oldurmeyecek yasamana yetecek kadar yap demek istiyorum. Bu kadar kotuysen tani onu da yapma
baktim elispo houston ses ver falan diyor ben de apollo demeye basladim. Oyle geyik var. Belki duymussubdur. Houston cvp ver diye. May day may day yada s.o.s deriz ya onun gibi .. apollo da dedigi gibi uydu..
houston yazarken hüstın demiyorsun da neden chentiq derken centiğ diyorsun acaba:))
Neyse sevgil8 apollocugum sostemi anlayamadim.
Yani benim ciskek haha ada bak cısssss kek. Acaba cıs demek buradan mi geliyir.
Neyse. Cheesecake yemem icin 5 gun ustuste spor yapmamam m8 gerekiyir? Yoksa yapmadigim her gun eksi 10 alip, 50 ye ulastiginda ceza olarak mi yiyecegim.
Peki yaptigimda artim olacak m8.. iste simdi hakkaten cok heyecanli olmaya basladi. Kendim8 birakiyorum sanaa.... sistemi acikla uyayim
herseyi keyif alarak yemek de basari hatta yetenek.Amanın ben hep keyif alarak yerim yandım ama çok yemem yani bu aralar olduğundan çok az yiyorum ama kilo da vermedim neden acaba antidepresan hormon mu içeriyor acaba
ben üstüme almıyorum zaten.Ben değilim tam tersi temizlik düzen takıntım var kezadagci da öyle gayet hanaratız
Oh hayırlı olsun canım
ne takılması sonu gelmiyor.
a101 hiç kısmet olmuyor bana.Selam hatunlar, nasılsınız bakalım, ben şükür iyiyim hobilerim çocuklarım bitmeyen ev işlerimle mikemmelll hissediyorumyeni bir ürün çıkardım ortaya keçeden poşetlik sevdim ben bu keçe işini. Yeniden boyamaya başladım bitsin inşallah koyarım fotoğraf.
Bugün hava kapalı o yüzden bende uyumak istiyorum ama tabi ki uyuyamam iki çocukla.
Dün park sezonunu açtık bugün hava kapandıa101 e çocuk kitabı serisi gelmiş nele diye ondan aldım dün, güzel hoşuma gitti.
Onun dışında beni bekleyen ütü dışında pek işim yok.
seni ben çözemedim.ay ben buyum. Asi miyim feminist miyim acaba..
peki ben? Evden cikarken esim hala uyuyor oluyir cocuklar da..
spor diye dusunuyorum. Cunku cheesecake sevmem ... daha cazip bir ceza olmali :))Centik -10 mu gelecek Spor mu
:))))artik bizde biliyoruz
farkinda misin. Bunlar eski eflal laflari..
fikru bile igrenc geldi simdi. Benim tatli istegim yok. Psikolojik oburlugum var. Ac degilken canim yemek bile istemiyorken bisiler yiyorum. Sonra da gobegimi sevip agliyorumtarcinli su tatli istegini azaltirmis. tarcinli su ic bence. odule cezaya gerek kalmaz.
yorgunum bugün,kafa yoramayacağım.dagci guzel analiz ediyordun ama.
Yapma bu kadar mi karisigim.
Sadece biraz fazla renkliyim..
Cozmustun.
Cozemedigin neyim var soyle cozelim beraber...
Eki Görüntüle 1961144
korse mi ne bu?dagci guzel analiz ediyordun ama.
Yapma bu kadar mi karisigim.
Sadece biraz fazla renkliyim..
Cozmustun.
Cozemedigin neyim var soyle cozelim beraber...
Eki Görüntüle 1961144
Bak centık teshısı koyduysan yarısı bıtmıs. Psıkolojık aclık ıcın sakızlar olur yesıllık olur yogurt olur süt olur.spor diye dusunuyorum. Cunku cheesecake sevmem ... daha cazip bir ceza olmali :))
:))))
farkinda misin. Bunlar eski eflal laflari..
fikru bile igrenc geldi simdi. Benim tatli istegim yok. Psikolojik oburlugum var. Ac degilken canim yemek bile istemiyorken bisiler yiyorum. Sonra da gobegimi sevip agliyorumağzıma alip yedikten sonra hatta yerken bile rahatsizim cogu zaman. Gozum ac gozum...
Benımkı toplamıs bildiriyorumOk eve gıdınce yazarım bakiim yapmıssa
Eflal hanım nıyetım nacızane spor ısteyenlere motıvasyon vermekti. Yoksa kime ne degıl mıOh yaşasın düdüklü tencere
Sağol canım bilgi için
Oo daha çok şey var yenilenecek :) takip de kal
Ovvv kim demiş spor yapmayan güçsüz diye kabul etmiyorum
ah keşke çıksa koridor boydan boya çizik ay pardon sanat eseri
Yani arkadaşım sen niye moral bozuyorsun ki ben şişmanım gayet de yakıştırıyorum kime göre yakışmıyor hakaret bu resmen
A kim demiş benim hamarat badim
Ben değilim tam tersi temizlik düzen takıntım var kezadagci da öyle gayet hanaratız
Oh hayırlı olsun canım
ciddi değildir o.:))Eflal hanım nıyetım nacızane spor ısteyenlere motıvasyon vermekti. Yoksa kime ne degıl mı
yok kilo vermek yerine degil. Cozelim dedin ya.. coz beni diye koydum onu . Aciklama girince isin icine tadi kalmadi artık... tabi yasin gecti seninkorse mi ne bu?
kilo vermek yerine mi kullanacaksın?
ben su an da genc gosteriyorum. Sahi yasin kac senin?Haklısın oyle bir dönem bende yasamıstım. Ama yok arkadasım zayıflık genc de gısterıyor
teshis var. Tedavi sıkıntı.. is yerinde yogurt olmaz ama sakiz olur.. yesillik olur. Levlebi serbest mi o da olur ?Bak centık teshısı koyduysan yarısı bıtmıs. Psıkolojık aclık ıcın sakızlar olur yesıllık olur yogurt olur süt olur.
42 benım yasım bende genc gosterırım ama nıyetım 60 kg olmak. Umarım yanı.yok kilo vermek yerine degil. Cozelim dedin ya.. coz beni diye koydum onu . Aciklama girince isin icine tadi kalmadi artık... tabi yasin gecti senin
ben su an da genc gosteriyorum. Sahi yasin kac senin?
teshis var. Tedavi sıkıntı.. is yerinde yogurt olmaz ama sakiz olur.. yesillik olur. Levlebi serbest mi o da olur ?
Çok da leblebi yime kabız olursunteshis var. Tedavi sıkıntı.. is yerinde yogurt olmaz ama sakiz olur.. yesillik olur. Levlebi serbest mi o da olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?