E Elispo yani hoş geldin ama moralimi bozdun şişmanlara bir şey yakışmaz diyerek, tam da amann ben bu kilomla da güzelim napıyım ömrümün çoğu zayıf geçti az da böyle takılayım derken

tarcinli su tatli istegini azaltirmis. tarcinli su ic bence. odule cezaya gerek kalmaz.

Selam hatunlar, nasılsınız bakalım, ben şükür iyiyim hobilerim çocuklarım bitmeyen ev işlerimle mikemmelll hissediyorum yeni bir ürün çıkardım ortaya keçeden poşetlik sevdim ben bu keçe işini. Yeniden boyamaya başladım bitsin inşallah koyarım fotoğraf.
Bugün hava kapalı o yüzden bende uyumak istiyorum ama tabi ki uyuyamam iki çocukla.
Dün park sezonunu açtık bugün hava kapandı a101 e çocuk kitabı serisi gelmiş nele diye ondan aldım dün, güzel hoşuma gitti.
Onun dışında beni bekleyen ütü dışında pek işim yok.

Amanın ben hep keyif alarak yerim yandım ama çok yemem yani bu aralar olduğundan çok az yiyorum ama kilo da vermedim neden acaba antidepresan hormon mu içeriyor acaba
herseyi keyif alarak yemek de basari hatta yetenek.
kilo vermedin az yiyip almiyorsun o da birsey. emzirmeyi yeni kestin sayilir. senin vucut ancak toparlar. ilac kismini aklina getirme. getirirsende saglam kafa saglam vucutta bulunur. aslinda hergun acik havada yarim saat bile yurusen hem ruhen hem fiziken rahatlarsin.

Ben değilim tam tersi temizlik düzen takıntım var keza dagci da öyle gayet hanaratız
Oh hayırlı olsun canım
ben üstüme almıyorum zaten.
bak hiç ses ettim mi.:))
E Elispo yani hoş geldin ama moralimi bozdun şişmanlara bir şey yakışmaz diyerek, tam da amann ben bu kilomla da güzelim napıyım ömrümün çoğu zayıf geçti az da böyle takılayım derken
ne takılması sonu gelmiyor.
ben de son 8 yılda yemediğim kadar hamur işi,vs. yedim.
ilk kez kolestrolümü yükseltmeyi de başarmışım yani.

dün eski 64 iken ki ölçülerimi aldığım kağıdı buldum.
bakıp bakıp kızdım kendime.

sonra yabancı bir kanal izliyorum sabahları emlakçılar ev restore ediyor.
kadının mide göbek kısmı dümdüz ve ben de ondan istiyorum dedim kendime.

kararlıyım et bud istemiyorum artık.
düz karnımı,çıkan kemiklerimi özledim.
a101 hiç kısmet olmuyor bana.
zaten yakında yok.
ama takip ediyorum her hafta güzel şeyler geliyor.

iş bitse sen de bitersin.
sağlık,huzur olsun da gerisi boş.

bizim burası da bugün kapalı.
ay ben buyum. Asi miyim feminist miyim acaba..

peki ben? Evden cikarken esim hala uyuyor oluyir cocuklar da..
seni ben çözemedim.

Centik -10 mu gelecek Spor mu
spor diye dusunuyorum. Cunku cheesecake sevmem ... daha cazip bir ceza olmali :))

artik bizde biliyoruz
:))))
farkinda misin. Bunlar eski eflal laflari..

tarcinli su tatli istegini azaltirmis. tarcinli su ic bence. odule cezaya gerek kalmaz.
fikru bile igrenc geldi simdi. Benim tatli istegim yok. Psikolojik oburlugum var. Ac degilken canim yemek bile istemiyorken bisiler yiyorum. Sonra da gobegimi sevip agliyorum ağzıma alip yedikten sonra hatta yerken bile rahatsizim cogu zaman. Gozum ac gozum...

dagci guzel analiz ediyordun ama.
Yapma bu kadar mi karisigim.
Sadece biraz fazla renkliyim..

Cozmustun.
Cozemedigin neyim var soyle cozelim beraber...

Bak centık teshısı koyduysan yarısı bıtmıs. Psıkolojık aclık ıcın sakızlar olur yesıllık olur yogurt olur süt olur.

Eflal hanım nıyetım nacızane spor ısteyenlere motıvasyon vermekti. Yoksa kime ne degıl mı

korse mi ne bu?
kilo vermek yerine mi kullanacaksın?
yok kilo vermek yerine degil. Cozelim dedin ya.. coz beni diye koydum onu . Aciklama girince isin icine tadi kalmadi artık... tabi yasin gecti senin

Haklısın oyle bir dönem bende yasamıstım. Ama yok arkadasım zayıflık genc de gısterıyor
ben su an da genc gosteriyorum. Sahi yasin kac senin?

Bak centık teshısı koyduysan yarısı bıtmıs. Psıkolojık aclık ıcın sakızlar olur yesıllık olur yogurt olur süt olur.
teshis var. Tedavi sıkıntı.. is yerinde yogurt olmaz ama sakiz olur.. yesillik olur. Levlebi serbest mi o da olur ?

42 benım yasım bende genc gosterırım ama nıyetım 60 kg olmak. Umarım yanı.
Dıyete alısana kadar leblebi iZniniz olsun centik

Nego

Yaşasın bence de...

Kocam almamı istemezdi... Buna rağmen aldım. Düdüklüde yaptığım yemekleri yemiyor şimdi, inat edecek ya... Ben ona inat almışım, o da bana inat yemiyor.

Ben de tencere değiştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…