Arkadaşlar bu guruba ve yarışmaya ben de katılmak istiyorum.ne yapmam lazım ve haftalık programları nereden görüyorum

Arkadaşlar bu guruba ve yarışmaya ben de katılmak istiyorum.ne yapmam lazım ve haftalık programları nereden görüyorum
Topigin ilk sayfasinda yaziyoruz. Haftalik programlar da evim evim guzel evim bölümünde sihirli degnek diye bir konu var orada. Acyigim konulardan bakabilrisi

Tamam yapalım:)
90 dk'dır fitness yapıyorum 30 dk dinlendim bulaşıklarım ve katlanacak çamaşırlarım var
Tmm benim de salonda toplanacak oyuncaklar bitti. Simdi onlari kutuphaneye yerlestircem. Sonra diger kagit ivirini toplicam.sonra mekik cekicem. Sonra mutfagin demligini falan bosaltcam.
Yikanan camasirlari atcam. Yeniler8ni koycam. Biraz da mek8k yapcam

Muzmus yapilacak isin varsa sen de katil

Olabilir kadar çok şey var ki.nereden başlayacağımı şaşırdım ve tembel bir şekilde yerimden kalkamıyorum.ben yeni haftadaki programınız ile başlayayım diyorum.önümüzdeki haftayı ne zaman yüklersiniz

1 e kadar bir şeyler bitirip gelin diyorum :)

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.
Amin sağol canım
Geçmiş olsun canım
sağol canım

Geçmiş olsun canım, kaç şiddetindeydi, hafif oldu sanırım
sağol canım 5.8

popişi çimdikleseydin:)))

Gecmis olsun. Deprem benıde cok korkutur.
sağol canım evet çok korktum kızım okuldaydı bende çok uzaktaydım yetişene kadar baya panik yaptım

sağol canım bizimde oluştu resmen beşik gibi sallanıyor hala

Acaba bu çocukların uyuşmaması bizdenmi kaynaklı
Ben de40 bedenim. Sülün gibi boyum var. Ama bolgesel olarak sorunluyum. Topik takip etmekte nasilsin? Egzersiz topigini sen kursan olur mu acaba. Benim aktif olarak surdurdugum bayagi topik var cunku
tropik
Canavarı
Tek savaş bence
+1
Ulaştı canım beğenildi çok şükür. Yeni sipariş hazırlıyorum. Dün de poşetlik sipariş aldım bakalım nasip. İlk paramla pardesu eşarp aldım :)
hayırlı olsun canım babada yolla kız merak etiim

üretmek güzelde çalışmak bana göre değil sanki ev işleri beni daha mutlu ediyor tabi yapabildiğim sürece

ay bi koptum pir koptum topikten geçmişi okuma maratonu yapayım bende:))
bitti mi naratonun. Depreme ben de baktim. Esk8 evler falan yikilmis. Eee ne ders cikardin navlem :)

chentiq benim maraton bitti
*bulaşıkların yarısı makineye yerleştirildi
Yarısı da elde yıkandı
*Ocak, tezgah silindi
*4-5 makine çamaşır katlandı ve yerleştirildi
benim maratonda
Mutfak toplandi piril piril oldu
Salon toplandi mis oldu
Camasirlar alindi salona getirildu ama asilmadi
Cunku yarim saattir hem tefsir dinliyorum hem candy oynuyorum. Mutfagi toplarken gozum az kalan sute ilisti. Sonra da kahve yaptim kendime

Şimdi de kocişle sinema keyfisi
ne izliyecwksiniz. Benim koca da cocuklarla mayisti

Benimki uyudu Sabah işe gidecek. Bitti mi kahven? Eşlik edeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…