Eki Görüntüle 1961831 Eki Görüntüle 1961833 Hayırlı gecelerr;
Ben bugunku çentiğin bana verdıgı gorevı hem vallahı hem billahi yaptım. İşte ispatı :)
super gorunuyor. Tertemiz bembeyaz. Ben de maraton istiyorum. 30 dk cok hizli ama kim kalmistir acaba. Salon oyuncaklardan savas alani gibi. Cok gec kaldilar diye toplatmadan yatirdim..Eki Görüntüle 1961831 Eki Görüntüle 1961833 Hayırlı gecelerr;
Ben bugunku çentiğin bana verdıgı gorevı hem vallahı hem billahi yaptım. İşte ispatı :)
Topigin ilk sayfasinda yaziyoruz. Haftalik programlar da evim evim guzel evim bölümünde sihirli degnek diye bir konu var orada. Acyigim konulardan bakabilrisiArkadaşlar bu guruba ve yarışmaya ben de katılmak istiyorum.ne yapmam lazım ve haftalık programları nereden görüyorum
Teşekkür ederimTopigin ilk sayfasinda yaziyoruz. Haftalik programlar da evim evim guzel evim bölümünde sihirli degnek diye bir konu var orada. Acyigim konulardan bakabilrisi
Tamam yapalım:)zambak86 30 dk maraton yapsak.. yalniz kaldim gecenin yarisi :)
Tmm benim de salonda toplanacak oyuncaklar bitti. Simdi onlari kutuphaneye yerlestircem. Sonra diger kagit ivirini toplicam.sonra mekik cekicem. Sonra mutfagin demligini falan bosaltcam.Tamam yapalım:)
90 dk'dır fitness yapıyorum 30 dk dinlendim bulaşıklarım ve katlanacak çamaşırlarım var
Kv demdeyim oglan uyumadiNAVLEE burda misin. Maraton ister misin
Ya da K klbk33 ya dacnntrm baska gececi kim var. IrResistibLe_
Olabilir kadar çok şey var ki.nereden başlayacağımı şaşırdım ve tembel bir şekilde yerimden kalkamıyorum.ben yeni haftadaki programınız ile başlayayım diyorum.önümüzdeki haftayı ne zaman yüklersinizTmm benim de salonda toplanacak oyuncaklar bitti. Simdi onlari kutuphaneye yerlestircem. Sonra diger kagit ivirini toplicam.sonra mekik cekicem. Sonra mutfagin demligini falan bosaltcam.
Yikanan camasirlari atcam. Yeniler8ni koycam. Biraz da mek8k yapcam
Muzmus yapilacak isin varsa sen de katil
ay bi koptum pir koptum topikten geçmişi okuma maratonu yapayım bende:))NAVLEE burda misin. Maraton ister misin
1 e kadar bir şeyler bitirip gelin diyorum :)Olabilir kadar çok şey var ki.nereden başlayacağımı şaşırdım ve tembel bir şekilde yerimden kalkamıyorum.ben yeni haftadaki programınız ile başlayayım diyorum.önümüzdeki haftayı ne zaman yüklersiniz
Amin sağol canımCanım çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.
sağol canımGeçmiş olsun canım
sağol canım 5.8Geçmiş olsun canım, kaç şiddetindeydi, hafif oldu sanırım
popişi çimdikleseydin:)))Benim kız bugün bana sürpriz yapıp misafirlerin yanında kendiliğinden uyuyuverdi. Ah ne güzel dedim rahat rahat vakit geçirdim misafirlerle. Sonuç: Bu saatte daha yeni uyudu. Nazar değdi sanırımHayır normalde hep kendi kendine uyusa tamam da milletin yanında hava yapıyor ben büyüdüm kendim uyurum diye. Sonra misafir gidince anne çeksin tabi böyle
sağol canım evet çok korktum kızım okuldaydı bende çok uzaktaydım yetişene kadar baya panik yaptımGecmis olsun. Deprem benıde cok korkutur.
sağol canım bizimde oluştu resmen beşik gibi sallanıyor halaHaklısın canım, zaten şu dönem diyet ya da spor yapmak gibi bir niyetim yok. Yazın her gün parka çıkarıyorum çocukları o ara yürümüş oluyorum.
Takılacam ilginç gelebilir ama kilolarım hiç umrumda değil, böyle mutluyken diyet spor stresi istemiyorum bu dönem
Yok gayet yeni eflal de böyle düşünüyor. Kilolulara bir şey yakışmıyor olduğunu düşünmüyorum
Ciddiyim
Neden karşı patlar diye mu? Ben her şeyi düdüklü de pisiririm çok lezzetlidir oluyor. Düdüklü de susuz tavuk pişirme var mutlaka denemelisin
Allah korusun canım deprem fobim vardı yeni atlattım bende yaşamıştım
Acaba bu çocukların uyuşmaması bizdenmi kaynaklıbango ne demek ilk kez duydum..
benim bebekler 12 olmadan yatmiyor. Bizdeki asil sorun o. Aslinda bir suru sorun var da.. zaman yonetimim yok. yasam koclarimi biktiriyorum bir zaman sonra.. :)) uyku konusunda sorunluyum..
Kilo konusunda ben de senin gibi dusunuyorum. Disaridakiler beni begenorler. Ama ben begenmem kendimi. Kişinin kendiyle barisik olmasi onemli elbette. Ama ben eski hallerimi ozlemle aniyorum...
tropikBen de40 bedenim. Sülün gibi boyum var. Ama bolgesel olarak sorunluyum. Topik takip etmekte nasilsin? Egzersiz topigini sen kursan olur mu acaba. Benim aktif olarak surdurdugum bayagi topik var cunku
Tek savaş benceBildirim topiginw baktim.
Bu ay odak noktasi yapmayi dusunmuyorum. Isyan edenler ve katilmayanlar bildirsin...
@kubdefzambak86 @CKbeautyandsheer @buble bildirim yapmamis. Olumsuz bildirim bile yapmamislar. Ve bunlardan 3 u benim grubumda.. ben tek basima mi yarışacagim bu ay
Birqz sonra da gunluk odevleri yazacaktim sayacaktim. Hevesim kalmadi
+1kendinize yakışmadığını söylemeniz beni ilgilendirmez ama genelleme yaparsanız ilgilendirir , buraya gelip kilolulara bir şey yakışmıyor derseniz kilolu bir insan olarak üstüme alınırım pek tabi olarak.
hayırlı olsun canım babada yolla kız merak etiimUlaştı canım beğenildi çok şükür. Yeni sipariş hazırlıyorum. Dün de poşetlik sipariş aldım bakalım nasip. İlk paramla pardesu eşarp aldım :)
üretmek güzelde çalışmak bana göre değil sanki ev işleri beni daha mutlu ediyor tabi yapabildiğim süreceBekarken çalıştığımı saymazsak ilk kazancım oluyor :) sağol canım desteğin için, çok güzel bir duygu üretmek.
Ay kötü olmuş, foto atardım aldıklarıma bakardın
Çok sağol canım, inşallah amin
Şimdi de kocişle sinema keyfisichentiq benim maraton bitti
*bulaşıkların yarısı makineye yerleştirildi
Yarısı da elde yıkandı
*Ocak, tezgah silindi
*4-5 makine çamaşır katlandı ve yerleştirildi
NAVLEE burda misin. Maraton ister misin
bitti mi naratonun. Depreme ben de baktim. Esk8 evler falan yikilmis. Eee ne ders cikardin navlem :)ay bi koptum pir koptum topikten geçmişi okuma maratonu yapayım bende:))
benim maratondachentiq benim maraton bitti
*bulaşıkların yarısı makineye yerleştirildi
Yarısı da elde yıkandı
*Ocak, tezgah silindi
*4-5 makine çamaşır katlandı ve yerleştirildi
ne izliyecwksiniz. Benim koca da cocuklarla mayistiŞimdi de kocişle sinema keyfisi
bitti mi naratonun. Depreme ben de baktim. Esk8 evler falan yikilmis. Eee ne ders cikardin navlem :)
benim maratonda
Mutfak toplandi piril piril oldu
Salon toplandi mis oldu
Camasirlar alindi salona getirildu ama asilmadi
Cunku yarim saattir hem tefsir dinliyorum hem candy oynuyorum. Mutfagi toplarken gozum az kalan sute ilisti. Sonra da kahve yaptim kendime
ne izliyecwksiniz. Benim koca da cocuklarla mayisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?