Tefsir dinlerken çamaşır assaydın nasıl olurdu canım, kk de takıldığın yetmiyor bir de candy mi oynuyon?bitti mi naratonun. Depreme ben de baktim. Esk8 evler falan yikilmis. Eee ne ders cikardin navlem :)
benim maratonda
Mutfak toplandi piril piril oldu
Salon toplandi mis oldu
Camasirlar alindi salona getirildu ama asilmadi
Cunku yarim saattir hem tefsir dinliyorum hem candy oynuyorum. Mutfagi toplarken gozum az kalan sute ilisti. Sonra da kahve yaptim kendime
ne izliyecwksiniz. Benim koca da cocuklarla mayisti
bebek uyutmakla mesguldum. ikiside zor uyudu.NAVLEE burda misin. Maraton ister misin
Ya da K klbk33 ya dacnntrm baska gececi kim var. IrResistibLe_
allah sifasini versin canimArkadaşlar günaydın. Dün çok zor bir gece geçirdik. Belki hatırlarsınız daha önce yazmıştım benin ufaklığın ciddi bir bağırsak rahatsızlığı var. Sizden ricam dualarınıza benim miniğimi de şifa için katmanız.
Allahım acil şifa versin canımArkadaşlar günaydın. Dün çok zor bir gece geçirdik. Belki hatırlarsınız daha önce yazmıştım benin ufaklığın ciddi bir bağırsak rahatsızlığı var. Sizden ricam dualarınıza benim miniğimi de şifa için katmanız.
Acil sifalar dilerim.Arkadaşlar günaydın. Dün çok zor bir gece geçirdik. Belki hatırlarsınız daha önce yazmıştım benin ufaklığın ciddi bir bağırsak rahatsızlığı var. Sizden ricam dualarınıza benim miniğimi de şifa için katmanız.
Eline sağlık Temiz olmuş daEki Görüntüle 1961831 Eki Görüntüle 1961833 Hayırlı gecelerr;
Ben bugunku çentiğin bana verdıgı gorevı hem vallahı hem billahi yaptım. İşte ispatı :)
:) ilahi zambak. Hemen photoshopla hallediyorum.Eline sağlık Temiz olmuş da
Pembe halının yanında siyah bişey var, yere düşmüş:)
GünaydınGünaydın
Valla bu hafta ben elimi bi şeye süremedim. O yüzden yazmadım. Odak noktası zaten hak getire.Bildirim topiginw baktim.
Bu ay odak noktasi yapmayi dusunmuyorum. Isyan edenler ve katilmayanlar bildirsin...
kubdef zambak86 CKbeautyandsheer @buble bildirim yapmamis. Olumsuz bildirim bile yapmamislar. Ve bunlardan 3 u benim grubumda.. ben tek basima mi yarışacagim bu ay
Birqz sonra da gunluk odevleri yazacaktim sayacaktim. Hevesim kalmadi
Günaydın canım nerelerdesin? Maratonlarını özledik, tabiki seni deGünaydın
Ben maratona varım. Ama 11.30 da başlayabilirim.Valla bu hafta ben elimi bi şeye süremedim. O yüzden yazmadım. Odak noktası zaten hak getire.
Ama şimdi maratona çağrı yapıyorum.
Arkadaşlar günaydın. Dün çok zor bir gece geçirdik. Belki hatırlarsınız daha önce yazmıştım benin ufaklığın ciddi bir bağırsak rahatsızlığı var. Sizden ricam dualarınıza benim miniğimi de şifa için katmanız.
namaz kılmadan gitmiştim bi yere deprem olunca kılmadığım namazlarım geldi ve ben gece uyanıktım bildirim gelmiyor ya bide zile dokunun falan diyorbitti mi naratonun. Depreme ben de baktim. Esk8 evler falan yikilmis. Eee ne ders cikardin navlem :)
benim maratonda
Mutfak toplandi piril piril oldu
Salon toplandi mis oldu
Camasirlar alindi salona getirildu ama asilmadi
Cunku yarim saattir hem tefsir dinliyorum hem candy oynuyorum. Mutfagi toplarken gozum az kalan sute ilisti. Sonra da kahve yaptim kendime
ne izliyecwksiniz. Benim koca da cocuklarla mayisti
Rabbim şifa versin canımArkadaşlar günaydın. Dün çok zor bir gece geçirdik. Belki hatırlarsınız daha önce yazmıştım benin ufaklığın ciddi bir bağırsak rahatsızlığı var. Sizden ricam dualarınıza benim miniğimi de şifa için katmanız.
ayyyy ne fenasın:)))))Eline sağlık Temiz olmuş da
eslik ettin.. etmez olaydinBenimki uyuduSabah işe gidecek. Bitti mi kahven? Eşlik edeyim mi?
ya sorma. Su Candy olayina cozum bulmam lazim. Telden kaldirsam .. bir ara kaldirmidtim. Cok guzel günlerdi. Simdi bir yigin ödülüm var . Birakamiyorum. "Mal yigma" telasim var..Tefsir dinlerken çamaşır assaydın nasıl olurdu canım, kk de takıldığın yetmiyor bir de candy mi oynuyon?oyun maratonu mu yaptık canım biz
Filme gelince dsmarttürk de dönüşüm diye bir film var onu izliyoruz
Bizde de mayışan hep ben olurumama bugün Spordan mı bilmiyorum uykum yok ama gelmeye başladı sanki göz kapaklarım yarıya indi
hos geldinEline sağlık Temiz olmuş da
badi bulmak icin bir iki ay bizimle kal bakalim. Ondan sonra..Kızlar bugun büyük temizlik yapıcam.
Yarın kalabalık bır arkadas grubum bana gelecek. Centik bir buddy bulmadın houston,tekbaşına canım sıkılıyor ayol :)
Offf of.
cok guzel. Aklina bunun gelmis olmasi. Benim aklima da sikayet ettigin evlerin geldi ilk. Hani evlerinden memnun degildun ya. Bir cok eski koy evi yikilmis. Yani aslinda begenmedigimiz evler bizim icin daha hayirli olabiliyormus. Allah esirgesinnamaz kılmadan gitmiştim bi yere deprem olunca kılmadığım namazlarım geldi ve ben gece uyanıktım bildirim gelmiyor ya bide zile dokunun falan diyor
Rabbim şifa versin canım
ayyyy ne fenasın:)))))
Askolsun. Kalayım bakalım mısafırperverlıgınız nasılmışeslik ettin.. etmez olaydinuyanabildin mi
ya sorma. Su Candy olayina cozum bulmam lazim. Telden kaldirsam .. bir ara kaldirmidtim. Cok guzel günlerdi. Simdi bir yigin ödülüm var . Birakamiyorum. "Mal yigma" telasim var..
hos geldinkubdef kılıkli :))
badi bulmak icin bir iki ay bizimle kal bakalim. Ondan sonra..
cok guzel. Aklina bunun gelmis olmasi. Benim aklima da sikayet ettigin evlerin geldi ilk. Hani evlerinden memnun degildun ya. Bir cok eski koy evi yikilmis. Yani aslinda begenmedigimiz evler bizim icin daha hayirli olabiliyormus. Allah esirgesin
Sahsi algılama. Biz topigi acali 2 sene oluyor. Halen devam ediyoruz. Ama bir heves baslayip, sonra giden o kadar cok oldu ki, badi sistemine ara verdik. 2 kisiyi kertiyorux. Sonra badisi kayboluyor bir kac hafta sonra.Askolsun. Kalayım bakalım mısafırperverlıgınız nasılmış
Bende sizleri özledimGünaydın canım nerelerdesin? Maratonlarını özledik, tabiki seni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?