Gunaydın külkedileri
Hepınıze guzelbr gun dılerım.
Bugun odevlerımı yazıyorum
Ispanak mücver yapıcam
Korıdordakı kapıları silicem
1 saat spor yapıcam
Çamaşır yıkıcam.

İnşallah diyeyim.

en büyük endişem kilo zaten

Öncelikle ne olursa olsun, hayırlısı olsun.

Kilo konusunda, hamileysen eğer, hamileliğin boyunca Karatay beslenmesi yapmanı tavsiye ederim. Doktorunla konuşarak tabiki. Senin için zararlı olanlardan uzak olduğun sürece kilo almazsın.

Canan Karatay'ı ben hiç sevmem, antipatik gelir hep. Ama kadın profesör! Okumuş, uzmanlaşmış, araştırmış, kitap yazmış. Bizim gibi bilmeyenleri aydınlatmış.

Ben ki, asla diyet yapamazken; bir diyet olmayan Karatay'ı yaptığımdan beri 11 kilo verdim. Hem sağlıklı beslendim, hem sıkılaştım, hem dinçleştim, sonucunda da zorlanmadan, aç kalmadan kilo verdim.

Lütfen şu Karatay kitabını alıp bir okuyun. Bi uygulayın şu beslenme şeklini.

Bizlerin en önemli kilo sebebi, YANLIŞ BESLENME.

Örneğin;
1. çoğumuz kahvaltı etmiyor, ki en önemli öğün ve metabolizmayı hızlandıran öğün.
2. Türk mutfağı karbonhidratlarla dolu. Makarnamız, pilavımız, patatesimiz, ekmeğimiz, hamur işlerimiz asla eksik olmaz.
3. Akşam 1 leğen meyveyi ailecek tüketiyoruz, ki hem yediğimiz saat yanlış hem de miktar.

artarak devam eder yanlışlarımız.

Kilolu arkadaşlarım, şu Karatay'ı denemenizi tavsiye ediyorum. Her konuda da yardımcı olmaya hazırım.

P pinartn 13.15-14.15 maraton sonucum
*Bulaşık elde yıkandı, Ocak tezgah silindi
*Alışveriş poşetleri yerleştirildi
*ortalık toplandı
*oğluş alınmaya gidildi
Ben de nevresimleri değiştirip makinaya çamaşır attım
Mutfağı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırdım
Yemek yaptım

1 leğen meyveyi yiyoruz gercekten de :)

Topiği gene revize edeceğim. 2 senede ne çekti şu topik benden ya....

ilk gelen okuyor ama bir şey anlamıyor. halbuki o kadar da özet yapmıştım ilk mesajımı :

@Ruhimucerret
Muzmus

başka kime hoş geldin dedim ben? kaybolmayın kızlar bir yere

geçmişe gittim...

zelalke isminizi ekledim listeye. kaçarsanız sizi etiket manyağı yaparım. hangi topiğe gitseniz bulurum :))) o evler temizle ----neee-----ceeeeeeeek

ah şu bahar insana nasıl bir duygu veriyor.
sabaha akşam dışarda gezesim var.

:))))

1 leğen meyveyi yiyoruz gercekten de :)

ama biliyorum ki :)) çünkü biz de yerdik annemin evinde.

sonradan kitabı okuyunca öğrendim ki; o saatte vücuda alınan şeker - meyve şekeri / süt şekeri dahi olsa - olduğu gibi yağa dönüşüyor, karaciğeri yağlandırıyor.

Yine söylemek istiyorum, kadını sevmem, reklamını da yapmıyorum ama sonuna kadar destekçisiyim. Kafa patlatmış, bize de okuyup uygulamak düşer.

Evet çok zor, bizler gibi karbonhidrata bağımlı kişiler için... Ama denemeye değer.

5 haftada 10-15-20 kg verenler bu sayede verdiler. Bence deneyin.

ben seviyorum doğal geliyor.
tirübünlere oynayan şaklabanlardan değil bence.

ben de bir ara yaptım gerçekten karbn hidrat tadı almıyorsunuz ve canınız çekmiyor.

gayet mantıklı söyledikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…