o reklamlar sen ne arastiriraan oyle cikmiyor mu ben mi yalnis biliyorum. Mesela goigedan bi yere giriyosun telfn url den reklam atiyorYalnız azcık kilo konuşuldu reklamlar anında uyum sağlamış ortama
öyleydi ama ben de obez reklamı gördüm.o reklamlar sen ne arastiriraan oyle cikmiyor mu ben mi yalnis biliyorum. Mesela goigedan bi yere giriyosun telfn url den reklam atiyor
Topiği gene revize edeceğim. 2 senede ne çekti şu topik benden ya....
ilk gelen okuyor ama bir şey anlamıyor. halbuki o kadar da özet yapmıştım ilk mesajımı:
elenaferrante
@Muzmus
başka kime hoş geldin dedim ben? kaybolmayın kızlar bir yere
geçmişe gittim...
@zelalke isminizi ekledim listeye. kaçarsanız sizi etiket manyağı yaparım. hangi topiğe gitseniz bulurum :))) o evler temizle ----neee-----ceeeeeeeek
o reklamlar sen ne arastiriraan oyle cikmiyor mu ben mi yalnis biliyorum. Mesela goigedan bi yere giriyosun telfn url den reklam atiyor
sen nirdesin ayolBugunun odevi benden olsun o zaman
BULASİK MAKİMASİ YA DA ÇAMAŞIR MAKİNASİNİN KAPAGİNİ SİLMEK. BUNLAR TEMİZSE FİRİN KAPAGİDA OLUR.
Topiği gene revize edeceğim. 2 senede ne çekti şu topik benden ya....
ilk gelen okuyor ama bir şey anlamıyor. halbuki o kadar da özet yapmıştım ilk mesajımı:
elenaferrante
@Muzmus
başka kime hoş geldin dedim ben? kaybolmayın kızlar bir yere
geçmişe gittim...
@zelalke isminizi ekledim listeye. kaçarsanız sizi etiket manyağı yaparım. hangi topiğe gitseniz bulurum :))) o evler temizle ----neee-----ceeeeeeeek
ay ben çok gülüyorum o reklamlara ya biYalnız azcık kilo konuşuldu reklamlar anında uyum sağlamış ortama
Biz ne yazarsak onun reklamı mı çıkıyor ?
Her yazdığımızın değil tabi de bir süre belli bir konudan bahsedilince o konuyla bağlantılı reklamlar çıkıyor. Nasıl olduğunu anlamam teknoloji bilgim iyi değildir de bir şekilde tarama yapıyorlar sanırım..
ıyımıs. Bır kere alısverıs sıtesıne gırdıgımde hep baktıgım urunler cıkıp durmustu sayfalarda onun gıbı demekkı. Kadınlar kulubu reklamdan ıyı kaZanıyor demekkiHer yazdığımızın değil tabi de bir süre belli bir konudan bahsedilince o konuyla bağlantılı reklamlar çıkıyor. Nasıl olduğunu anlamam teknoloji bilgim iyi değildir de bir şekilde tarama yapıyorlar sanırım..
Icim daraldi ya.. şuraya bir kac sey artirivereyim.
Eve gidince yapilacaklar
Gunluk odev nerede, ma'cera da...
- En az 30 dk spor
- Haftalik yapilacaklar listesi ?!!
- K.o oncesi sonrasi.
btlbetul çınn çınn / siteye oncesi sonrasi fotograf koyanlara atacagim - Yatak odasi supur sil toz al
- Günlük odevi yapmayanlarin kafasini kir..
Icim daraldi ya.. şuraya bir kac sey artirivereyim.
Eve gidince yapilacaklar
Gunluk odev nerede, ma'cera da...
- En az 30 dk spor
- Haftalik yapilacaklar listesi ?!!
- K.o oncesi sonrasi.
btlbetul çınn çınn / siteye oncesi sonrasi fotograf koyanlara atacagim - Yatak odasi supur sil toz al
- Günlük odevi yapmayanlarin kafasini kir..
Kiz bari sen deme goremiyorum diye.. git mesajq bak
Ben göremiyorum günlük ödevi??? Herkeste görünüyor mu acaba ki??
Yokmuş canimMaraton yapıyordum aklıma geldı bekleyemedımIrResistibLe_ noldı bebiş var mıymış
300 m2 de teras mi.. kiz nerede yaşıyorsun sen. Keske foto koyabilsen. Harbi cok merak ettim.Bugun yaptiklarimi yazivereyim
Sabah ptt gidildi
Gelirken markete uğradım
Eve gelip kahvalti yapildi
Saglik ocagina gidildi
Sonra kuşa yem alındı
Markete gidilip sebze meyve alindi
Eve gelince onlari yerleştirdim
Yatak odası toplandi
Süpürge çalıştırıldı
Fayanslar silindi
Mutfak toplandi
Oda toplandi
Oyuncaklar toplandi
3 posta camasir yıkandı
Camasirlar asildi
Teras (300metrekare) yikandi
Yemek yapilacak
en sonunda okuduğunuzu ajlamam icin begenin diyosun ya iste bendeher okudugumda once begenimi geri cekiyom sonra tekrar begeniyim anla diye. Demekk ki anlamamissinkubdef badicim. kaç sene oldu, sen daha yeni mi beğendin benim maceradaki ilk mesajı pörtlek göz ikonu ağlayan kahrolan ikon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?